Widok

jakie pyt. na rozmowie - pracownik admin./biurowy?

z jakimi pytaniami najczesciej sie spotykacie?, podpowiedzcie cos?, rowiez jakie pyt. moga byc w jez.ang.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I po co te nerwy?
Chcesz wykuć na pamięć? To nic nie da.

Ważne byś zapomniała o stresie, na twarzy widniał subtelny uśmiech i ręka nie była miękka jak z waty :)

Idziesz i sprzedajesz siebie najlepiej jak to jest możliwe.

Ot, tak. Czy to nie łatwizna? ;)
obsluga urzadzan biurowych- potrafia w trakcie rozmowy posadzic przy kompie, zamiast myszki jest trackball, trudne, ale mozliwe

ile chce pani najmniej zarabiac? , jesli robila pani raporty to w jakim programie, jak po kolei? korespondecja seryjna?, w trakcie rozmowy przejscie niespodziewanie na ang, pytania zwykle prosze cos opowiedziec o sobie- zainteresowania? jaki byl poprzedni szef?, bazy danych- obrobka sortowaniem filtrowanie, czeka kilka zadan jedno np wyciete( konkurenja wyciela lub specjalny zabieg ze strony rekrutera).. itd
dzieki aga, o to mi chodzilo, wieki nie bylam na rozmowie i chcialam sie zorient, oczywiscie wiem ze wszytskiego mozna sie spodziewac...

a co do pytania poprzedniczki, to w takiej syt. stres raczej trudno opanowac wiec marne mi rady dalas.
moze ktos jeszcze cos podpowie?
tylko nie kłam:) Bądź sobą.

Inne tematy z forum Praca

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry