Widok
jaki zespół polecacie drogie forumowiczki MALIBU LATINO CZY ALLABAMA??
Witam
Jesteśmy na etapie wyboru zespołu i wahamy się głównie między Malibu Latino a Allabamą. Myślę,że oba zespoły są bardzo dobre jednak chciałabym usłyszeć opinnie osób, które może miały przyjemność z którymś z tych zespołów. Jeśli macie inne propozycje czekam na info.
pozdrawiam
Jesteśmy na etapie wyboru zespołu i wahamy się głównie między Malibu Latino a Allabamą. Myślę,że oba zespoły są bardzo dobre jednak chciałabym usłyszeć opinnie osób, które może miały przyjemność z którymś z tych zespołów. Jeśli macie inne propozycje czekam na info.
pozdrawiam
Malibu Latino miałam na swoim weselu, z Alabamą bawiłam się na innym weselu, dla mnie wygrywa Malibu - z kilku względów, szczegóły na maila :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Malibu Latino znam z imprezy potargowej naszej firmy, naprawdę grają niesamowcie i maja świetny kontakt z ludźmi. Męskie głosy z Malibu, oryginalność i sam repertuar bardziej mi się podobają niż u Alabamy, wokalistki obie ładnie spiewają choć ta z Alabamy faktycznie taki fajny rockowy głos ma. Poszukajcie relacji, jest sporo na forum o tych zespołach.
Ania Gogola nie spiewa w zespole allabamy zapraszamy na strone http://www.annagogola.eu oraz pozdrawiamy
ja po spotkaniu z zespołem Allabama, materiały które zobaczyłam rewelka i pan Darek i Anna Gogola super głosy szeroka gama konkursów i baaardzo różnorodny repertuar tylko teraz cenę muszę przetrawić ;/ ja mogę tylko jeszcze dodać że warto przynajmniej pojechać na spotkanie mają super materiały z różnych imprez i z TV :)
Oczywiście najlepiej jechać na spotkanie i domagać sie po prostu zagrania czegokolwiek, bo materiały na płycie to kompletna ściema, dokładnie rzecz biorąc to gotowy, przygotowany przez profesjonalnych muzyków podkład + dośpiewana linia melodyczna, po czym następnie komputerowo poprawione brzmienie, tak to wygląda w rzeczywistości. Klient nabiera sie na ten kit i podpisuje umowę, po czym dowiaduje sie że na jego weselu będzie inny zespół, lub niby ten sam ale w innym składzie, no i generalnie zespół będzie zajmował się czymś w rodzaju odtwarzania kareoke, oraz oczywiscie autentycznego prowadzenia zabawy :) Tak to załatwia się w www.centrumzespolow.pl
Drodzy klienci, zespoły które autentycznie grają, potrafią zagrać bez prądu, na instrumentach akustycznych, potrafią zagrać przed domem, przed kościołem itp. W końcu muzyk to muzyk !!! Natomiast, ściemniacze/udawacze grają wyłącznie przy użyciu sprzętu elektronicznego - bo niestety nie są muzykami :)
Drodzy klienci, zespoły które autentycznie grają, potrafią zagrać bez prądu, na instrumentach akustycznych, potrafią zagrać przed domem, przed kościołem itp. W końcu muzyk to muzyk !!! Natomiast, ściemniacze/udawacze grają wyłącznie przy użyciu sprzętu elektronicznego - bo niestety nie są muzykami :)
oj bronek... takie głupoty wypisujesz ze mi słabo, az tak jesteś niedowartościowany zeby wypisywac nie poparte niczym osądy? z nudów czy o co chodzi? w centrum zespołów wybierasz zespół ktory ma grac... czego nie rozumiesz? sama nazwa o tym mowi, a chyba kazdy widzi co ma w umowie... i grają na żywo bo widziałam nie raz. Co za zakompleksiony naród. rozumiem,ze jeste smuzykiem bo na ten temat sie wypowiadasz, i rozumiem tez ze masz z tym problem bo inaczej nie siedziałbys na tym forum wypisując bzdury.
oj Jelonek, widzę że dołączasz do grona obrońców Allabama i spółka, który niby z tych zespołów gra na żywo ? ??? to może niech zaprosi klientów na swoją próbę co ? Ja widziałem i słyszałem i twierdzę, że jakby im dać zamiast keybordów akordeony to okaże się że nie wiedzą do czego to służy :)
Nie wypisuję bzdur tylko prawdę, a problem masz/macie chyba Wy z tego centrum zespołów - problem braku umiejętności grania i bardzo bronicie się wszyscy na zmianę, że w końcu wyjdzie z tego wielki wstyd :)
Więc wierzę Jelonek, że słabo Ci się robi :):):)
Nie wypisuję bzdur tylko prawdę, a problem masz/macie chyba Wy z tego centrum zespołów - problem braku umiejętności grania i bardzo bronicie się wszyscy na zmianę, że w końcu wyjdzie z tego wielki wstyd :)
Więc wierzę Jelonek, że słabo Ci się robi :):):)
nie no nie mogę ....
