Widok
jak przytyc ??
duzo z nas ma problem ze zbednymi kilogramami, ale sa tez takie ktore maja broblem z ich nie doborem.
Staram sie jesc ale niestety naleze do osob wybrednych i niestety nie moge za duzo w siebie wciskac, a nawet jak mam dni wielkiego obrzerstwa to i dak nici z tego dalej narzeczony uczy sie na mnie anatomii szkieletu :(
Tabletkio na apetyt nie pomagaja (no chyba ze chcecie spuchnac jak balon), pizza i frytki na obiad rowniez nic nie daja. Zapisalam sie na silownie zeby organizm zaczol miec zapotrebownie na wieksza ilosc energii, tez nic. 3miesiace prubuje i bez zadnego efektu.
Jakies pomysly (rozsadne)Zawsze bylam chudzina, ale teraz chce wreszcie miec seksowne boczki i troszke cialka.
Do sierpnia musze przytyc jakies 8kg,
Staram sie jesc ale niestety naleze do osob wybrednych i niestety nie moge za duzo w siebie wciskac, a nawet jak mam dni wielkiego obrzerstwa to i dak nici z tego dalej narzeczony uczy sie na mnie anatomii szkieletu :(
Tabletkio na apetyt nie pomagaja (no chyba ze chcecie spuchnac jak balon), pizza i frytki na obiad rowniez nic nie daja. Zapisalam sie na silownie zeby organizm zaczol miec zapotrebownie na wieksza ilosc energii, tez nic. 3miesiace prubuje i bez zadnego efektu.
Jakies pomysly (rozsadne)Zawsze bylam chudzina, ale teraz chce wreszcie miec seksowne boczki i troszke cialka.
Do sierpnia musze przytyc jakies 8kg,
L&M mam ten sam problem... udało mi się przytyć jak zaczęłam chodzić na siłownię a od razu po siłowni koniecznie dużo jedzonka i do łóżka. Po wysiłku fizycznym organizm łatwo przyswaja tłuszcze i inne składniki. Oczywiście jem na noc (po czym nie mogę się wyspać) i cały czas dojadam sobie ciasteczka itp. przytyłam 3 kg przez 6 miesięcy. To nie musi być tarczyca - ja mam zbyt szybką przemianę materii. Możesz iść do internisty on może zapisać Ci tabletki pobudzające apetyt.
Wszytko jet w pozadku. Nie mam anemi ani nic takiego. Poprostu nie moge przytyc tak latwo. Odstawilam tabletki 1.5miesiaca temu zeby dac szanse naturze ale to tez nic nie daje. Wiem ze latwo powiedziec jedz. Niektorzy nie moga tak po prostu jesc, np nie moge jesc dwa dni tego samgo bo mnie to obrzydza. Jem, hamburgery, frytki, pizze, czekolade, kebaby na kolacje I dalej zero dodatkowych kilogramow. Kiedys przytylam 11kg tylko dlatego ze lekarz przepisal mi ne walsciwe hormony a I tak po 2misiacach stracilam je bez sladu, tak poprostu.