Widok
płyn do kąpieli bobini na samym poczatku (chyba taka była nazwa) teraz z Hippa (ale chyba wrócę do poprzedniego albo kupię Nivea), oliwka jak narazie tylko J&J ale ta w żelu, zwykła się nie sprawdziła, a w żelu naprawdę bardzo długo utrzymuje nawilżenie. Krem Emolium, nieraz Cleobaza albo krem ochronny z wit A. Do pupy Bepanthen lub Alantan Plus, ale zwykle ten pierwszy.
E,olium plun do kapieli i krem jak dla nas rewelacja!!! oilatum u nas wogole sie nie sprawdzil wrecz mialam wrazenie ze skora byla jeszcze bardziej sucha.
a do mycia wloskow( moja corcia ma bardzo duzo i dlugie od urodzenia) polecam Mustelle szmpon na ciemieniuche w pience jest rewelacvyjny i bardzo wydajny
a do mycia wloskow( moja corcia ma bardzo duzo i dlugie od urodzenia) polecam Mustelle szmpon na ciemieniuche w pience jest rewelacvyjny i bardzo wydajny
Moje dziecko początkowo nie było uczulone na nic. Używałam głownie kosmetyków Nivea. Obecnie tylko emolienty do kapieli (emolium, Oilanum itp.). Łagodne i nieszkodliwe dla dziecka okazało się też mydełko Bubchen i krem Biodermy ABC Derm Change na odparzenia.
Nivea, Hipp - uczulają, Sudocrem za bardzo przesusza skórę.
Czy maść pośladkowa jest tylko na receptę?
Nivea, Hipp - uczulają, Sudocrem za bardzo przesusza skórę.
Czy maść pośladkowa jest tylko na receptę?
My do 4 miesiąca używaliśmy Oilatum duża butla jest naprawdę wydajna na zmianę wraz z nadmanganianem potasu :))) teraz używamy kosmetyki Nivea baby. Do pup używam pudru Nivea jak są jakieś podrażnienia to Sudocrem lub Linomac. Na ciałko Mleczko Nivea Sensitive a do buźki krem specjalny Emolium - rewelacja, na dwór zaś Nivea krem na każdą pogodę :)))
polecam nazwyklejszy bambino-najtanszy i jeden z lepszych. linomag jest super, bepanten, nivea, ziajka.
nie kupuj raczej johnsona i sudokremu. johnson uczula w 90% przypadkach a sudocrem do profilaktycznego uzywania jest bez sensu bo nie nawilza skórki a ją wysusza. mozesz go uzywac kiedy pojawią sie jakies krostki na pupci.
a do szpitala co zabrac?to zalezy gdzie chcesz rodzic... :) najlepiej wez oliwkę, chusteczki, krem do pupki i to wystarczy.
nie kupuj raczej johnsona i sudokremu. johnson uczula w 90% przypadkach a sudocrem do profilaktycznego uzywania jest bez sensu bo nie nawilza skórki a ją wysusza. mozesz go uzywac kiedy pojawią sie jakies krostki na pupci.
a do szpitala co zabrac?to zalezy gdzie chcesz rodzic... :) najlepiej wez oliwkę, chusteczki, krem do pupki i to wystarczy.
po tym jak skończyła mi się maść szpitalna do pupci to zaczęłam stosowac krem do pupy Mustelli. Wtedy się narobiło, pupa czerwona, pryszczyki z białym płynem się pojawiły
po 2 dniach stosowania mąki ziemniaczanej jest idealnie
do ciała i włosów żel do mycia Nivea Nutri Sensitive hipoalergiczne od 1 dnia życia, mam tez taki balsam do suchej kóry, ale stosuję oliwke HIPP bo jest rewelacyjna dla mojego synka. skóra gładziutka i pieknie pachnie
po 2 dniach stosowania mąki ziemniaczanej jest idealnie
do ciała i włosów żel do mycia Nivea Nutri Sensitive hipoalergiczne od 1 dnia życia, mam tez taki balsam do suchej kóry, ale stosuję oliwke HIPP bo jest rewelacyjna dla mojego synka. skóra gładziutka i pieknie pachnie