a jak mają grać na żywo składy 2 czy 3 osobowe ? ja wiem tyle że zespół Remanent na 100 % gra na żywo bo mają perkusję i gitary, Allabama też ma skład na żywo to chyba decyzja należy do klienta jaki wybiera skład, ja np mogłam wynająć zespół Allabama 3 os. lub 6 osób z perkusją itd gitary i saksofon byłam nawet w Gdyni na ich próbie !!! więc uwierz mi potrafią grać, jeśli chodzi np o gitarzystę to jeszcze takiego nie słyszałam nawet wśród sławnych naszych polskich zespołach, każdy może śmiało zadzwonić do p Darka i się umówić na przesłuchanie ty też Bronek podaj się za klienta, powracając wszystko super ale niestety nie stać nas na aż taki luksus a szkoda, z tego co wiem nagrywają płytę (zobaczymy jaki będzie efekt) mi pozostaje być fanką Anny Gogoli poza tym Bronku na ile wiarygodna jest opinia konkurencji ??? nie szkoda Ci czasu :) a może byś lepiej zaproponował alternatywę np Twój skład pochwal się umiejętnościami :) jestem skłonna nawet zmienić zespół jak będzie przystępna cena ;) ach jak łatwo być odważnym anonimowo żeby tak oczerniać napisz lepiej jaki masz naprawdę problem aż taki nastał kryzys ? ;) czy tak się walczy z konkurencją ? Kiedyś mój dziadek św pamięci powiedział mi ważne słowa "Nie s**** we własne gniazdo bo sama się w nim utopisz"
a jak mają grać na żywo składy 2 czy 3 osobowe ? ja wiem tyle że zespół Remanent na 100 % gra na żywo bo mają perkusję i gitary, Allabama też ma skład na żywo to chyba decyzja należy do klienta jaki wybiera skład, ja np mogłam wynająć zespół Allabama 3 os. lub 6 osób z perkusją itd gitary i saksofon byłam nawet w Gdyni na ich próbie !!! więc uwierz mi potrafią grać, jeśli chodzi np o gitarzystę to jeszcze takiego nie słyszałam nawet wśród sławnych naszych polskich zespołach, każdy może śmiało zadzwonić do p Darka i się umówić na przesłuchanie ty też Bronek podaj się za klienta, powracając wszystko super ale niestety nie stać nas na aż taki luksus a szkoda, z tego co wiem nagrywają płytę (zobaczymy jaki będzie efekt) mi pozostaje być fanką Anny Gogoli poza tym Bronku na ile wiarygodna jest opinia konkurencji ??? nie szkoda Ci czasu :) a może byś lepiej zaproponował alternatywę np Twój skład pochwal się umiejętnościami :) jestem skłonna nawet zmienić zespół jak będzie przystępna cena ;) ach jak łatwo być odważnym anonimowo żeby tak oczerniać napisz lepiej jaki masz naprawdę problem aż taki nastał kryzys ? ;) czy tak się walczy z konkurencją ? Kiedyś mój dziadek św pamięci powiedział mi ważne słowa "Nie s**** we własne gniazdo bo sama się w nim utopisz"
No nareszcie zaczynamy rzeczowe wypowiedzi :) Czyli szanowni klienci, wiemy już ze składy 2 i 3 osobowe to tzw. ściemniacze, czyli ludzie udający ze grają :) włącznie z Allabamą !!!
Oczywiście możemy za grubą kasę poprosić by Allabama lub tez inny zespół zaangażował zawodowych muzyków i wówczas usłyszymy muzykę na żywo. Mój znajomy szukający zespołu próbował umówić się z zespołem Allabama na próbę, ale niestety - niby jakie próby, skoro w składzie 3 osobowym, jest to ściema ? To próby niby w jakim składzie się odbywają ? :) A większy skład to luxus na który nikogo nie stać, a w rzeczywistości po prostu cena zaporowa by nie robić zbędnych kłopotów. Widać Alu masz dobry kontakt z zespołem skoro wiesz że nagrywaja płytę - no chętnie wszyscy posłuchamy i przekonamy się kto i na czym na tej płycie zagra :)
Forum własnie po to istnieje i funkcjonuje, by można anonimowo wypowiadać się na różne tematy, tak więc ja tak jak i obrońcy Allabamy mam prawo występować właśnie anonimowo. jednak ludzie zainteresowani tematem na pewno nie dadzą się juz nabijać w butelkę. Nie pomogło nawet usówanie postów i tematów.
Oczywiście możemy za grubą kasę poprosić by Allabama lub tez inny zespół zaangażował zawodowych muzyków i wówczas usłyszymy muzykę na żywo. Mój znajomy szukający zespołu próbował umówić się z zespołem Allabama na próbę, ale niestety - niby jakie próby, skoro w składzie 3 osobowym, jest to ściema ? To próby niby w jakim składzie się odbywają ? :) A większy skład to luxus na który nikogo nie stać, a w rzeczywistości po prostu cena zaporowa by nie robić zbędnych kłopotów. Widać Alu masz dobry kontakt z zespołem skoro wiesz że nagrywaja płytę - no chętnie wszyscy posłuchamy i przekonamy się kto i na czym na tej płycie zagra :)
Forum własnie po to istnieje i funkcjonuje, by można anonimowo wypowiadać się na różne tematy, tak więc ja tak jak i obrońcy Allabamy mam prawo występować właśnie anonimowo. jednak ludzie zainteresowani tematem na pewno nie dadzą się juz nabijać w butelkę. Nie pomogło nawet usówanie postów i tematów.
Z tm nudzeniem to chyba o sobie piszesz, do namiętnie odpowiadasz na kaZdy mój post już w kilka minut po napisaniu przeze mnie.
Ponadto jak widać zabrakło Ci już argumentów. Mam propozycję, może zajmij sie nauką muzyki i poćwicz na jakimś instrumencie, na pewno sie przyda, bo czasy robienia buisnesu na ściemnianiu zaczynają sie kończyć :) Bronisz jak lwica mistrzów kareoke, więc chyba widmo kryzysu się pojawia ? :) Mój dziadek tak mawiał : fachowców kryzys nie rusza :)
Ponadto jak widać zabrakło Ci już argumentów. Mam propozycję, może zajmij sie nauką muzyki i poćwicz na jakimś instrumencie, na pewno sie przyda, bo czasy robienia buisnesu na ściemnianiu zaczynają sie kończyć :) Bronisz jak lwica mistrzów kareoke, więc chyba widmo kryzysu się pojawia ? :) Mój dziadek tak mawiał : fachowców kryzys nie rusza :)
ja sie muzyki uczyc nie musze a o odpisywaniu po poscie tu tez raczej mowisz o sobie:) Ty sie czepiasz ja bronie nooojakby to powiedziec ...zycie:))) mnoie to bawi bo wiem ile jestem warta i co potrafie wiec nie musze sie bronic ani tlumaczyc jakie szkoly skonczylam:) a na karaoke zapraszam do sopotu do Pestki moze pospiewamy razem i porozmawiamy o muzyce:))
Ty bronisz - tylko kogo ? - skoro sama masz wykształcenie muzyczne to bronisz cwaniaków którzy udają ze grają? Robisz to na zlecenie, czy prośbę ? Co Cię tak bulwersuje, to że ktoś z muzycznym wykształceniem zbulwerosował się jak usłyszał kapele która przez całe wesele nie zagrała ani jednego dźwięku???
Kochani Wy naprawde nie macie lepszych zajec niz spory o zespoly....
to co kazdy robi to jego prywatna sprawa. Broneczku jesli dla Ciebie Alabama jest zlym zespolem ....to Sobie zmien!!! i znajdz taki ktory bedzie bardziej ci odpowiadal.. kazdy z nas ma wlasna wole wlasne gusta.
... bo tak na marginesie dla mnie osobiscie, to wyglada jak proba nawrocenia wszystkich ludzi na inny zespol...oby tylko nie Alabama. a znajac zycie tego forum twoja cala awantura odbije sie czkawka.. i dalej kazdy z klientow bedzie wybieral zespol ktory mu sie podoba ... wiec ja nie widze zadnego sensu aby krzyczec...tak jak Ty to robisz!!!.
Sunny Regards 4 All
to co kazdy robi to jego prywatna sprawa. Broneczku jesli dla Ciebie Alabama jest zlym zespolem ....to Sobie zmien!!! i znajdz taki ktory bedzie bardziej ci odpowiadal.. kazdy z nas ma wlasna wole wlasne gusta.
... bo tak na marginesie dla mnie osobiscie, to wyglada jak proba nawrocenia wszystkich ludzi na inny zespol...oby tylko nie Alabama. a znajac zycie tego forum twoja cala awantura odbije sie czkawka.. i dalej kazdy z klientow bedzie wybieral zespol ktory mu sie podoba ... wiec ja nie widze zadnego sensu aby krzyczec...tak jak Ty to robisz!!!.
