Widok

jakie konto bankowe wybrać?

witam
jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy internetowe..
z czego korzystacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

no przecież napisała wyżej :P Appka faktycznie jest genialna, miałem wcześniej konto w innym banku gdzie zalogować się do konta z tel graniczyło z cudem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

siłownia jest super wabikiem dla młodych osób. Mnie też tym skusili :D

Właśnie otworzyłam to konto maksymalne :) co prawda ja z apki za wiele nie korzystam tylko jakiś tam mały przelew raz na jakiś czas i oczywiście do sprawdzania stanu konta :p

Które konto otworzyłaś? Ja mam maksymalne od niedawna i jest pod wrażeniem optymalizacji apki mobilnej. Super działa.

Ja jakiś czas temu otworzyłam sobie konto maksymalne w banku bgż. Dostałam fajny prezent za otworzenie konta, no i oczywiście nic nie płacę

Ja mam w IDEA bank - podoba mi się ich interfejs online i Milenium 360. Oba są za darmo i oba są dobre :)

wszystko tylko nie pko bp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A Credit Agricole Bank Polska: https://www.totalmoney.pl/wizytowki,729,credit-agricole-bank-polska ? Co myślicie? Macie u nich konto? Jeśli tak, to jest w pełni bezpłatne, czy trzeba spełnić jakieś warunki? W 2014 roku założyli 1 090 789 kont osobistych...

Szanowna Pani, aktywacji karty można dokonać za pomocą Bankowości Mobilnej lub Internetowej Nest Banku. Dokładny opis pod poniższym adresem: nestbank.pl/poradniki/aktywacja-karty.html Kartę może Pani również aktywować za pośrednictwem infolinii Nest Banku (801 800 188, +48 22 438 41 41). Infolinia Nest Banku działa od poniedziałku do soboty w godzinach 7.00 - 24.00 oraz w niedzielę w godzinach 8.00 - 20.00.

Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl

Konto już założone, czekam na to, aż dojdzie karta. Proszę jeszcze powiedzieć, czy muszę ją w jakiś specjalny sposób aktywować?

Szanowna Pani, w ofercie Nest Banku mamy dla Klientów Indywidualnych kilka ich ofert kredytów:
- Kredyt Nest Gotówka na KLIK (nawet 30 tys. zł z okresem spłaty do 60 miesięcy. Bez ukrytych kosztów. Kredyt dostępny nawet w 24 godziny, bez wychodzenia z domu. Decyzję i warunki pozna Pani już podczas wypełniania wniosku);
- Nest Gotówka (kredyt gotówkowy do 550 tys. zł na realizację dowolnego celu);
- Nest Kredyt Odnawialny w Koncie (brak prowizji za udzielenie kredytu, maksymalna kwota kredytu 4 tys. zł, czas trwania umowy, z możliwością odnowienia 12 miesięcy).

Zachęcam do złożenia wniosku o wybrany kredyt w naszym banku.

Więcej informacji można znaleźć na stronie banku: nestbank.pl/indywidualny/kredyty.html

Pozdrawiam,
nestbank.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawi mnie, czy od tego miesiąca są jakieś ciekawe promocje bankowe?

Polecam założenie sobie konta bankowego w nest banku, aktualnie moim zdaniem najlepsze konto bankowe jakie mozna sobie założyć
http://www.tanie-konto.pl/nest-bank/nest-konto/
0 zł za prowadzenie
0 zł za przelewy do innych banków
0 zł karta
oraz 0 zł wypłaty z bankomatów ( wszystkich bankomatów w Polsce jak równiez i za granicą)

Dodatkowo przy założeniu konta mozna skorzystać z lokaty dla nowych klientow, która jest oprocentowana na 4%

Dziękuję za odpowiedź. A mogłabym jeszcze uzyskać jakąś informację w sprawie kredytów? Za jakiś czas będę potrzebować gotówki na remont.

Do pierwszej reklamacji :(

Szanowna Pani, Nest Konto w Nest Banku to darmowe konto bankowe. W jego ramach za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów: przelewem (wystarczy wykonać przelew, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut); poprzez Kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę); w oddziale (wystarczy złożyć wniosek online, a następnie udać się do oddziału, aby podpisać umowę) lub w oddziale stacjonarnym banku. Można także złożyć wniosek za pomocą infolinii, a podpisanie umowy następuje w oddziale stacjonarnym banku.

Pozdrawiam,
nestbank.pl

Polecam Konto w Alior Banku :

0 zł za prowadzenie konta - jeżeli nie ukończyłeś 26 lat lub zapewnisz wpływ min. 1500 zł / mies.
0 zł za kartę debetową - wystarczy rozliczenie płatności kartą na kwotę 300 zł / mies.
0 zł za przelewy internetowe w PLN
spełnij warunki promocji i zyskaj Bonus 100 zł + 250 zł w programie polecającym

http://kam1l0.ebrokerpartner.pl/short/4vkg7

Słuchajcie, a ktoś z Was się orientuje, jakie teraz warunki daje Nest Bank? Zaczynam być coraz bardziej niezadowolona ze swojego obecnego banku i myślę nad zmianą konta.

Polecam skorzystać z porównywarki takich kont, zawsze to jakaś opcja. Wszystko w jednym miejscu i widać, która oferta najlepsza: https://confronter.pl/pl/porownaj/konta-osobiste

A konto młodzieżowe? Jaki bank możecie polecić? Widziałam, że tu https://direct.money.pl/kontamlodziezowe/ można przejrzeć oferty i porównać ze sobą warunki, ale jestem ciekawa, jak to wygląda w praktyce. Czy naprawdę można liczyć się z brakiem opłat i bezproblemowym założeniem rachunku?

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy wyboru najtańszych kont bankowych w Polsce z zerową lub minimalną opłatą za prowadzenie, przelewy i wypłaty z bankomatów. Uczestnicy polecają głównie mBank, Nest Bank, ING, Alior Bank i Millennium, podkreślając znaczenie porównania warunków przed wyborem. Popularne są promocje przy założeniu konta, takie jak bonusy pieniężne czy oprocentowane lokaty. Użytkownicy zwracają uwagę na konieczność spełnienia określonych warunków, jak minimalne wpływy lub liczbę transakcji kartą, aby uniknąć opłat. Rekomenduje się korzystanie z rankingów i porównywarek online do analizy aktualnych ofert bankowych dostosowanych do indywidualnych potrzeb.

Inne tematy z forum Inne

SZUKAM DOBREGO DETEKTYWA (26 odpowiedzi)

Witam Poszukuję w Trójmieście dobrego i solidnego detektywa do dość nietypowego zadania....

do góry