Widok
fitness w wejherowie
witam dziewczyny,
moje pytanie nie jest zwiazane bezposredni z tematyka slubna ale napewno mi pomozecie. Otoz od pazdziernika bede mieszkala w okolicach Wejherowa i mam problem, mianowice czy mogłybyscie polecic mi jakich dobry klub fitness w wejherowie lub najblizszej okolicy gdzies w promieniu 15km. Jak do tej pory znalazłam klub na 12-go Marca oraz Olimp w Wejherowie ale chodzi mi o opinie osób, które tam chodza na zajecie albo maja informacje od osób trzecich.
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi
moje pytanie nie jest zwiazane bezposredni z tematyka slubna ale napewno mi pomozecie. Otoz od pazdziernika bede mieszkala w okolicach Wejherowa i mam problem, mianowice czy mogłybyscie polecic mi jakich dobry klub fitness w wejherowie lub najblizszej okolicy gdzies w promieniu 15km. Jak do tej pory znalazłam klub na 12-go Marca oraz Olimp w Wejherowie ale chodzi mi o opinie osób, które tam chodza na zajecie albo maja informacje od osób trzecich.
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi
ja chodzę do Olimpu. najbardziej lubie zajęcia u kasi 20/20/20. sa meczoce ale czlowiek sie po nich zawsze lepiej czuje, chociaz jak poszlam pierwszy raz to nastepnego dnia mialam mega zakwasy :) chodzilam tez na zajecia do krystiana zarowno na ten latino aerobic jak i na hi-lo. jesli chodzi o latino to dobre dla osob ktore bardzo lubia tanczyc bo krystian robi dosc trudne uklady- niektore babki sobie nie radzily, hi-lo to z kolei duuuuzo skakania. polecam pojsc na rozne zajecia i sprawdzic co bedzie Tobie najbardziej pasowac :)
Jest całkiem nowy klub w samym centrum Wejherowa przy rynku, koło poczty w takiej odnowionej kamienicy. Wygląda zachecająco, ma solarium i saunę, ale jak dla mnie to miał trochę nie wejherowskie ceny.
Byłam kilka razy w Olimpie ale zajecia wiały nudą, wolne tempo, łatwe układy.
Na Brzozowej małe studio fitness prowadzi Ela, która kiedyś prowadziła zajecia w tym klubie na 12 marca. Jej zajęcia to przede wszystkim step, różne poziomy trudnosci. Zawsze mnóstwo ludzi, czasem aż za dużo, fajna atmosfera i bardzo przystępne ceny za zajecia. Ela jest bardzo energiczną osoba i zajecia tez tak prowadzi - chodziłam właśnie do niej i tu mi sie najbardziej podobało i z resztą mam najbliżej.
Byłam kilka razy w Olimpie ale zajecia wiały nudą, wolne tempo, łatwe układy.
Na Brzozowej małe studio fitness prowadzi Ela, która kiedyś prowadziła zajecia w tym klubie na 12 marca. Jej zajęcia to przede wszystkim step, różne poziomy trudnosci. Zawsze mnóstwo ludzi, czasem aż za dużo, fajna atmosfera i bardzo przystępne ceny za zajecia. Ela jest bardzo energiczną osoba i zajecia tez tak prowadzi - chodziłam właśnie do niej i tu mi sie najbardziej podobało i z resztą mam najbliżej.
Studio fitness Eli zostalo przeniesione na ulice Wałową w Wejherowie (ulica rownolegla) do deptaka wejherowskiego. W obiekcie tym znajduje sie takze szkola tanca, takze bez problemu mozna tam trafic.
Ela to zdecydowanie kobitka, ktora zyje tym co robi.
Z tego co sie orientuje, to posiada takze stepper, bierznie i jeszcze jakies bajery:)
Ela to zdecydowanie kobitka, ktora zyje tym co robi.
Z tego co sie orientuje, to posiada takze stepper, bierznie i jeszcze jakies bajery:)
Zdecydowanie polecam Elę i jej fitness club dla kobiet Elsporto na Wałowej. Niesamowicie sympatyczna i charyzmatyczna osoba:) chodze do Niej od roku, jestem naprawdę zadowolona. Oprócz szerokiego wyboru zajęć fitness, step basic, power step, pilates, piłki, joga itp. posiada także mini siłownię: bieżnia, orbitrek i rower. Można się także u Niej zapisać na masaż od odchudzającego po relaksacyjny. Atmosfera, jaka panuje na Jej zajęciach sprawia, że z ochotą się tam wraca:)
Wszystko byłoby dobrze tylko jak dla mnie za duzo tych zajęc ze stepem, wolałabym zajęcia bardziej kształtujące całą sylwetkę. Planuje chodzic 3-4 razy w tygodniu a przy takiej intensywnosci to na stepie zacznie rozrastac sie "czwórka".
Na początek chyba skuszę sie na Olimp z tego co widze w ofercie maja sporo rodzajów zajec, mam nadzieje ze intensywnosc nie bedzie zbyt niska i atmosfera sympatyczna
Pozdrawiam:)
Na początek chyba skuszę sie na Olimp z tego co widze w ofercie maja sporo rodzajów zajec, mam nadzieje ze intensywnosc nie bedzie zbyt niska i atmosfera sympatyczna
Pozdrawiam:)
hehe.."czworka" nie zacznie sie rozrastac..:)..to nie takie proste, zeby zajeciami 2-3 lub nawet 4 razy w tygodniu jakikolwiek miesien zaczal sie..rozrastac:)..wiec bez strachu..wystarczy spojrzec na kobitki na zajeciach..:)..wiec bez zmartwien.najlepiej wybrac sie na zajecia i wypytac instruktora..zawsze chetnie poradzi...pozdrawiam.