Sunny Regards 4 All
http://www.darekhendel.cjb.net
Dyskutujemy tu o kapeli, jednej z najdroższych na rynku !!!
Byłem w ubiegłym roku na dwóch weselach, na pierwszym był zespół Allabama, który dokumentnie całe wesele odwalił z playbacku, czym byłem po prostu zszokowany i żal było mi młodych którzy zapłacili za ten cyrk niezłą kasę, za którą mogli zaangażować zespół zawodowych muzyków, ale niestety zostali nabrani, między innymi dzięki wspaniałym opinią na tym forum. Jak wygląda niby gra tej kapeli: otóż wszystkie kawałki lecą po prostu z jakiegoś nośnika, pan Darek dośpiewuje linię melodyczną, gitarzysta namiętnie i bez końca improwizuje, pani Anna G. siedzi przy wyłączonych klawiszach i nieudolnie udaje że gra.
Śpiew Anny G. jest oczywiście bez zarzutu do póki pani Ania jest trzeźwa, akurat na tym weselu którym byłem, przesadziła z alkoholem i efekt był słyszalny.
Generalnie sama muzyka:
1.Zbyt głośna
2.Bez wyczucia
3.Ukierunkowana raczej dla młodzieży
Sam show Presleya całkiem dobry pod względem muzycznym, jednak pan Darek powinien zainwestować w nową kreację, bo z dobrobytu brzuszek mu urósł i wystaje .
Wspaniały gitarzysta o którym tu kilka osób pisało, jest jak najbardziej wspaniałym technicznie improwizatorem, ale na Boga ludzie ile można improwizować – całe wesele???
Wszystkie kawałki przerabiać na ostry rock ??? Przecież to nie koncert rockowy tylko wesele !!!! No i jeszcze jedna sprawa, panie Darku kup pan piec do basu, bo ściemnianie na gitarze basowej bez wzmacniacza to już szczyt bezczelności
Jakież było moje zdziwienie kiedy znalazłem się na drugim weselu gdzie grał zespół Dream.
Normalny szok !!! Identyczny repertuar jak w Allabamie, cały tenże sam cyrk z udawaniem grania, oprócz szalonego gitarzysty.
Po jakimś czasie od znajomego grającego na weselach dowiedziałem się o tym forum, a z kolei z tego forum dowiedziałem się że oba te zespoły to część jakiegoś „centrum zespołów”, więc zaczynam rozumieć o co chodzi. Natomiast znaczna część forumowiczów i potencjalnych klientów jest przekonana że ma do czynienia z rzeczywiście grającymi muzykami – tak przy najmniej wynika z treści czytanych postów.
Wszystkim obrońcom kierującym pod moim adresem uwagi/groźby typu,: „nie s**** w własne gniazdo”, „czkawką Ci się to odbije” itp. Informuję, że nie zajmuję się graniem na weselach !!! Niestety nie byłem przez ostatnie lata na innych weselach, więc nie pisze opinii o innych zespołach, nawet nie miałem takiego zamiaru, bo jedni grają lepiej, inni gorzej itp.
Ale skoro ludzie najdrożsi na rynku wogóle nie potrafią grać – to pytam się, o co chodzi? To jakieś kpiny, czy co? ?????
Pytam też, czy ludzie którzy za to płacą wiedzą co kupują ???
Byłem w ubiegłym roku na dwóch weselach, na pierwszym był zespół Allabama, który dokumentnie całe wesele odwalił z playbacku, czym byłem po prostu zszokowany i żal było mi młodych którzy zapłacili za ten cyrk niezłą kasę, za którą mogli zaangażować zespół zawodowych muzyków, ale niestety zostali nabrani, między innymi dzięki wspaniałym opinią na tym forum. Jak wygląda niby gra tej kapeli: otóż wszystkie kawałki lecą po prostu z jakiegoś nośnika, pan Darek dośpiewuje linię melodyczną, gitarzysta namiętnie i bez końca improwizuje, pani Anna G. siedzi przy wyłączonych klawiszach i nieudolnie udaje że gra.
Śpiew Anny G. jest oczywiście bez zarzutu do póki pani Ania jest trzeźwa, akurat na tym weselu którym byłem, przesadziła z alkoholem i efekt był słyszalny.
Generalnie sama muzyka:
1.Zbyt głośna
2.Bez wyczucia
3.Ukierunkowana raczej dla młodzieży
Sam show Presleya całkiem dobry pod względem muzycznym, jednak pan Darek powinien zainwestować w nową kreację, bo z dobrobytu brzuszek mu urósł i wystaje .
