Widok

jaka tam u was pogioda ptrzyjaciele?

bo u nas ciagle trzeba chlodzic, marze o zimniejszym klimacie
trzymajcie sie cieplo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kavo i sho

INICJATYWA PZPR NR 5 - WOLNOŚĆ RÓWNOŚĆ KURESTWO!!!

PZPR wyraża swoje poparcie dla Marszów Pedalskich. Wyrażamy jednak ubolewanie, że zapomniano o prawach nekrofili i zoofili. Należy także podjąć problem dowartościowania onanistów i walczyć przeciwko powszechnemu ich wyśmiewaniu. Niech nas zjednoczy odwieczne hasło rewolucyjne - WOLNOŚĆ RÓWNOŚĆ KURESTWO!!!

za politbiuro PZPR

towarzysz Lechu & towarzysz Klodzio

oświadczenie

oświadczam, że nie dam się wciągnąć w polemikę z neonazistowskimi prostytutkami sterowanymi przez sfrustrowanych oszołomów i schizofreników, ani tym bardziej w kłótnie z kryptogejami wypierającymi swoje ciągoty przy pomocy ostentacyjnie demonstowanej homofobii. wszelkie posty wyżej wymienionych będą przeze mnie ignorowane a ewentualne obelgi traktowane jako powód do dumy. jednocześnie deklaruję uroczyście, iż dokonam wszelkich starań aby forum to skierować na tory rzeczowej dyskusji opartej o zasady konstruktywnej wymiany myśli i poglądów. z poważaniem

hobo

PS. a jeżelii w kraju, gdzie ludzie ryzykowali życie swoje i swoich bliskich by chronić ludność żydowską padają hasła "zrobimy z wami to, co hitler z żydami", to ja już wolę zostać "sługusem i pomywaczem" w jakimś innym państwie. zwłaszcza jeśli za godzinę służenia i pomywania płacą tam od 5 do 9 funtów

stworek

łowisz rybki?

chyba nie.
zapewne chodzi po prostu o pisanie.

aic sa

panie Robecie Kołodziejczyk bardzo sie dziwie, że zna sie Pan na internecie bo jak sobie przypominam to niepotrafi pan nawet trzymać pędzla bo wsadza Pan go sobie do oka i pewnie tak samo jest z liczeniem nadgodzin pewnie powyżej 10 jest poroblem

TotenKopf

To Hyde Park. Możesz na temat gejów mieć zdanie jakie chcesz. Inni mogą mieć zdanie o Tobie - takie jakie chcą. Nikt nie odmów Ci prawa do obrażenia się za to. Prawo a opinia to dwie różne rzeczy. Jedno jest dane. Na drugie trzeba zapracować.

wadim

Zdefiniuj słowo "zboczeniec". Wypisz jakie szkody, o b i e k t y w n i e, przyniesie marsz równości.

Kobiet nie musze poznawać, sama nią jestem, a z mężem układa mi się bardzo dobrze :)
Skrytykowałeś wprowadzone przez rząd rozwiązanie, skoro jesteś tak mądry by być przekonanym że istnieje lepsze, podaj je, jeśli nie, nie krytykuj tak pochopnie, gdyż świadczy to jedynie o pustej arogancji. Dostrzeż, że to co właśnie napisałam nie równa się zanegowaniu sytuacji życiowej, którą opisałeś.
W sumie mozna powiedzieć, że występujesz w imieniu ciemiężonej (męskiej) mniejszości. Jak widzisz "każdy należy do jakiejś mniejszości".

stworek

-posluchaj , pisalem to pozorujac kogos innego lecz to jest moj przypadek.nie zycze tobie takiej sytuacji zyciowej.ile ty masz lat?zdobedziesz troche wiecej doswiadczenia w zyciu to porozmawiamy.poznasz jeszcze kobiety, mam nadzieje ze nie doswiadczysz tego co mnie sie przytrafilo.Odmosnie marszu -nie znam twojej orjentacji seksualnej, przejzyj na oczy , wysil intelekt i miej wlasne zdanie . idz po chodzie jak tobie tak pasuje, je3zeli jestes przekonany o wlasnych pogladach, smialo naprzod, tylko jakl wytlumaczysz to innym .ten marsz to nic innego jak marsz zboczencow...nawet cie nie pozdrowie, szkoda slow...

TK

no, nie powiem nie !
hihi ;)

Jan

Tu sie nie kasuje wypowiedzi -jak powiedział Adaś. Tu takie słowa uznaje się za "rasistowsko-homofobiczne wypociny gówniarzy"...... pampararam....

