Widok
ja miałam Kadarkę i białą półwytrwaną Sofię, ale dobre są też Carlo Rossi :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Myślę, że zamiast konkretnej marki powinnaś się kierować krajem pochodzenia. Najlepsze są wina francuskie, australijsie, kalifornijskie, hiszpańskie... Cena nie zawsze ma znaczenie:) Jeśli chodzi o białe wina, to włoskie też są świetne (np. pinot grigio), czerwone natomiast są dosyć specyficzne. Poza tym - laik nie rozróżni, czy wino kosztowało 100zł, czy 15 za butelkę - idż do dobrej hurtowni i zobacz, co mają w ofercie. Zorganizowałam w swoim życiu kilkadziesiąt wesel i bankietów, win nadegustowałam masę i zaufaj mi, że dla przeciętnego gościa nie ma znaczenia, czy podajesz Merlota, czy Chateauneuf du Pape ;)
Nobles(s), carlo rosi, martini, czarny doktor (nazwa jest zapisana po rosyjsku, ale ostatnio dzięki mojemu Łukaszowi odkryłam ten smak!! wino bułgarskie ze śliwki o rubinowym kolorze i ten zapach i smak!!), polecam też fresco, sophię i nie wiem co... hmmm... warto popatrzeć w biedronce mają fantastyczne ceny win i innych alkoholi :D
surin a co to za roznica czy np carlo rossi kupi sie w biedronce czy w zwykłym sklepie? nie rozumiem co w tym zenujacego ze w biedronce wino sie kupiło? skoro jest takie same jak w innym "markowym" sklepie. ja roznicy nie widze. no chyba ze ci surin jest wstyd do biedronki chodzic bo taka paniucha jestes.