Wspaniały gitarzysta o którym tu kilka osób pisało, jest jak najbardziej wspaniałym technicznie improwizatorem, ale na Boga ludzie ile można improwizować – całe wesele???
Wszystkie kawałki przerabiać na ostry rock ??? Przecież to nie koncert rockowy tylko wesele !!!! No i jeszcze jedna sprawa, panie Darku kup pan piec do basu, bo ściemnianie na gitarze basowej bez wzmacniacza to już szczyt bezczelności
Jakież było moje zdziwienie kiedy znalazłem się na drugim weselu gdzie grał zespół Dream.
Normalny szok !!! Identyczny repertuar jak w Allabamie, cały tenże sam cyrk z udawaniem grania, oprócz szalonego gitarzysty.
Po jakimś czasie od znajomego grającego na weselach dowiedziałem się o tym forum, a z kolei z tego forum dowiedziałem się że oba te zespoły to część jakiegoś „centrum zespołów”, więc zaczynam rozumieć o co chodzi. Natomiast znaczna część forumowiczów i potencjalnych klientów jest przekonana że ma do czynienia z rzeczywiście grającymi muzykami – tak przy najmniej wynika z treści czytanych postów.
Wszystkim obrońcom kierującym pod moim adresem uwagi/groźby typu,: „nie s**** w własne gniazdo”, „czkawką Ci się to odbije” itp. Informuję, że nie zajmuję się graniem na weselach !!! Niestety nie byłem przez ostatnie lata na innych weselach, więc nie pisze opinii o innych zespołach, nawet nie miałem takiego zamiaru, bo jedni grają lepiej, inni gorzej itp.
Ale skoro ludzie najdrożsi na rynku wogóle nie potrafią grać – to pytam się, o co chodzi? To jakieś kpiny, czy co? ?????
Pytam też, czy ludzie którzy za to płacą wiedzą co kupują ???
BRonislaaaaawie....
.primo Alabama nie jest najdrozszym zespolem na rynku!!! ktorzy graja z polplabackow(choc definicja pólplayback w przypadku Alabamy jest nie adekwatna to stanu rzeczywistego)
secundo: Bronislawie polecam kluby w trojmiescie w ktorych ludzie graja na zywo. pojdz i roskoszuj sie owym eliksirem muzycznym ktory napewno przypadnie ci do gustu i skoncz ta awanture i tak nie krzycz bo i tak nic nie zmienisz..niestety zycie.
Ps. nikt ci nie grozi ..po prostu musisz zrozumiec ze na nic twoje wywody pomsta do wszystkich swietych bo jak sobie klient zazyczy alabame to bedzie ja mial na weselu a roznorodnosc zespolow jest wskazana jakaz to by byla nuda gdyby byl tylko jeden zespol na swiecie ktory gra na zywo i gra na weselach
wiec BRONECZKU WIECEJ LUZU!!!!!
.primo Alabama nie jest najdrozszym zespolem na rynku!!! ktorzy graja z polplabackow(choc definicja pólplayback w przypadku Alabamy jest nie adekwatna to stanu rzeczywistego)
secundo: Bronislawie polecam kluby w trojmiescie w ktorych ludzie graja na zywo. pojdz i roskoszuj sie owym eliksirem muzycznym ktory napewno przypadnie ci do gustu i skoncz ta awanture i tak nie krzycz bo i tak nic nie zmienisz..niestety zycie.
Ps. nikt ci nie grozi ..po prostu musisz zrozumiec ze na nic twoje wywody pomsta do wszystkich swietych bo jak sobie klient zazyczy alabame to bedzie ja mial na weselu a roznorodnosc zespolow jest wskazana jakaz to by byla nuda gdyby byl tylko jeden zespol na swiecie ktory gra na zywo i gra na weselach
wiec BRONECZKU WIECEJ LUZU!!!!!
Szanowny Darku (pewnie teeen Darku) jesteś kolego zbyt pewny siebie i swego nieprzeciętnego talentu, bo muszę przyznać, że rzeczywiście trzeba mieć nie przeciętne zdolności by przez tyle lat ludzi nabierać na to że niby umie się grać, bardziej widziałbym Cię w aktorstwie :)
Nie robię żadnej awantury, a wyłącznie uswiadamiam ludzi, na czym polega to niby granie Allabamy. Chciałbym zauważyć że nie jestem jedynym który ten temat nagłaśnia - wiec kolego wyluzuj i spokojnie poczekaj na efekty.
P.S. Dareczku musisz zrozumieć, że niestety nie da sie całe życie udawać muzyka i robić na tym fortuny :)
Nie robię żadnej awantury, a wyłącznie uswiadamiam ludzi, na czym polega to niby granie Allabamy. Chciałbym zauważyć że nie jestem jedynym który ten temat nagłaśnia - wiec kolego wyluzuj i spokojnie poczekaj na efekty.
P.S. Dareczku musisz zrozumieć, że niestety nie da sie całe życie udawać muzyka i robić na tym fortuny :)
moze Broniu.... sprecyzujesz swoje domniemania kim jestem....a dokladnie cyt." kim jest teeeen Darek" i wtedy od razu bedzie wiadomo ze jestes tylko wkurzona konkurencja :) albo lepiej nie odpowiadaj:) i tak juz sie pograzyles... bo przeciez drogi Moj Bronisławie jestes z konkurencji i tak bardzo cie Boli ze innym bardziej sie powodzi w interesach....nio coz zycie:) ale pamietaj wszystko mozesz zmienic nawet swoja sytuacje po prostu przestan psioczyc i WEZ SIE DO ROBOTY!!!:):):):):):) To wszystko z mojej strony
Pozdrawiam Cie moćnio:) i zycze sukcesow w walce z tym Zlym Swiatem pamietaj jeszcze nikt nie wygral z nim ...nio ale moze ty bedziesz pierwszy:):):):)
Sunny Regards 4 ALL
Pozdrawiam Cie moćnio:) i zycze sukcesow w walce z tym Zlym Swiatem pamietaj jeszcze nikt nie wygral z nim ...nio ale moze ty bedziesz pierwszy:):):):)
Sunny Regards 4 ALL
hehehe :) widać boicie sie tej konkurencji jak diabeł święconej wody, ale ja nie jestem z konkurencji, tylko mam dosyć jak cwaniaki i nieuki udają muzyków puszczając muzę z płyt.
Więc WEZCIE SIĘ DO ROBOTY !!!! wszystko jeszcze można nadrobić :) - czyli nauczyć się choćby troszeczkę grać, bo jak się pogrążycie to powrót do tej całkiem przyjemnej roboty prosty nie będzie :)
Wy robicie ten świat złym i zakłamanym oszukując tysiące ludzi którzy sa przekonani, że umiecie grać :)
Życzę powodzonka w nabijaniu ludzi w butelkę :):):)
Więc WEZCIE SIĘ DO ROBOTY !!!! wszystko jeszcze można nadrobić :) - czyli nauczyć się choćby troszeczkę grać, bo jak się pogrążycie to powrót do tej całkiem przyjemnej roboty prosty nie będzie :)
Wy robicie ten świat złym i zakłamanym oszukując tysiące ludzi którzy sa przekonani, że umiecie grać :)
Życzę powodzonka w nabijaniu ludzi w butelkę :):):)
a teraz może ja stara forumka od 4 lat, jak widać od kilku lat nic się nie zmieniło :) jak Alabama jest rąbana tak jest a jak się rozwija to szok ! to po prostu jakiś fenomen :) to co ty bronek tu wypisujesz to jest jeszcze lajcik poczytaj stare wątki jak ich j*****.. za przeproszeniem i oczywiście nie klienci tylko konkurencja, na balu byłam w styczniu bawiliśmy się przy zespole Allabama powiem krótko z takimi głosami i z tak rewelacyjnym gitarzystą solowym marnują się na weselach ! (też jestem po szkole muz) a nie dorastam im do pięt trochę pokory, a o płycie można przeczytać na stronie nie trzeba ich znać jesteś przewrażliwiony tak ich śledzisz i tego nie wiesz ? hihihihi życzę im że pozamiatają ten nasz jałowy rynek na wielkich scenach a ty bronku bierz się do roboty albo zadzwoń do pana D on jest super człek i ci pomoże :) a Darek Hendel jest z bardzo fajnego zespołu ML (nie znasz go ?) a powinieneś i miło z jego strony że staje po stronie konkurencji rzadko to się zdarza ale z tego co wiem oni też są na topie, i uwierz twoje wypociny nic nie pomogą bo im bardziej ich rąbią tym lepiej im się wiedzie :) szkoda twego czasu wykorzystaj go w sposób bardziej efektywny
Oczywiście Allabama idzie ciągle w górę, tylko patrzeć jak trafi na listy przebojów :) :)
Więc powinniście sie cieszyć, ze robię im reklamę :):) - A Wy na zmianę wszyscy: DAJ JUŻ SPOKÓJ , WYLUZUJ, ITP.ITD........ :) moje wypociny nic nie pomogą ...........
