Widok

jaki osprzęt elektryczny

stoję przed wyborem osprzętu elektrycznego do mieszkania- o tu pytanie - jaka firma? znajojmi polecają Ospela jako że niedrogi a jakość dobra. co polecacie? co sądzicie o ospelu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ospel to bardzo dobra Polska marka. Sam staram sie jej używać. Wole sprawdzone firmy ponieważ jak sie kupi za przeproszeniem g*wno to potem tylko problemy. Pamiętam kiedyś kupiłem do domu jakieś tanie włączniki schodowe i sie bardzo długo męczyłem żeby je przymocować bo miały jakieś dziwne zatrzaski które nie chciały w ogóle trzymać przewodów. Co podłączyłem jeden to drugi wypadł. Poza tym zbyt długo nie wytrzymały po roku zamiast białe całe zżółkły...
Zgadzam się. Dużo osób wychodzi z przekonania, że to jest szczegół i można kupić byle co. Natomiast ospel udowadnia, że gniazdka i łączniki mogą być istotnym elementem designu. No i tu też chodzi o bezpieczeństwo.
Znam i bardzo cenie sobie tę markę. Zresztą jak większość osób. Nie widziałem jeszcze nikogo kto by narzekał na nią.
Też cenie Ospela. Przede wszystkim za przyjazne podejscie do konsumenta. Nie robią fuszerki tylko dobre jakościowo produkty. Dodatkowo nagrywają filmiki instruktażowe jak montować ich produkty co dla amatorów jak ja jest bardzo pomocne
Według mnie Ospel będzie odpowiedni. Jakościowo nie odbiega od zagranicznych konkurentów więc lepiej zostawić pieniądze w naszym kraju niż gdzie indziej. Zacznijmy dbać o własne interesy a nie firm zagranicznych.
Moim zdaniem Ospel jest najlepszy. Ich produkty są trwałe, ładne i co najważniejsze bezpieczne. Z montażem nie ma problemu a nawet jak by ktoś miał to na youtube producent wrzucił filmiki jak montować, co według mnie jest świetnym podejściem.
Ja mam w domu 15-letnie gniazdka od Ospela i czhyba najwyższy czas je wymienić bo nie wyglądają już ciekawie. Prawdopodobnie kolejny raz postawię na tę samą firmę ponieważ się jeszcze nie zawiodłem na niej
Ospel to bardzo dobra firma. Zwłaszcza jak nam zleży na dobrym produkcie w dogodnej cenie.
Jak dla mnie OSPEL ma dobry jakościowo sprzęt, jak dla mnie najbardziej pod względem wyglądu odpowiada mi seria SONATA.
ano solidny, mam takie właczniki w domu już z 4 rok i dają radę! myślę ze dobrze trafiłem - mam nadzieję ze posłużą jeszcze parę ładnych lat!
Mi w Ospelu podoba się to ze bez problemu praktycznie wszędzie dostane ich produkty. Mam w domu jedna serie i raz wysunął mi młotek z ręki i lekko pękło gniazdko. I bez problemu znalazłem gniazdko tej serii w tym kolorze :D
Ospel bardzo dobry wybór - wysoka jakoś i dobra cena. Ja osobiście polecam
Mam dokładnie takie same zdanie. W tej cenie trudno znaleźć cokolwiek zbliżonego jakością
Ja zamawiam bardzo często z Ospel i jestem zadowolony. Klienci też mówią, że od nich kupują także wiem, że to dobra firma. No i tak jak mówisz - cenowo mają bardzo przystępne ceny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Taak, jasne...dobre bo tanie....jak wino.
Podpisuję się że Ospel też jest dobry, mam w domu już kilka lat i jestem zadowolony.
Tanie jak wino to są chińskie noname bez problemu idzie znaleźć. A tu raczej chodzi o to ze Ospel w porównaniu z zagranicznymi firmami jest tańszy a jakościowo im nie ustępuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
U nas też wygra ospel choc jakis czas zastanawialiśmy się nad legrandem. w ospelu ujeła nas przede wszystkim nowoczeność i kolorowe wersje gniazdek. Myślę, ze w dzisiejszych mieszkaniach nie ma co stawiać na białe gniazdka
Myślę, że biała gniazdka też mają swój urok - zależy jakie jest wnętrze bo my mamy bardzo nowoczesne mieszkanie (nie jest białe) i nasze białe gniazdka z Ospel bardzo ładnie się prezentują, aczkolwiek mamy też te nie białe. Wszystko zależy od całego projektu mieszkania czy pokoju.
Ja też stawiam na ospela jednak wole klasyczne białe gniazdka. Chodź i tak w pokoju u córki są kolorowe bo ona tez nie chciała białych...

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (140 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

do góry