Widok

jaar przestawiciel handlowy

czy ktoś tam pracował? jak tak to ma jakies uwagi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ostatnio byliśmy na ekstremalnym spływie na Słowacji. Niesamowite emocje, adrenalina. Zabawa była super! Byliśmy w jednym z najlepszych hoteli w Zakopanem: http://www.stamary.pl/
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wiadomo siad plaski robi swoje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
A mi nie odpowiada ze swojego nosa nie pilnują i lapia sie cudzego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Kajak to nie jacht....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Uwagi tylko takie, że nie odpowiadała mi godzina szkoleń. Poza tym to bardzo fajna firma i robota. Naprawdę po 3 miesiącach konkretnej nauki każdy może się nauczyć i każdy może sprzedawać, a kaska fajna :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Właśnie wróciłam z dwutygodniowego wyjazdu z Indii sponsorowanego przez firmę w nagrode w konkursie rocznym.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardzo lubię tę pracę

Robota jest fantastyczna! Dziennie pracuję 4 godziny, spotykam nowych ludzi, są atrakcyjne konkursy, za miesiąc w nagrodę za wyniki wypływam w rejs jachtem.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na wycieczki? Chyba do nibylandi albo na zebry na długiej...
Bida aż piszczy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Moja sąsiadka tam pracuje i jest bardzo zadowlona. Widzę, że podniósł się jej status, lepszy samochód, więcej jeździ na wycieczki.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Potwierdzam, super firma, super ludzie! Właściciel biura to fajny człowiek, wspiera wszystkich przedstawicieli.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzisz drzazgę w oku kogoś innego, a nie widzisz belki w sowim.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałem w jaar 3 lata. teraz jestem na emeryturze ze względu na zdrowie. Super firma, super ludzie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteście wszyscy p........ni!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dla każdego coś dobrego. Na rynku są rzeczy w różnych cenach. Można sprzedawać watę cukrową za 5 zł, a też sprzedaje się samochody za 50000 zł.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
"a przez ten czas jak jeździsz z kimś doświadczonym zarabiasz coś?" - tak, dzielimy się na pół.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawda o JAAR

Widzę, że komentarz jest od osoby nie znającej firmę. Znam ją od podszewki, bo działam 2 lata. Od początku powiedziano mi, że kontakty zdobywam sama, a na początku dostaję. Zawsze mogę liczyć na takie kontakty od firmy. Choć najlepsze są zdobyte samemu, u klienta na prezentacji. Tak więc rekomendacje zawsze mam i nie trzeba mieć znajomych. Tym bardziej, że oni kiedyś się skończą, więc to nie ma znaczenia. Przyjęty system zdobywania rekomendacji jest skuteczny. Sama mam im nadwyżkę i daję je nowym osobom z mojego biura.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Co 5 lat Robocleena? Chłopie przecież robisz tam dopiero1,5 roku więc co ty pleciesz. A tak w ogóle Robocleena 5 lat temu?....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Roboclean to wspaniała maszyna , czystość w domu jest niesamowita . Każdemu polecam te super maszynę.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak kupisz takie 4 roboty za tą cenę ,czyli odkurzacz wodny z separatorem ,żaden inny to ja za nie zapłacę i odkupie od ciebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Importerem jest firma Roboclean Poland . Natomiast DLF jest importerem J Robota - robot roomba.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry