Widok
INICJATYWA PZPR NR 5 - WOLNOŚĆ RÓWNOŚĆ KURESTWO!!!
PZPR wyraża swoje poparcie dla Marszów Pedalskich. Wyrażamy jednak ubolewanie, że zapomniano o prawach nekrofili i zoofili. Należy także podjąć problem dowartościowania onanistów i walczyć przeciwko powszechnemu ich wyśmiewaniu. Niech nas zjednoczy odwieczne hasło rewolucyjne - WOLNOŚĆ RÓWNOŚĆ KURESTWO!!!
za politbiuro PZPR
towarzysz Lechu & towarzysz Klodzio
za politbiuro PZPR
towarzysz Lechu & towarzysz Klodzio
oświadczenie
oświadczam, że nie dam się wciągnąć w polemikę z neonazistowskimi prostytutkami sterowanymi przez sfrustrowanych oszołomów i schizofreników, ani tym bardziej w kłótnie z kryptogejami wypierającymi swoje ciągoty przy pomocy ostentacyjnie demonstowanej homofobii. wszelkie posty wyżej wymienionych będą przeze mnie ignorowane a ewentualne obelgi traktowane jako powód do dumy. jednocześnie deklaruję uroczyście, iż dokonam wszelkich starań aby forum to skierować na tory rzeczowej dyskusji opartej o zasady konstruktywnej wymiany myśli i poglądów. z poważaniem
hobo
PS. a jeżelii w kraju, gdzie ludzie ryzykowali życie swoje i swoich bliskich by chronić ludność żydowską padają hasła "zrobimy z wami to, co hitler z żydami", to ja już wolę zostać "sługusem i pomywaczem" w jakimś innym państwie. zwłaszcza jeśli za godzinę służenia i pomywania płacą tam od 5 do 9 funtów
hobo
PS. a jeżelii w kraju, gdzie ludzie ryzykowali życie swoje i swoich bliskich by chronić ludność żydowską padają hasła "zrobimy z wami to, co hitler z żydami", to ja już wolę zostać "sługusem i pomywaczem" w jakimś innym państwie. zwłaszcza jeśli za godzinę służenia i pomywania płacą tam od 5 do 9 funtów
wadim
Zdefiniuj słowo "zboczeniec". Wypisz jakie szkody, o b i e k t y w n i e, przyniesie marsz równości.
Kobiet nie musze poznawać, sama nią jestem, a z mężem układa mi się bardzo dobrze :)
Skrytykowałeś wprowadzone przez rząd rozwiązanie, skoro jesteś tak mądry by być przekonanym że istnieje lepsze, podaj je, jeśli nie, nie krytykuj tak pochopnie, gdyż świadczy to jedynie o pustej arogancji. Dostrzeż, że to co właśnie napisałam nie równa się zanegowaniu sytuacji życiowej, którą opisałeś.
W sumie mozna powiedzieć, że występujesz w imieniu ciemiężonej (męskiej) mniejszości. Jak widzisz "każdy należy do jakiejś mniejszości".
Kobiet nie musze poznawać, sama nią jestem, a z mężem układa mi się bardzo dobrze :)
Skrytykowałeś wprowadzone przez rząd rozwiązanie, skoro jesteś tak mądry by być przekonanym że istnieje lepsze, podaj je, jeśli nie, nie krytykuj tak pochopnie, gdyż świadczy to jedynie o pustej arogancji. Dostrzeż, że to co właśnie napisałam nie równa się zanegowaniu sytuacji życiowej, którą opisałeś.
W sumie mozna powiedzieć, że występujesz w imieniu ciemiężonej (męskiej) mniejszości. Jak widzisz "każdy należy do jakiejś mniejszości".
stworek
-posluchaj , pisalem to pozorujac kogos innego lecz to jest moj przypadek.nie zycze tobie takiej sytuacji zyciowej.ile ty masz lat?zdobedziesz troche wiecej doswiadczenia w zyciu to porozmawiamy.poznasz jeszcze kobiety, mam nadzieje ze nie doswiadczysz tego co mnie sie przytrafilo.Odmosnie marszu -nie znam twojej orjentacji seksualnej, przejzyj na oczy , wysil intelekt i miej wlasne zdanie . idz po chodzie jak tobie tak pasuje, je3zeli jestes przekonany o wlasnych pogladach, smialo naprzod, tylko jakl wytlumaczysz to innym .ten marsz to nic innego jak marsz zboczencow...nawet cie nie pozdrowie, szkoda slow...
