Widok

ja wiedziałam, że tak będzie...

znaczy wiedziałam, że jak zwykle nie wiem tego, co wszyscy wiedzą,
i że dowiem się ostatnia, że dziś andrzejki.
i znów mam wrażenie, że będę jedyną osobą, która została sama w domu.
w sumie kij w bary andrzejkom, bardziej mi żal, że znajomi i psy są na zawodach, a ja musiałam zostać w gdańsku i mogę sobie popatrzeć na pusty kojec :/
pustka jakaś taka, bodźców mało

no to zrobię zen

tę wypowiedź sponsorowało słówko "że"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no tak. cos tam slyszalem o jakis andrzejkach. najwazniejsze, ze samochod nadal na parkingu stoi, a ja wrocilem taryfa. godzina jest baaardzo ciekawa. no to dobranzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jakby to powiedziała moja babcia:
"bój się boga, dziecko" ;)

hehehhehehehe
masz niedzielę w plecy
nie jest źle. mam apetyt na tłuste potrawy i to najważniejsze. na tyle znam swój organizm, że wiem że to zdrowy syndrom. najgorsze są kace, przy których nie czuje się głodu. ale fakt, że niedziela powinna być wyciszona i spokojna. w sumie to cały tydzień powinienem sobie taki zafundować. chociaż coś czuje w kościach, że w okolicach czwartku-piątku coś się wydarzy ;)
wow!
Ja ostatnio spokojnie, cichuteńko a Hobo szaleje!
Nono, pozazdrościć!
Imię Andrzej coraz mniej popularne i niewiele możnasię spodziewać domowych imprezek...ech...a takie są najlepsze!
dlatego ja tez spędziłam Andrzejki w domu ale przy drineczku, no może kilku drineczkach;)

Inne tematy z forum Hydepark

Mowa nienawiści ustawa - zagrożenie dla wolności słowa? (7 odpowiedzi)

Hej, Rząd podejmuje działania mające na celu wprowadzenie mowa nienawiści ustawa, która ma...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (73 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry