Widok

jaki gajer do różowej sukni ????

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pomóżcie proszę , chcę mieć lekko rózową suknie , a On jasny ecru garnitur......czy to pasuje ???
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem lepiej by pan młody wyglądał w ciemnym garniturze i różowawym krawacie / muszniku... Ale to tylko moje zdanie.
ja też raczej widzę ciemny garnitur do takiej sukni...
ecru i róż to będzie "za słodko" - ale to też tylko moja opinia :)
no dla mnie też za słodko. Jeśli już jakiś jasny, to w zależności od odcienia różu ew. szary.
image[/url]image[/url]
Jako "znawca"mody męskej -popieram poprzedniczki i zdecydowanie ciemny garnitur (szary,grafil)obowiązkowo biała koszula i dodatkiw różu(musznik,fular) i butonierka w różu :)
niech młody ubierze różowy garnitur i bedziecie razem różowiutcy jak landrynki :)

a tak powaznie to niech raczej pomysli o jakims ciemnym kolorze i np różowej butonierce.
wg mnie ciemny, ewentualnie szary-stalowy + dodatki typu krawat w różu
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
image
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Landrynkowa piękność pyta o kolor wdzianka dla Kena. No, pomóżcie koleżanki.
zdecydowanie ciemny szary - stalowy, biała koszula i różowy musznik/krawat, ew. czekoladowy tez by mi sapował.
Zgadzam się z poprzedniczkami, jasny gajer sprawi że wszystko będzie za mdłe..
pozdr :)
Janko, a Ty nie pomożesz? ;)
Zdecydowanie ciemny szary lub grafitowy. Bez z rozem to chyba najgorsze z mozliwych polaczen.
dzięki wszystkim , a Dori za fotke , lepiej pokazac facetowi niz wytłumaczyć :)
image
A moim zdaniem wszystko zależy jaki to będzie róż. Jeśli róż barbie to faktycznie kolory od szarego po czarny. Ale jeśli to będzie taki pudrowy róż wpadający w morelowy to jak najbardziej czekoladowy garnitur będzie ok. I zdecydowanie mówię nie różowemu musznikowi!!
Mała_Ania - założycielka wątku mówiła o garniturze ecru a nie czekoladowym, więc do tego się ustosunkowałyśmy.
jeszce kilka zestawiń
image
image
image
image
image
image
image
Czekoladowy bądź szary, stalowy.
Zależy jakie dekoracje reszty przewidujesz :)

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

do góry