Widok

jak sie zyje na komandorskiej?

Mam pytanko- wlasnie jak sie zyje na komandorskiej? niedlugo sie wprowadzam, ale spostrzeglam , ze prawie sami emeryci tam mieszkaja.Zauwazylam duzo golebi lata w okolicy, czy to spokojna okolica? jak z tzw.marginesem ? bede wdzieczna za info, pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
plagą są tu psie kupy - ludzie bardzo rzadko sprzątają tu po psach:(masakra jakas - z obu stron obsr...trawniki - ogolnie chyba najbardziej obsr... trawniki w Gdyni - a jak się zwróci uwagę aby posprzątali to agresja z ich strony. No i problem z parkowaniem - jak masz samochód. Plus taki ze wszędzie blisko - skm, zkm, mieszkam tu 6 lat i gdyby nie buraki nie sprzątające po swoich psach to nie narzekałabym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spoko ja mieszkam już 30 lat, wszędzie blisko a teraz jak jest Kaufland to bajka.
A buraki się zdarzają wszędzie
Mieszkałam na Komandorskiej kilka ładnych lat i na towarzystwo nie narzekałam. Ogólnie to na każdej dzielnicy czasami się coś może dziać ale tam może tylko raz coś się działo a tak to spokój :-). Uwielbiam Grabówek bo praktycznie tam się wychowywałam. Najpiękniejsze lata swojego życia spędziłam właśnie na komandorskiej :-)
image image

Inne tematy z forum Grabówek

Muza musi grać. (2458 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Seaport (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na wzniesieniu, z którego rozciąga się widok na gdyńską stocznię oraz Zatokę...

do góry