Głowa do góry :) jeszcze kilka szczegółów opiszę to Allabamę zaproszą na SOPOT Festiwal :):):)
Więc powinniście sie cieszyć, ze robię im reklamę :):) - A Wy na zmianę wszyscy: DAJ JUŻ SPOKÓJ , WYLUZUJ, ITP.ITD........ :) moje wypociny nic nie pomogą ...........
Głowa do góry :) jeszcze kilka szczegółów opiszę to Allabamę zaproszą na SOPOT Festiwal :):):)
To ze gitarzysta gra to fakt i temu nie zaprzeczam, to że Darek i Ania śpiewają to też fakt, i również nigdy nie zaprzeczałem, piszę to co równiez wynika z Twojego postu jak i innych osób, a mianowicie to że Darek i Ania niestety udają że grają i jakoś nikt nie udowodnił, ani też nie starał sie przekonywać, że jest inaczej.
Czyli po prostu zakończmy bo wszystko jasne i oczywiste, dla każdego kogo ten temat interesuje.
Czyli po prostu zakończmy bo wszystko jasne i oczywiste, dla każdego kogo ten temat interesuje.
Zabawna to Ty jesteś :) Bronisz kogoś kto niestety sam nie potrafi tego zrobić :)
Facet który naprawdę potrafiłby cokolwiek zagrać, po takim steku postów wiesz co powinien zrobic?
Szanowny pan Darek z p.Anną, powinien usiąść przy fortepianie z gitarą akustyczną i nagrać na Youtube przynajmniej jeden kawałek na żywo i to tyle z mojej strony.
A ponieważ niestety, ani on , ani ta niezwykle utalentowana pani grać nie potrafią wogóle, więc przestań ich bronić bo....... czytaj jak na początku...."zabawna jestes" i ośmieszasz siebie i tę pseudokapelę :)
Facet który naprawdę potrafiłby cokolwiek zagrać, po takim steku postów wiesz co powinien zrobic?
Szanowny pan Darek z p.Anną, powinien usiąść przy fortepianie z gitarą akustyczną i nagrać na Youtube przynajmniej jeden kawałek na żywo i to tyle z mojej strony.
A ponieważ niestety, ani on , ani ta niezwykle utalentowana pani grać nie potrafią wogóle, więc przestań ich bronić bo....... czytaj jak na początku...."zabawna jestes" i ośmieszasz siebie i tę pseudokapelę :)
hehe ciekawe co p Darek z tym basem będzie robił w zespole Gogoli www.gogola.eu :D może zamiatał podłogę hehehe co za bzdety wypisują ci zawistni konkurenci bez roboty, byłam na imprezie w styczniu p Darek jest świetnym basistą z tego co wiem mają dużo zamówień na koncerty nagrywają płytę i ponoć nie podpisują umów na wesela także konkurenci możecie spać już spokojnie chyba że szykujecie się na podbój estrady ;)
Rozmawiałem z Anią,będzie śpiewała na weselach.Wystarczy zapłacić za godzinny występ 20 tys.zł.Śmieszne wydają się dotychczasowe komentarze,że 4 tys zł za całą noc to drogo.Krzysztof Krawczyk czy Zbigniew Wodecki biorą około 10 tys. zł za godzinną obecność na weselu.Pozdrawiam Was i życzę sukcesów i platynowej płyty!
Bronku dużo się nie pomyliłeś Allabama z Anią Gogolą są w finale Eurowizja 2011 :) i nagrywają płytę ciekawe czy jeszcze po weselach grają ? to najlepszy zespół jaki słyszałam http://www.gogola.eu lub http://www.centrumzespolow.pl trzeba przyznać że to zespół estradowy a nie weselny ;0 Tu już chyba nie ma co porównywać tego zespołu no jakiegokolwiek innego weselnego zespołu
To jest dobre :D
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,8192174,Feel_nie_wpuscil_na_scene_Anny_Gogoli__.html
To jest dobre :D
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,8192174,Feel_nie_wpuscil_na_scene_Anny_Gogoli__.html
wątpię w to , Ania Gogola już odcięła się od Alabamy , poczytaj posty lub wejdź na stronę http://www.annagogola.eu . Sorrki !!!
przepraszamy ale demontujemy plotke Ania Gogola nie spiewa w zespole allabama zapraszamy na strone http://www.annagogola.eu oraz pozdrawiamy serdecznie
Witam!
My też zdecydowaliśmy się na Malibu Latino...zanim podpisaliśmy umowę posłuchaliśmy na żywo jak grają i śpiewają w Gdyni w klubie przy plaży...poprostu rewelacja.
