Widok

jaką zmywarkę polecacie

Witajcie, planuję zakup zmywarki. Jaką polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Amica. Niektórzy krytykują, ale ja mam wszystkie sprzęty amici i super funkcjonują. A cena bardzo przystępna.
Dziękuję za odpowiedź, ale na Amice się sparzyłam.
mam zmywarkę siemens i bardzo sobie ją chwalę :)dodam że siemens robi "plastikowe" i metalowe - ja mam metalową ;) i mam ty na myśli obudowę zmywarki :) mam tylko 4 programy a używam prawie non stop jeden ;) od czasu do czasu taki drugi szybki :)
dodam że mam zmywarkę do zabudowy :) model: sn64m030eu
image image

właśnie słyszałam że siemens robi dobre zmywarki. Potrzebuję zmywarki wolno stojącej.
ja mam whirpoola - niewiem jaki model, stalowa, 45 cm szerokości i mieści bardzo dużo naczyń, jest bardzo cicha - co istotne ze względu na pokój z aneksem kuchennym - (często przypominam sobie o zmywarce jak dzwoni że się skończyło mycie), nie mam porównania z innymi firmami ale ja jestem zadowolona.
a co do ceny to musisz po sklepach pojeździc - nasza w media kosztowała chyba ok 1100 lub 1200 a w euro ta sama - 1500
Kupiłam Electrolux ESF67060WR, jak na razie spisuje się rewelacyjnie :)

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

do góry