PS: A ja kupiłem sobie w krwiożerczo-kapitalistycznym Geancie skecze Monty Pythona na CD za 8 PLN- 84 minuty cudownej irracjonalnej beczki ;) Odpalam sobie Szpecjala i żegnam Państwa! Udanego wieczoru :) huhu

mam !

proponuje zniesienie tzw znakow polskich bo polski jest wystarczajaco polski i bez nich.
(wow!: mozliwe ze wymyslilem przypadkowo cos nowego, mianowicie "potrojny polski" . to cos jak "podwojne przeczenie")
zniesienie tych czcionek byloby zwiazane z reforma ortografii.
a co mi tam, niech bedzie.
przy okazji spadlaby ilosc samobojstw oraz rozbojow po dyktandach. nie mowiac o wpadkach rektorow wyzszych uczelni.
hihi

Jan

to jest hide park, tu sie nie kasuje zadnych wypowiedzi.
hihi

nie lubie pedalow

ot wolnosc slowa , ciekawe czy wykasujecie

Hobo

To nie był pies, tylko smooook!! (Ale wyglądał jak pies, to fakt) :D
Mnie z filmu została tylko muzyka. Nawet nie czołowa piosenka, z której wyrosłam już trochę, ale same cudownie wyraziste ilustracje muzyczne Klausa Doldingera i Giorgio Morodera.
A Niekończącą się przeczytaj, koniecznie.
:)

stworek

niestety nie czytałem. ale na samo wspomnienie filmu szczerze się uśmiecham. bo był to jeden z filmów, który oglądałem w wieku lat kilku z ojcem i rodzeństwem. pamiętam, że seans odbył się w nieistniejącym już kinie promień (obecnie sklep obuwniczy). a fajne miałem dzieciństwo. wszystko barwne wtedy było i słoneczne. duży, latający biały pies wrył mi się w pamięć tak mocno, że dzisiaj hoduje owczrki nizinne :)

hobo

a czytałeś "Niekończącą się Historię"?
Bo ja wiem że filmy, ale jak powiedziała jedna koza do drugiej, żując taśmę filmową: Niezły film, ale książka była lepsza". Bez porównania.
W ogóle uwielbiam Michaela Ende.

agentka

z przekonaniem polecam kolejne tomy. wraz z rozwojem akcji powieść zyskuje coraz więcej głębii. zaczyna zahaczać o filozofię (głównie platona) i teologię. pojawiają się historie równoległe, analogie do naszego świata, słowem- całość daje do myślenia. a kwestia który z pisarzy, tolkien czy lewis, był większym geniuszem niech pozostanie nierozwiązana. podobnie możnaby się sprzeczać czy lepszym aktorem jest gajos czy zapasiewicz.
jeśli idzie o dubbing to mnie on pasuje jedynie do kreskówek i animacji komputerowych typu shrek. może wynika to z tego, że nie jestem przyzwyczajony do braku synchronizacji dźwięku z ruchem ust aktorów. niemcy namiętnie wszystko dubbingują i chyba do tego przywykli.
pozdrawiam serdecznie. tym serdeczniej, że nawiązujesz do chlubnych tradycji gratki a.d. 1997. zeszłorocznym smalcem odbija mi sie jak czytam te rasistosko-homofobiczne wypociny gówniarzy

wadim

Co do eksmisji, zaproponuj proszę lepsze rozwiązanie WŁASNEGO (nie, nie wyszperanego gdzieś w sieci czy zasłyszanego w telewizji) autorstwa. Nie mogę się doczekać aż mnie oświecisz.
Zaś co do marszu, jak was czytam to nabieram coraz większej chęci żeby iść...

He, he....

Tak jest! POLSKA PÓŁNOCNA! Oi ! Tutaj utrzymamy porządek rzeczy!!! :)

marsz!!!

- jestem zdecydowanie przeciw takim marszom.marsz rownosci to nic innego jak marsz zboczencow.trzeba to zastopowac.zobaczmy co dzieje sie np. w usa.wchodzisz do klubu i zapoznajesz panienke , okazuje sie ze to facet przebrany i w dodatku z zagubiona orjentacja seksualna. . jezeli nie powstrzymamy tej fali to w przyszlosci bedzie bardzo zle.osobiscie w takim kraju nie chce zyc, nie indentyfikuje sie z tymi zboczencami i nie rozumie tych co przyklaskuja tej bandzie...

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (240 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry