Widok
jak dla mnie najlepsza, gorąco polecam!
Bardzo mnie dziwi wypowiedź niejakiej "Sosenki". Jeżeli wypisuje się takie bzdury, to powinno się mieć cywilną odwagę chociaż pod tym podpisać, zeby pani dr miała szansę odnieść się do zarzutów. Przede wszystkim pani dr ma na nazwisko Niedźwiecka, a nie Niedźwiedzka, po drugie nigdy nie przyjmowała na Manhattanie, więc Sosenka chyba nie jest pewna, u kogo była. Jak można w 7 tc stwierdzić, czy dziecko będzie miało wodogłowie?! Co za bzdury! W 7 tc widac jedynie, czy bije serduszko. Odnośnie "nieładnego traktowania" to nawet szkoda mi się wypowiadać, bo ja jestem pacjentką p. dr od ponad 10 lat, w tym prowadziła moje dwie ciąże i jeszcze nigdy nie spotkałam się z nieuprzejmością czy brakiem czasu z jej strony! A jeżeli już mówimy o pacjencie jako "źródle przychodu", to Sosenka sama sobie zaprzecza - dla pacjenta traktowanego jako wyłącznie "źródło przychodu" p. dr chyba nie byłaby, niemiła, prawda? Zastanawiam się, dlaczego niektórym chce się oczerniać bezinteresownie innych.
Ja jestem bardzo zadowolona, usługa zawsze na najwyższym poziomie, diagnozy trafne, cena przystępna, dokładne badania, świetny sprzęt, pani dr miła i uśmiechnięta. Świetny specjalista, pełen profesjonalizm!
Ja jestem bardzo zadowolona, usługa zawsze na najwyższym poziomie, diagnozy trafne, cena przystępna, dokładne badania, świetny sprzęt, pani dr miła i uśmiechnięta. Świetny specjalista, pełen profesjonalizm!
Moja ocena
Małgorzata Niedźwiecka
kategoria: Ginekolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6