Widok

jaki kolor drzwi?

jaki kolor drzwi do takiej podłogi???http://www.komfort.pl/panele/info/nazwa/DAB_ETNICZNY/kod/286648/PG/1
-myślałam o ciemnych ale ciemne drzwi są zazwyczaj wenge,orzech, kasztan...
-myślałam też o całkowitym kontraście czyli jasne drzwi- sosna,dąbbielony,akacja jasna.

Jak myślicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na ciemnych gorzej widać łapki
a do tej czarnej podłogi pasują białe drzwi, ale ściany też białe, a na ścianach duże, czarno-białe zdjęcia
byliśmy w salonie drzwi i do owych paneli zaproponowano nam jasne drzwi np latte co bardzo kolor nam się podoba lub dąb bielony i do tego listwy w kolorze drzwi... czyli tak jak pierwotnie myślałam...
listwy mogłyby byc w kolorze paneli ale tylko gdyby były robione typowo pod kolor paneli a takich nie ma...
Moim zdaniem dąb bielony też może być:))) to super że coś już mniej więcej masz wybrane:)))
utwierdziło mnie tio w pzrekonaniu, gdy mimo wyobrażen widziałąm na ekspozycji jasne drzwi z ciemną podłoga :)
narobiłam trochę szumu w watku a wystarczyło przejść sie do salonu :) ale oczywiście każda wypowiedz cenna :)
teraz przed wybraniem drzwi kupie najpierw listwy :) oczywiście ze wzornikiem będe ich szukac.

nadia jak myslisz jaki kolor ścian do tego ukladu?
można na przykład zrobić w jakimś żywym kolorze( odcienie żółtego albo pomarańczy:)))
do góry