Widok
jaki prezent pod choinke?
Witam!!!Potrzebuje rady, pomocy,wskazowki, co kolwiek!!!
Mam dwoje dzieci synka 3latka i coreczke 12m i nie mam pojecia co im kupic pod choinke. Ogolnie zabawek to maja bardzo duzo ale sa tez bardzo wybredni bo np mala to nie bawi sie lalkami, maskotek tez nie chce ale za to uwielbia bawic sie samochodami ze starszym bratem:-)
Kobietki PROSZE doradzcie cos bo swieta lada dzien a ja w glowie mam czarna dziure!
Mam dwoje dzieci synka 3latka i coreczke 12m i nie mam pojecia co im kupic pod choinke. Ogolnie zabawek to maja bardzo duzo ale sa tez bardzo wybredni bo np mala to nie bawi sie lalkami, maskotek tez nie chce ale za to uwielbia bawic sie samochodami ze starszym bratem:-)
Kobietki PROSZE doradzcie cos bo swieta lada dzien a ja w glowie mam czarna dziure!
kuchnia mysle ze to bardzo fajny pomysl - albo lacznie albo jednemu kuchnie drugiemu np rodukty sporzywcze i kasa (zalezy jakie sumy chcesz przeznaczyc na ten cel)
tablica i kreda,biala tablica magnetyczna na suchoscieralne flamastry plus literki z magnesem
mata wodna , znikopis
sa tez takie traktorki ze zwierzatkami czy inne takie, zeby w farme mogli sie bawic razem,
autobus itp -ala d*plo/little people(dla mlodszej)
tablica i kreda,biala tablica magnetyczna na suchoscieralne flamastry plus literki z magnesem
mata wodna , znikopis
sa tez takie traktorki ze zwierzatkami czy inne takie, zeby w farme mogli sie bawic razem,
autobus itp -ala d*plo/little people(dla mlodszej)
trochę przespałaś sprawę :/ trzeba było z miesiąc temy napisać z dziećmi list do Mikołaja - dla nich to straszna frajda, tym bardziej że teraz są nawet specjalne stronki np. listdomikolaja.pl gdzie mozna taki list stworzyć, dziecko wybiera z ogromnej ilosci zabawek, a ty na maial dostajesz kopie i po kłopocie - wiesz o czym marzą. ja tak zrobiłam i sie ciesze, bo w zyciu bym nie wpadla, że moja CÓRKA chce figurki z Batmana :) syn sobie zażyczył klocki, na to bym może i wpadła sama, ale wybrał takie śmieszne żuraw portowy - co niby żuraw, ale jakąs ma twarz i można też to przerobić na most, fajna sprawa. do dostania w Smyku
u nas dla 2,5 latka w tym roku będzie: tablica magnetyczna/kreda/flamastry, książka o dinozaurach (bo ma lekką fazę na tym punkcie) i mega zestaw d*plo - prezenty od dziadków i rodziców łącznie.
Do tego jakieś drobne upominki typu: kolorowanka z konikami (kolejna mania), kolorowe kapciuszki (bo i tak trzeba było kupić), czapka itp.
Do tego jakieś drobne upominki typu: kolorowanka z konikami (kolejna mania), kolorowe kapciuszki (bo i tak trzeba było kupić), czapka itp.
no właśnie... szukam inspiracji na prezent dla chrześniaka, który mieszka za granicą, widzę go od święta, nie wiem czym się bawi i co ma w domu... ma 5,5. Ostatnio spytałam jego babcię co mam mu kupić, co jest u niego na topie a ona do mnie, że ma swoją konsolę i gry :O I chyba postawię na jakieś gry planszowe, edukacyjne, jakieś zabawy z językiem polskim... firma Alexander ma bardzo fajne.
To jest bardzo fajna gra planszowa z różnymi zadaniami ,kupiłam ja parę lat temu ale wracamy do niej z synem http://www.planszomania.pl/dla-dzieci/557/Klatwa-Faraona.html
no i fajne jest Zgadnij kto to? Extra .
no i fajne jest Zgadnij kto to? Extra .