Wzieliśmy ze sobą parę osób ,które będą gośćmi na weselu żeby nam doradziły i szczęki opadły nam wszystkim jak Darek zaśpiewał parę kawałków i pokazał swoje możliwości wokalne.
Zdecydowanie polecam....poza tym bardzo miło się rozmawiało o szczegółach.
My też zdecydowaliśmy się na Malibu Latino...zanim podpisaliśmy umowę posłuchaliśmy na żywo jak grają i śpiewają w Gdyni w klubie przy plaży...poprostu rewelacja.
Wzieliśmy ze sobą parę osób ,które będą gośćmi na weselu żeby nam doradziły i szczęki opadły nam wszystkim jak Darek zaśpiewał parę kawałków i pokazał swoje możliwości wokalne.
Zdecydowanie polecam....poza tym bardzo miło się rozmawiało o szczegółach.
Umowe podpisuje sie z zespołem a nie z wokalistką i niestety żaden zespół nie zagwarantuje Ci, że skład się nie zmieni. Allabama ma już nową wokalistke - Natalie. Z tego co słyszałam w necie to śpiewa też całkiem fajnie. Może nie ma takiej chrypki jak Ania ale ma bardzo czysty głos. Studiuje na wydziale muzyczno-aktorskim w szkole muzycznej w Gdańsku wieć wyśle że godnie zastąpi Anie :)
Gosiak, ty to powinnaś zostać rzecznikiem prasowym zespołu Allabama. A tak na poważnie, ludziska którzy grubą kasę dają za ich występ na weselu, to nie po to aby zagrał pan Darek z p.o. wokalistki Natalią. I nie dlatego, że Ania Gogola ma większą chrypkę niż Natalia, co ma głos czysty i studiuje, tylko żeby na ich weselu wystąpiła Gogola z tele(euro)wizji - TA GOGOLA !
Jasne, że cieszyłam się że Ania wystąpie, ale jak podpisywaliśmy umowę z Allabamą to Ania była nieznana i nie podpisaliśmy umowy ze względu na to że to osoba z telewizji a ze względu na to że nam się podobała.
I tak na prawde mam to w nosie bo wesele nie jest na pokaz tylko to ma być nasz dzień w któym będziemy szczęśliwi i czy to będzie Ania czy kto inny to nie ważne. Ważne jest to, abyśmy my i goście dobrze się bawili a wokalista nie fałszował. Oczywiście jeżeli ktoś robi weselec na pokaz " bo będę miała wokalistke, która wystąpiła na eurowizji" no to rzeczywiście ale wydaje mi się że nie o to chodzi żeby się pokazać.
A druga sprawa to to że rozmawialiśmy z Panem Darkiem przy podpisywaniu umowy i pytaliśmy się jaką mamy pewność, że wokalistka się nie zmieni - dostaliśmy odpowiedź że żadną bo podpisujemy umowe z zespołem Allabama a dokładnie z Dariuszem Baczewskim i to było nasze ryzyko o którym zostaliśmy poinformowanie. I nie chodzi o to że mogłabym zostać icjhh rzecznikiem tylko chodzi o to, żeby dziewczyny, które mają podpisane umowy nie martwiły się że nie wiadomo kto będzie z nimi w zespole bo chyba nikt nie chce żeby ktoś wył mu na weselu :)
A tak na marginesie skąd wiesz że już dawno było wiadomo, że Ania odchodzi?
I tak na prawde mam to w nosie bo wesele nie jest na pokaz tylko to ma być nasz dzień w któym będziemy szczęśliwi i czy to będzie Ania czy kto inny to nie ważne. Ważne jest to, abyśmy my i goście dobrze się bawili a wokalista nie fałszował. Oczywiście jeżeli ktoś robi weselec na pokaz " bo będę miała wokalistke, która wystąpiła na eurowizji" no to rzeczywiście ale wydaje mi się że nie o to chodzi żeby się pokazać.
A druga sprawa to to że rozmawialiśmy z Panem Darkiem przy podpisywaniu umowy i pytaliśmy się jaką mamy pewność, że wokalistka się nie zmieni - dostaliśmy odpowiedź że żadną bo podpisujemy umowe z zespołem Allabama a dokładnie z Dariuszem Baczewskim i to było nasze ryzyko o którym zostaliśmy poinformowanie. I nie chodzi o to że mogłabym zostać icjhh rzecznikiem tylko chodzi o to, żeby dziewczyny, które mają podpisane umowy nie martwiły się że nie wiadomo kto będzie z nimi w zespole bo chyba nikt nie chce żeby ktoś wył mu na weselu :)
A tak na marginesie skąd wiesz że już dawno było wiadomo, że Ania odchodzi?