Widok
jakie masz zwolnienie w ciąży leżące czy chodzące?
Jak w temacie.
czy lekarz ginekolog może wystawić zwolnienie chłodzące? chodzę po dziecko do przedszkola, na szkole rodzenia. Czy ginekolog może wystawić zwolnienie chłodzące ?Bo cały czas nie chce tego zrobić. Wykonuje pracę która jest zabroniona w ciąży bo może się to źle skończyć.
czy lekarz ginekolog może wystawić zwolnienie chłodzące? chodzę po dziecko do przedszkola, na szkole rodzenia. Czy ginekolog może wystawić zwolnienie chłodzące ?Bo cały czas nie chce tego zrobić. Wykonuje pracę która jest zabroniona w ciąży bo może się to źle skończyć.
no właśnie ... w piewszej ciazy nawet na to uwagi nie zwracalam a tez mialam lezace.... i tez nie dostalam zaswiadczenia ze na szkole rodzenia moge chodzic a i tak chodzilam... wyjechalam na wakacje i takie tam inne wyjazdy nie bedac swiadoma co mam napisane na zwolnieniu a lekarz słowem mi nie wspomnial ze mam lezec!!!!!!!!!!!!!
traz ta sama sytuacja tez mam lezace i nie bylo mnie w domu jak byla kontrola z zusu:/
traz ta sama sytuacja tez mam lezace i nie bylo mnie w domu jak byla kontrola z zusu:/
powiem tobie tak ja dwa tygodnie temu miałam kontrole z zusu tez mnie nie było w domu dodam ze mam chodzace zwolnienie.dostałam pismo zebym sie usprawiedliwiła pisemnie w ciagu 3dni.napisałam ze byłam w aptece moj maly byl chory i w piekarni.pozniej czekałam jak jakas zołza łaskawie poinformuje mnie czy wszystko wporzadku ale oczywiescie sama musiałam sie dowiedziec i zadzwoniłam pani była bardzo zdziwiona ze ja dzonie i ze przeciez pieniadze dalej beda szły.a jesli chodzi o usprawiedliwienie ze byłas u lekarza teraz musisz im przedstawic zaswiadczenie nie wierza na słowo.
Nie wiem jaka była sytuacja, tzn. czy ktoś otworzył drzwi i powiedział ze Cię nie ma? Jeśli nie to zawsze możesz napisać że spałaś/byłaś w łazience i nie biegłaś otworzyć bo nikogo się nie spodziewałaś :P
Ja np. nie otwieram w dzień 'domokrążcom' :P i jeśli nikt nie ma przyjść to jak np. karmię czy przewijam małego to nie lecę do drzwi :)
Ja np. nie otwieram w dzień 'domokrążcom' :P i jeśli nikt nie ma przyjść to jak np. karmię czy przewijam małego to nie lecę do drzwi :)
Słuchajcie dziewczyny, a do jakich lekarzy chodzicie? Głównie chodzi mi o Gdynie, który gin nie robi problemów z l4? Staramy się o dziecko, mam fizyczną, stresującą pracę (handel) i w ciązy nie wyobrażam sobie pracowac, nawet jeśli nie bedę miała mega złych wyników, bo wiem, że może to zagrozić mnie lub dziecku, już teraz czasem po nocach nie śpię i wiecznie mnie żołądek boli...