Widok

firma security - poszukiwana

Usługi i wykonawcy Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić jakąś firmę security monitorującą na obszarze Banina? Jest w czym wybierać?
Dziś w nocy mieliśmy włamanie na budowie stąd pilna potrzeba żeby jak najszybciej rozpocząć współpracę z taką firmą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
My korzystamy z solid security. Mają zdaje się nawet jakąś bazę w Baninie. Radzę też ubezpieczyć dom w budowie. Tak my właśnie mamy. Oprócz budynku można ubezpieczyć nawet materiały budowlane, które składujesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za odpowiedzi. Karolina1978 możesz podać w jakiej dokładnie firmie ubezpieczeniowej można ubezpieczyć też materiały budowlane? Większość firm oferuje niestety tylko ubezpieczenie tzw. wyposażenia stałego..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
PZU. Tanio nie jest, ale czasami warto. napisz do mnie k_koseda@interia.pl to podam namiar na agenta, z którym załatwialiśmy umowę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja korzystam z oferty ARES SECURITY od kilku lat i jestem zadowolony. Umowa również obejmuje ubezpieczenie a potrole dosc szybko sa na miejscu w razie wlaczenia alarmu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a jak Cię okradną, to pewnie za to nie odpowiadają.
Podobnie działa powiadamianie na tel. o włączonym alarmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my mielismy compense podczas budowy; ubezpieczone byly grzejniki, narzędzia, piec, wanna np. która czekała na zamontowanie i kibel.

ja tylko się zastanawiam... jednego dnia okradają sąsiada a drugiego mam ulotkę z firmy ochroniarskiej ;/ ;/ przypadek?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
od dwóch lat korzystamy z usług firmy Security z Litewskiej z Gdańska. Płacę 65zł miesięcznie. Ze dwa razy zdarzyło się, że przyjechali, jestem raczej zadowolony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
65pln x 12 miesięcy = 780 pln rok za te pieniądze masz takie ubezpieczenie na rok, że drzwi od domu nie musisz zamykać :) wstaw sobie tylko moduł gsm żebyś wiedział że coś się dzieje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
61,50zł - sprawdziłem dokładnie
a i ubezpieczenie też mam, strzeżonego....
w takich kwestiach oszczędności bym nie szukał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Aresie 35 zł na miesiąc mam było 65 ale inni dawali mniej więc zadzwoniłem zapytałem czy zejdą z ceny czy wypowiedzieć? Bez problemu obniżyli więc polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

do góry