Widok

moja rzęsistka obcięła mi rzęsy

Cześć! 3 tygodnie temu poszłam zrobić sobie rzęsy i to mnie męczy. Podczas mojej wizyty u lash tech zauważyłam, że obcina mi rzęsy, aby nadać im bardziej naturalny wygląd (chyba do blendowania). Wynik wyglądał bardzo naturalnie i byłem z niego zadowolony. Jednak nikt nigdy wcześniej nie obciął moich rzęs podczas procesu!

Teraz, gdy odpadają mi rzęsy, zauważyłam, jak krótkie są teraz moje rzęsy i nie jestem zbyt zadowolona! Mam już rzadką objętość rzęs, więc krótkie rzęsy nie są dobre.

Czy to co zrobiła jest normalne???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Straszne...

Cześć! 3 tygodnie temu poszłam zrobić sobie rzęsy i to mnie męczy. Podczas mojej wizyty u lash tech zauważyłam, że obcina mi rzęsy, aby nadać im bardziej naturalny wygląd (chyba do blendowania). Wynik wyglądał bardzo naturalnie i byłem z niego zadowolony. Jednak nikt nigdy wcześniej nie obciął moich rzęs podczas procesu!

Teraz, gdy odpadają mi rzęsy, zauważyłam, jak krótkie są teraz moje rzęsy i nie jestem zbyt zadowolona! Mam już rzadką objętość rzęs, więc krótkie rzęsy nie są dobre.

https://9apps.ooo/

I got this,..

nie to nie jest normalne i powinnas jej o tym powiedziec.. ale nie martw sie rzesy wypadna urosna nowe i wroci wszystko do normy. stosuje dobre odzywki

jakie odzywki? nie wystarczy olejek?

no to juz zalezy od organizmu :) na notino sa tanie odzywki z colistara np i sa faktycznie skuteczne

Inne tematy z forum Kobieta

Jaki balsam do ciała polecicie (87 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (96 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Bardzo dobry adwokat sprawy spadkowe trójmiasto (26 odpowiedzi)

Tak w temacie możecie kogoś polecić?

do góry