Widok

jaką zmywarkę polecacie

Witajcie, planuję zakup zmywarki. Jaką polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Amica. Niektórzy krytykują, ale ja mam wszystkie sprzęty amici i super funkcjonują. A cena bardzo przystępna.
Dziękuję za odpowiedź, ale na Amice się sparzyłam.
mam zmywarkę siemens i bardzo sobie ją chwalę :)dodam że siemens robi "plastikowe" i metalowe - ja mam metalową ;) i mam ty na myśli obudowę zmywarki :) mam tylko 4 programy a używam prawie non stop jeden ;) od czasu do czasu taki drugi szybki :)
dodam że mam zmywarkę do zabudowy :) model: sn64m030eu
image image

właśnie słyszałam że siemens robi dobre zmywarki. Potrzebuję zmywarki wolno stojącej.
ja mam whirpoola - niewiem jaki model, stalowa, 45 cm szerokości i mieści bardzo dużo naczyń, jest bardzo cicha - co istotne ze względu na pokój z aneksem kuchennym - (często przypominam sobie o zmywarce jak dzwoni że się skończyło mycie), nie mam porównania z innymi firmami ale ja jestem zadowolona.
a co do ceny to musisz po sklepach pojeździc - nasza w media kosztowała chyba ok 1100 lub 1200 a w euro ta sama - 1500
Kupiłam Electrolux ESF67060WR, jak na razie spisuje się rewelacyjnie :)

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

do góry