Widok

jakie konto bankowe wybrać?

witam
jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy internetowe..
z czego korzystacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też mnie to zastanawia. chcę założyć u nich konto, ale wolę się najpierw upewnić :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pod względem kosztów utrzymania konta najbardziej opłaca sie założenie konta w nest banku
0 zł prowadzenie konta
0 zł przelewy do innych bankków
0 zł karta
i darmowe wypłaty z wszystkich bankomatów i to nie w Polsce ale i za granica

Aktualnie mają równiez promocje dla nowych klientów w postaci lokaty na start Dostaje się 4% oprocentowania.Co sprawia,ze lokata ta jest jedną z najlepiej oprocentowanych lokat w Polsce. Polecam zajrzeć sobie na stronę:
https://www.tanie-konto.pl/nest-bank/nest-konto/

Możecie poczytac sobie opinie o tym koncie. Na dole jest pełna lista opinii osób, którzy mają tam konto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A wiesz może w jaki sposób możesz wejść na obiekt z oksystem mając wejście od bgz ?

Wydaje mi się,że sporo studentów się na to skusi, bo darmowe wejściówki np na siłownię, to na prawdę nie byle co.

Racja, szczególnie że te benefity są tylko dla pierwszych 4000 osób:)

Ja nie mam żadnych problemów z apką od bgż, wszystko śmiaga pierwszorzędnie.

To w sumie takie wymagania , które nikomu nie będą przeszkadza, bo raczej każdy regularnie korzysta z takich funkcji konta. Też jestem zdania , że bgż przygotował bardzo fajną ofertę dla młodych.

Ludziom się nigdy nie dogodzi, no ale jak im nie pasuje to nie muszą korzystać, więcej miejsc będzie dla tych którzy naprawdę będą się cieszyć z takiego bonusu

Dokładnie promocja ma ograniczenie wiekowe bo jest dla osób które mają poniżej 26 lat z tego co się nie mylę, więc idealnie dla mnie :D

Ja z poprzednią aplikacją też miałam problemu, albo mi się sama wyłączała albo po prostu logowało mnie tak długo że wyrzucało i był błąd logowania

Racja no i musisz to zrobić przez kolejne 3 miesiące od rejestracji, ale myślę że takie wymagania to żadne wymagania :)

Ja korzystam z konta maksymalnego w banku BGŻ i póki co od 2 tygodni spełnia moje wymagania. Jest darmowe, bankowość internetowa intuicyjna i miła obsługa w placówce ;)

Dla młodych jest promocja z oksystetm jeżeli dobrze przeczytałem regulamin. Konto maksymalne jest dla każdego dostępne.

Ludzie zawsze będą jęczeć nawet jak im dasz 1mln złotych za darmo to powiedzą "czemu nie 10?!". Ja się ciesze z tego co dają za darmo bo to zawsze jakieś pieniądze w kieszeni. Także szanuję bgż za chęci.

NIgdy jeszcze nie zdarzyła mi się taka sytuacja z wyłączającą się aplikacją banku. Miałeś na pewno dobrą zainstalowaną? Odkąd jestem w bgż to jeszcze nie pobrałem aplikacji ale skoro chwalicie to moze to zrobie

Ale to nie jest oferta tylko dla młodych osób, a dla każdego, nie? ;) tzn każdy czuje się młody :P

Wiesz co ja widziałem miejsca gdzie narzekali że to nie na 12 mce i ze to sie nie opłaca, ale według mnie jak jakieś scianki wspinaczkowe kosztują po 30zł za wejscie to sie jednak opłaca.

Przelew i 5 płatności to jest niezbędne minimum żeby wejściówki z oksystem dostać, nie?

Właśnie ja miałem podobne problemu z logowaniem się i wysypywała mi się apka cały czas, a w bgż działa bez problemu i płacić można bez obaw. Haha faktycznie... chyba za dużo komórki i ślepnę już :) Albo chciałem się pochwalić swoim kontem... ;)

jeśli jesteś młodą osobą to zdecydowanie nie ma lepszej oferty niż oferta banku bgż. brak opłat a do tego fajne bonusy - polecam

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy wyboru najtańszych kont bankowych w Polsce z zerową lub minimalną opłatą za prowadzenie, przelewy i wypłaty z bankomatów. Uczestnicy polecają głównie mBank, Nest Bank, ING, Alior Bank i Millennium, podkreślając znaczenie porównania warunków przed wyborem. Popularne są promocje przy założeniu konta, takie jak bonusy pieniężne czy oprocentowane lokaty. Użytkownicy zwracają uwagę na konieczność spełnienia określonych warunków, jak minimalne wpływy lub liczbę transakcji kartą, aby uniknąć opłat. Rekomenduje się korzystanie z rankingów i porównywarek online do analizy aktualnych ofert bankowych dostosowanych do indywidualnych potrzeb.

Inne tematy z forum Inne

SZUKAM DOBREGO DETEKTYWA (26 odpowiedzi)

Witam Poszukuję w Trójmieście dobrego i solidnego detektywa do dość nietypowego zadania....

do góry