Widok

jak usunąć zdjęcie z serwera imageshack?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mianowicie: zamieściłam an forum zdjęcie za pomoca imageshack, a teraz chciałabym je usunąć. Czy któraś z was wie, w jaki sposób usunnąć zdjęcie z serwera imageshack? robiła to któraś z was? czy może należy skontaktowac sie z adminem? proszę o pomoc

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem, nie usunuiesz zdjecia. Chyba, że wrzuciłaś je jako zalogoway użytkownik Imageshack - wtedy masz historię 'wrzuconych' zdjęć i można je usunąć.

Ale trzeba to sprawdzić ;)

image
image
nie, nie byłam zalogowana,
napisałam już zgłoszenie, ale nie wiem, czy dokładnie tak to się robi. Sprawa jest dośc pilna, proszę o pomoc

image
najprosciej - skontaktuj się z adminem forum n aktórym amiesciłaś fotki - a on napewno wykasuje zdjecia z twojego postu

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
czyżby ktoś się obraził? ;o(

image
image
nieee, nic z tych rzeczy

zamieściłam na forum zdjęcia nie własnego autorstwa i teraz chciałabym je usunąć, z racji na prawa autorskie, nie pomyślalam o tym wczesniej ...

image
to napisz pod swoim postem ze zdjecia wkejone z :.... adres strony + autor....

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Dori ma super pomysł, i jeszcze niech Ci podziękują za reklamę ;o)

image
image
w ostatecznosci, mozesz prosić admina o usunięcie watku w wykożystanym zdjęciem, jezeli autor by bardzo się pieklił

image
image
A na stronie tej firmy jest adnotacja ze kopiowanie zabronione??
Chyba, jesli zamiescis z adres stronki, a foty umeisciłaś jako "ładne ujecia" lub coś w tym rodzaju to nie powinni się przyczepiać, przeciez - jak wczescniej wspomniano, to najlepsza reklama......

ale wiesz Dori, miałam dobre intencje wklejając te zdjęcia (tak o ten watek chodzi), ale jednak nie powinnam ... i teraz szukam sposobu na usunięcie ich

image
misia wiekszosc zdjec tu zamieszczanych w takim razie powinno sie usunac... :) wklejamy przeciez rozne fotki (samochodow, sukni, bukietow......) z roznych stron Mysle ze nie ma potrzeby ich usuwac....

image
image

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

Wanda - ocena (3 odpowiedzi)

Pierwsze wrażenie wspaniałe, aprtnerski układ między ucziem a nauczycielami, podoben założenia w...

Kursant Michał - ocena (3 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

Magda Renkiel - ocena (5 odpowiedzi)

Nie rozumiem skąd te negatywne opinie. Córka przez ostatni rok (od września 2024) uczęszczała do...

do góry