Widok

jak dojechać na poradnictwo na morenie

Wesele Morena Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos może wytłumaczyć jak dojechać z Wrzeszcza samochodem do kościoła na Morenie w którym ta słynna "Pani z Moreny" robi poradnictwo???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak bedziesz jechać od wrzeszcza jaśkową doliną to na morenie na drugich światłach trzeba bedzie skręcić w lewo i w dół i bedzie juz widac kościół

image
image
A to poradnictwo jest w kościele Bożego Ciała na Morenie?

image

image
to jest ten kościół koło Gojawiczyńskiej?

TAK , KOSCIÓŁ BOŻEGO CIAŁA, ale nie wiem na jakiej ulicy
Magdusia 19, czyli juz od Jaśkowej Doliny trzeba w lewo skręcić?? Bo nie wiem gdzie dokładnie zaczyna się Morena.
Jak wjedziesz na Morenę ulicą Jaskowa Dolina, będziesz miała rondo, na rondzie w prawo i na drugich swiatlach w lewo w dól i tam zaraz po prawej stronie jest kościół :) Napewno traficie :)

image

image
o dzięki, teraz już mi się rozjasniło,
A w którym miejscu w kościele jest to poradnictwo, w jakiejs salce ???
Tego nie wiem niestety, ale daj znać jak było bo też chyba się do tej Pani wybierzemy :)

image

image
Dziewczyny - poprawcie jeśli coś jest źle (nie mieszkam na tamtym osiedlu, ale mam wujków na Gojawiczyńskiej(blok vis-a-vis szkoły) i pamiętam, że kościół jest jak kończy się taka uliczka(od szkoły)

Na czerwono zaznaczyłam kościół, niebieska plamka to McDonald's, a strzałką zaznaczone skrzyżowanie do skrętu w lewo(jadąc od Jaśkowej Doliny)

image

Bardzo dobrze :)

image

image
ok, a ja jeszcze dodam, ze poradnictwo jest w salce na pierwszym pietrze :)
Pani jest dosc wstydliwa i jakas taka dziwna ale 3 porady zalatwilismy w ciagu 1,5 godz, trzy pieczatki i tyle!

i troszkę klepie na pamięć ;)

A kiedy jedziecie?? I czy trzeba miec najpierw nauki? Bo my wlasnie jestesmy w trakcie nauk.

image

image
nie trzeba mieć nauk

A to jest indywidualnie czy tez jakos grupowo?

image

image
indywidualnie

A ta Pani jakieś pieniądze chce? Bo my też się do tej Pani wybieramy...
Ona nie chce żadnych pieniędzy ale jak pojedziecie to najpierw zobaczcie czy nie ma spotkania przypadkiem w biurze parafialnym bo ja tam miałam pogadajcie z nią ze nie macie zbyt wiele czasu to zmieści sie w godzinie :) ale wcześniej trzeba sie umówić na dzień i godzine podaje nr 0-668-033-063

image
image
O super, dzięki :)

image

image
No więc my już po. Spotkanie było na parterze w kancelarii. Trwało równą godzinę i było trochę usypiające, bo ta Pani faktycznie mówi jakby z pamięci, ucieka wzrokiem, bardzo skraca wszystkie 3 tematy, zaczyna coś mówić i nagle ucina. Ma słaby kontakt z słuchaczami, ale przynajmniej nie ma się wrażenia że jest nachalna ze swoimi poglądami. A do tego wcale nie jest staruszką w berecie, tylko bardzo ładną kobietką po 40stce (to zdanie nas obojga:)). Osobiście godzinka mi szybko zleciała, bo nie mogłam od niej oderwać oczu :)
czyli jesli dobrze rozumialam ta Pani "robi" 3 spotkania w jednym? bo podobno sa 3 spotkania :( a ja mam tylko tydzien w maju wolny aby je zrobic.....
jak sie sie z nia tak dogadasz to tak pewnie bedzie..., tylko lepiej zadzwon i sie wczesniej umow bo podobno ma juz mnostwo zajetych terminow....

image
ok dziękuje tak zrobie

image
dziewczyny ten numer jest chyba bledny. Podałybyscie namiary na ta kobitke, bo dzwonilam ale odebral jakis facio ;-(. Z góry dziekuje

image
image
hop do góry

image
image

662-033-063 Barbara Znajewska

image
dziekuje bardzo ;-)

image
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

do góry