Jan
Tu sie nie kasuje wypowiedzi -jak powiedział Adaś. Tu takie słowa uznaje się za "rasistowsko-homofobiczne wypociny gówniarzy"...... pampararam....
PS: A ja kupiłem sobie w krwiożerczo-kapitalistycznym Geancie skecze Monty Pythona na CD za 8 PLN- 84 minuty cudownej irracjonalnej beczki ;) Odpalam sobie Szpecjala i żegnam Państwa! Udanego wieczoru :) huhu
PS: A ja kupiłem sobie w krwiożerczo-kapitalistycznym Geancie skecze Monty Pythona na CD za 8 PLN- 84 minuty cudownej irracjonalnej beczki ;) Odpalam sobie Szpecjala i żegnam Państwa! Udanego wieczoru :) huhu
mam !
proponuje zniesienie tzw znakow polskich bo polski jest wystarczajaco polski i bez nich.
(wow!: mozliwe ze wymyslilem przypadkowo cos nowego, mianowicie "potrojny polski" . to cos jak "podwojne przeczenie")
zniesienie tych czcionek byloby zwiazane z reforma ortografii.
a co mi tam, niech bedzie.
przy okazji spadlaby ilosc samobojstw oraz rozbojow po dyktandach. nie mowiac o wpadkach rektorow wyzszych uczelni.
hihi
(wow!: mozliwe ze wymyslilem przypadkowo cos nowego, mianowicie "potrojny polski" . to cos jak "podwojne przeczenie")
zniesienie tych czcionek byloby zwiazane z reforma ortografii.
a co mi tam, niech bedzie.
przy okazji spadlaby ilosc samobojstw oraz rozbojow po dyktandach. nie mowiac o wpadkach rektorow wyzszych uczelni.
hihi
stworek
niestety nie czytałem. ale na samo wspomnienie filmu szczerze się uśmiecham. bo był to jeden z filmów, który oglądałem w wieku lat kilku z ojcem i rodzeństwem. pamiętam, że seans odbył się w nieistniejącym już kinie promień (obecnie sklep obuwniczy). a fajne miałem dzieciństwo. wszystko barwne wtedy było i słoneczne. duży, latający biały pies wrył mi się w pamięć tak mocno, że dzisiaj hoduje owczrki nizinne :)
agentka
z przekonaniem polecam kolejne tomy. wraz z rozwojem akcji powieść zyskuje coraz więcej głębii. zaczyna zahaczać o filozofię (głównie platona) i teologię. pojawiają się historie równoległe, analogie do naszego świata, słowem- całość daje do myślenia. a kwestia który z pisarzy, tolkien czy lewis, był większym geniuszem niech pozostanie nierozwiązana. podobnie możnaby się sprzeczać czy lepszym aktorem jest gajos czy zapasiewicz.
jeśli idzie o dubbing to mnie on pasuje jedynie do kreskówek i animacji komputerowych typu shrek. może wynika to z tego, że nie jestem przyzwyczajony do braku synchronizacji dźwięku z ruchem ust aktorów. niemcy namiętnie wszystko dubbingują i chyba do tego przywykli.
pozdrawiam serdecznie. tym serdeczniej, że nawiązujesz do chlubnych tradycji gratki a.d. 1997. zeszłorocznym smalcem odbija mi sie jak czytam te rasistosko-homofobiczne wypociny gówniarzy
jeśli idzie o dubbing to mnie on pasuje jedynie do kreskówek i animacji komputerowych typu shrek. może wynika to z tego, że nie jestem przyzwyczajony do braku synchronizacji dźwięku z ruchem ust aktorów. niemcy namiętnie wszystko dubbingują i chyba do tego przywykli.
pozdrawiam serdecznie. tym serdeczniej, że nawiązujesz do chlubnych tradycji gratki a.d. 1997. zeszłorocznym smalcem odbija mi sie jak czytam te rasistosko-homofobiczne wypociny gówniarzy
marsz!!!
- jestem zdecydowanie przeciw takim marszom.marsz rownosci to nic innego jak marsz zboczencow.trzeba to zastopowac.zobaczmy co dzieje sie np. w usa.wchodzisz do klubu i zapoznajesz panienke , okazuje sie ze to facet przebrany i w dodatku z zagubiona orjentacja seksualna. . jezeli nie powstrzymamy tej fali to w przyszlosci bedzie bardzo zle.osobiscie w takim kraju nie chce zyc, nie indentyfikuje sie z tymi zboczencami i nie rozumie tych co przyklaskuja tej bandzie...