Widok
jaki kurier?
Cześć,
czy wysyłaliście może kiedyś lub słyszeliście jakim kurierem można wysłać do innego miasta żywność? chodzi mi dokładnie o wysłanie mazurka i drobnego innego świątecznego upominka do mojej chorej cioci w Warszawie a z tego co zdążyłam się zorientować to kurierzy nie biorą żywności.Macie jakis pomysł (poza pocztą polską?) :P
czy wysyłaliście może kiedyś lub słyszeliście jakim kurierem można wysłać do innego miasta żywność? chodzi mi dokładnie o wysłanie mazurka i drobnego innego świątecznego upominka do mojej chorej cioci w Warszawie a z tego co zdążyłam się zorientować to kurierzy nie biorą żywności.Macie jakis pomysł (poza pocztą polską?) :P
zdecydowanie odradzam dpd! potrafia zostawic paczke w spożywczaku pod domem i żadnej informacji! i do tego rzucić słuchawką gdy się protestuje przeciwko takim akcjom.
dobre jest dhl- dostarczyli lusto w jednym kawałku oraz schenker- ale oni raczej dla firm. słowni są też gls, ups i siódemka.a może paczkomaty?
dobre jest dhl- dostarczyli lusto w jednym kawałku oraz schenker- ale oni raczej dla firm. słowni są też gls, ups i siódemka.a może paczkomaty?
siódemka słowna ?? NIGDY wiecej nie zamowie nic kurierem z tej firmy 1000 razy lepsze jest dpd. 3 razy zamowiłam cos kurierem z siódemki i 3 razy był problem razz paczka zgineła , raz pomylili adres i raz uszkodzone. Ja jak mam cos do wysłania to zamawam kuriera ze strony wysyłajtaniej.pl. Jest taniej , niegdy nie była zadnego problemu i masz 2 firmy kurierskie do wyboru.
Za granice też wysyłałem kurierem http://www.polsec.pl/czy-mozna-wynajac-kuriera-z-anglii-do-polski/ wszystko dotarło na czas.