Widok
tak jak kobiety tak i mężczyźni zadają sobie to pytanie
a odpowiedź powinna być jedna podejdź i zacznij o czymkolwiek
szybko odczucie ukarze czy brak zainteresowania
czy zły temat wybrany ;)
przypominam ludzie boją się ludzi a "zaczepkę" należy dostosować do sytuacji w jakiej się znajdujemy nawet w małym parku można się zgubić :)
a odpowiedź powinna być jedna podejdź i zacznij o czymkolwiek
szybko odczucie ukarze czy brak zainteresowania
czy zły temat wybrany ;)
przypominam ludzie boją się ludzi a "zaczepkę" należy dostosować do sytuacji w jakiej się znajdujemy nawet w małym parku można się zgubić :)
Zdarza mi się często zagadywać w różnych sytuacjach do ludzi. Co prawda nie w celu podrywania;) Natomiast to zawsze jakoś samo wychodzi:) Ostatnio, z Panią ze sklepu umówiłam się na wspólne bieganie, bo okazało się, że też nie ma z kim biegać;)
Ważne być naturalnym i nie nachalnym:) Tematem może być cokolwiek co się właśnie dzieje w koło nas:)
Ważne być naturalnym i nie nachalnym:) Tematem może być cokolwiek co się właśnie dzieje w koło nas:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Zajechać drogę, wjechać pod koła - to chyba dla mnie zbyt brutalne i (prawdopodobnie) krwawe. No i nie daje szansy powodzenia, bo rowerzysta może spieszyć do ukochanej, ja w pędzie nie zdążę dostrzec, czy zainteresowany, czy też nie i co mi pozostanie? Oj, to sezon AD 2012 duuużo, by mnie kosztował.... Chociaż... miałabym potem możliwość poznać przystojnego lekarza lub rehabilitanta :))))))
My kobiety kolo 30 powinnysmy sie chyba jednak wykazac wieksza fantazja niz tekst> MAM NA CIEBIE OCHOTE. Samookaleczenie w imie poderwania faceta tez jest ryzykowne i obawiam sie, ze jednak nie w kazdym odezwie sie honor rycerza, ktory chce uratowac pokrwawiona bialoglowe. Mysle, ze subtelniejsze metody pt. znalezienie wspolnego zainteresowania powinny byc bardziej skuteczne.
haha własnie :)
apropo poderwania rowerzysty to czaami możesz zdziałać cuda po prostu uśmiechajkąc się i machając :) jak do tego przystaniesz a on sie odwróci aby spojrzeć to napewno zawróci :)
przecież w tym celu się jeździ po ścieżkach nadmorskich :) jak by nie chciał popatrzeć czy zapoznać to wolał by po lesie orać na rowerze :)
a jak nie to masz pewność ze mocno zajęty albo nie zainteresowany :)
apropo poderwania rowerzysty to czaami możesz zdziałać cuda po prostu uśmiechajkąc się i machając :) jak do tego przystaniesz a on sie odwróci aby spojrzeć to napewno zawróci :)
przecież w tym celu się jeździ po ścieżkach nadmorskich :) jak by nie chciał popatrzeć czy zapoznać to wolał by po lesie orać na rowerze :)
a jak nie to masz pewność ze mocno zajęty albo nie zainteresowany :)
Myśl, że warto zapoznać się z tym artykułem https://kobiecystyl.pl/jak-poderwac-chlopaka-10-sprawdzonych-sposobow/ . Jest tam naprawdę wiele różnych ciekawych informacji, które mogą okazać się przydatne. Myślę, że warto przede wszystkim dobrze się przygotować, a na pewno wszystko się uda. Nie jest to wcale takie trudne jakby się mogło wydawać.
Ostatnio jestem w temacie :]
W kinie to ciemno i słabo widać czy podoba się czy się nie, ale gdy już otworzą i pojdę na Bonda, sprawdzę co działa ;)
Na spacerze natomiast to wystarczy kontakt wzrokowy i uśmiech.
Najlepsza jest plaża gdyż tam wszystko widać i nie każdy oldboy wygląda apetycznie w stringach ;)
Ps
I nie zachęcać do rozmowy. To zwiększa ryzyko, że to co jest mniamniuśne z zewnątrz, we środku nie spodoba się.
Tak ostatnio jabłuszka kupione, zerżnąwszy ostro na ćwiartki i zawartość ujrzawszy i dojrzawszy... na kompostownik wydalić, oddalić zmuszonam była.
W kinie to ciemno i słabo widać czy podoba się czy się nie, ale gdy już otworzą i pojdę na Bonda, sprawdzę co działa ;)
Na spacerze natomiast to wystarczy kontakt wzrokowy i uśmiech.
Najlepsza jest plaża gdyż tam wszystko widać i nie każdy oldboy wygląda apetycznie w stringach ;)
Ps
I nie zachęcać do rozmowy. To zwiększa ryzyko, że to co jest mniamniuśne z zewnątrz, we środku nie spodoba się.
Tak ostatnio jabłuszka kupione, zerżnąwszy ostro na ćwiartki i zawartość ujrzawszy i dojrzawszy... na kompostownik wydalić, oddalić zmuszonam była.