Widok
Hej
Ja wszystkim polecam Baby Ono. Ale zawsze kupowałam je tylko w Akpolu przy Jaśkowej Dolinie - bo nigdzie indziej nie mogłam ich znależć. Tam 24 szt kosztują ok. 6,90 i były najtańsze ze wszystkich tam dostępnych. Ja używałam różnych ale te mi najbardziej przypadły do gustu i wcale nie ze względu na cenę bo jakby były droższe to i tak bym je kupowała.
Oto zalety:
- mają dużą powierzchnię więc nie ma możliwości żeby coś wyciekło okiem
-można je przytwierdzić do biustonosza
-są cieniutkie bo nie posiadają w środku waty tylko specjalny absorbent, który wiąże płyn.
- praktycznie niewidoczne pod ubraniem ( a na pewno mniej niż inne:))
Można je kupić na Allegro ale drożej niż w Akpolu:
http://www.allegro.pl/item296081787_babyono_wkladki_laktacyjne_premium_baby_ono.html
Ja wszystkim polecam Baby Ono. Ale zawsze kupowałam je tylko w Akpolu przy Jaśkowej Dolinie - bo nigdzie indziej nie mogłam ich znależć. Tam 24 szt kosztują ok. 6,90 i były najtańsze ze wszystkich tam dostępnych. Ja używałam różnych ale te mi najbardziej przypadły do gustu i wcale nie ze względu na cenę bo jakby były droższe to i tak bym je kupowała.
Oto zalety:
- mają dużą powierzchnię więc nie ma możliwości żeby coś wyciekło okiem
-można je przytwierdzić do biustonosza
-są cieniutkie bo nie posiadają w środku waty tylko specjalny absorbent, który wiąże płyn.
- praktycznie niewidoczne pod ubraniem ( a na pewno mniej niż inne:))
Można je kupić na Allegro ale drożej niż w Akpolu:
http://www.allegro.pl/item296081787_babyono_wkladki_laktacyjne_premium_baby_ono.html
Ja też uzyłam kilka szt. Penatena i były ok
...w sumie prawie całe 50szt. pudełko lezy bo wkładki potrzebne mi były tylko kilka razy ......
...w sumie prawie całe 50szt. pudełko lezy bo wkładki potrzebne mi były tylko kilka razy ......
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Wkładki Baby Ono w Akpolu kosztują 8,60 24 szt. (nie 6,90 jak pisałam wyżej)
Ja używałam jeszcze Penaten ale rzeczywiście na piersi pozostawiają takie małe kłaczki poza tym są zapakowane tylko w kartonowe pudełko nie ma nawet worka foliowego (trochę dla mnie mało higieniczne)a jak już się otworzy to pudełko to nie da się go do końca zamknąć.
A BAby Ono każda wkładka jest pakowana oddzielnie w mały woreczek (wygodne jesli się chce na przykład zabrać je do torebki)
Ja używałam jeszcze Penaten ale rzeczywiście na piersi pozostawiają takie małe kłaczki poza tym są zapakowane tylko w kartonowe pudełko nie ma nawet worka foliowego (trochę dla mnie mało higieniczne)a jak już się otworzy to pudełko to nie da się go do końca zamknąć.
A BAby Ono każda wkładka jest pakowana oddzielnie w mały woreczek (wygodne jesli się chce na przykład zabrać je do torebki)
miałam wiele i najlepsze Johnsona. Maja taki wkład jak pampery i szybką są suche i nie wyciekaja bo rewelacyjnie wchłaniają zwłaszcza jeśli ktoś ma mocne wyciekanie. Inne potrafiły być wilgotne masakra. Może nie są najtańsze ale naprawdę dla mnie najlepsze. teraz innych nie używam choć już nie mam tak mocno.