Widok

jaka oprawa w kosciele ?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam juz spiewaczke (znajoma) ale jakie wybrac piesni i w ogole jak ma wygladac oprawa na slubie ? Nigdy nie bylam na takim gdzie byla spiewaczka...Czy mozecie mi polecic jakies piesni, piosenki, marsze ? cokolwiek ? A jak jakieś MP3 macie to juz w ogóle będę wdzięczna do bólu :o)

[img][/img]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie wiem,ale ja chce takie piesni które akurat wychodzą świetnie gdy śpiewa je kilka osób. A ta pani, która gra na skrzypach jest dyrygentem tego chóru. Będe musiała z nia proozmawiac, czy oni w ogóle na slubach wystepują. Ona pewnie sama najlepiej doradzi jaki musi byc skład zespołu,żeby to fajnie brzmiało. Świetnie by było gdyby cały kościół grzmiał od śpiewu i tego bebna,ale wynajęcie tylu osób musi byc strasznie drogie
Właśnie też się nad tym zastanawiam.Ja będę ślubować w kościele św Mikołaja w Gdyni i wszystko na to wskazuje,że ograniczę się do mojego organisty,który jest naprawdę dobry i do pani na flecie:-)Jak będziesz coś wiedzieć od pani dyrygentki to daj znać na tym wątku:-)
ok ;) ale wątek moze zaginąć do października ;)
luzik,jakoś się odnajdziemy;-)
przesłuchaj sobie utworów TGD ..Mietka Szcześniaka...a na pewno w panie Ci w ucho utwór, który będziesz chciała usłyszeć:0
Witam serdecznie Drogie Forumowiczki.
Jeśli szukacie śpiewaczki, która ma uświetnić Wasz najszczęśliwszy i wyjątkowy moment życia (mowa o ślubie w kościele) zapraszam. W repertuarze utwory klasyczne oraz pieśni (możliwość doboru repertuaru wg. Waszych życzeń - oczywiście w zgodzie z liturgią Mszy).
kontakt: sopran-3miasto@wp.pl
a ja poszukuje zespołu który wykona kilka piosenek z Lednicy min. Nie lękajcie się, proszę o namiary ania100pa@wp.pl
do góry