Widok

jak się rodzi teraz w redłowie?

Witam wszystkich , mam termin porodu na koniec listopada i zastanawiam się nad wyborem szpitala. Najbliżej mi do redłowa ale słysze tyle nieprzychylnych opini od czasu zamkniecia porodówki w miejskim ,ze mam wątpliwości. czy może mi ktoś podpowiedziec jak tam jest w obecnej chwili?
Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja radze osobiście się wybrać do szpitala w Redłowie poprosić jedną z położnych i poogądać sale porodowe.
Są kobietki co idą na sale położniczą, rodzą dzieciaczka w dwie godzinki i po krzyku (one nigdy nie bedą miały pretensji do personelu, czy widoku grzyba na suficie porodówki).

Jesli masz bliską osobę, co może zawieźć ciebie do szpitala, to zobacz sobie jak wygląda Wejherowo :) i Puck, ja obecnie mam dylemat co do tych dwóch szpitali.

Znajoma rodziła z miesiąc temu w Redłowie, jest zadowolona

Mi też bliżej byłoby do Redłowa, ale nigdy w zyciu tam nie pójdę, chyba, że zmienią personel, a zarazem swoje podejście do higieny.

Moje dwie koleżanki tam rodziły, jedna wcześniaka w 7 miesiącu, który zmarł, bo zakazono go gronkowcem. Druga urodziła o terminie zdrowe dziecko, jednak połoznej mała wypadła z rąk - bo przecież jest sliskie od wód płodowych i niestety dziewczynka jest jak roślinka. Ostatnio tez chyba czytałam wypowiedź jednej z forumek, która również urodziła o terminie, jednak jej dziecko równiez zarażono gronkowcem.

Mimo iż mam dalej wybrałam Wejherowo, nie będę ryzykować!