Widok

jakie mleko modyfikowane 1?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny jakie mleko dajecie dzieciaczkom?ja na razie karmie piersia ale musze miec jakies do dokarmiania?bebilon jest drogi jakie inne sprawdzone mozecie mi polecic?
image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja przez to, że się nasłuchałam, że bebiko często powoduje zaparcia to nie używałam ...
A czytam że dużo ludzi używa i nie ma problemów
Przez cały czas używaliśmy nestle junior
imageimage
image
Sylwia ja też słyszałam takie opinie a co ciekawe od ludzi którzy go nie podawali.........zaczęłam od Bebiko i do tej pory na nim jest nic nie było żadnych zaparć ,lepiej zacząć od taniego mleka w razie jak nie przypasi przejść na inne droższe
O ile wiem Pepti 3 nie ma. U nas po Pepti niestety były problemy z brzuszkiem podawałam Delicol i było w miarę ok, potem przeszliśmy na Nutramigen i na początku było w miarę potem niestety bardzo złe kupki a dokładnie bardzo rzadkie :( Teraz jesteśmy na Isomilu 2 czyli mleku sojowym również na receptę i jest o niebo lepiej kupki są książkowe :)
image
image

image
Kulka ja to nawet od lekarza taką opinię słyszałam, dlatego się pewnie zasugerowałam i nie dawałam :)
imageimage
image
Mój pierwszy syn jako mleko początkowe dostawał Bebiko Omneo ,potem przeszłam na Bebiko zwykłe , drugi syn karmiony piersią ale czasu do czasu daje mu również Bebiko,miałam to szczęście że moje chłopaki bardzo dobrze tolerowały to mleko nie ulewały i nie wiem co to znaczy kolka niemowlęca.
hipp odpada jest za drogie,bebiko ma duzo cukru wiec zdecydowalismy sie na nan pro:-)zobaczymy czy corka zaakceptuje.
witam, jeżeli któraś mama potrzebuje bebilonu pepti to mam do sprzedania 4 puszki. U córki źle zdiagnozowano alergię pokarmową i okazało się, że nie jest uczulona na białko pokarmowe, więc mleka nam się już na nic nie przydadzą.

Data wazności:
3 opakowania 15.10.2012
1 opakowanie 10.10.2012

cena 35 zł

Kupuję Hipp Combiotik, ufam mu ponieważ ma przeprowadzone liczne badania i jest dostosowany do potrzeb żywieniowych mojego dziecka.

A Bebilon próbowaliście? Teraz można kupić w dozie w dobrej cenie, moja siostra kupuje dla córki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

My też jesteśmy na Bebilonie, on cały czas jest w dozie w dobrej cenie więc korzystamy.

Dokładnie, też widzę, że DOZ ma nadal najlepszą cenę na Bebilon.

Zobacz do DOZ na Bebilon, tam jest fajna cena.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

Niania u was w domu- pytania (26 odpowiedzi)

Witam ,jestem nianią z małym stażem opiekuńczym .Mam kilka pytań do mam które mają opiekunki w...

gdzie kupic ubrania dla 2 metrowego faceta??:) (17 odpowiedzi)

albo za krotkie rekawy,albo do pasa...jak z mlodszego brata...a gdzie kupic te normalne??

do góry