Widok
jakiego endokrynologa polecacie ?
Przepraszam że tak zawale nazwiskami, ale nigdy nie chodziłam do endokrynologów więc zupełnie ich nie znam, proszę więc o opinie.
Kogo z ponizszych polecacie a kogo odradzacie, z góry dziękuję za pomoc.
dr Krzysztof Blaut
dr Wanda Gręda-Gregorkiewicz
dr Anna Lewczuk
dr Jacek Michalski
dr Krystyna Mizan-Gross
dr Mariusz Połeć
dr Ewa Ziemlewska-Krawczyk
dr Krzysztof Sworczak
dr Vijay Kumar Sharma
dr Lizakowska-Kmieć
dr Chełmińska Katarzyna
dr Anna Babińska
dr Mariusz Kazmirowicz
Kogo z ponizszych polecacie a kogo odradzacie, z góry dziękuję za pomoc.
dr Krzysztof Blaut
dr Wanda Gręda-Gregorkiewicz
dr Anna Lewczuk
dr Jacek Michalski
dr Krystyna Mizan-Gross
dr Mariusz Połeć
dr Ewa Ziemlewska-Krawczyk
dr Krzysztof Sworczak
dr Vijay Kumar Sharma
dr Lizakowska-Kmieć
dr Chełmińska Katarzyna
dr Anna Babińska
dr Mariusz Kazmirowicz
a ja chodze do dr Vijay Kumar Sarma - to hindus i przyjmuje w Inviccie, ale jestem z niego bardzo zadowolona, bo jest rzeczowy, konkretny, na każdej wizycie bada mi tarczycę, nie podejmuje nigdy pochopnych decyzji, tylko zawsze ze mna porozmawia, czy boli mnie głowa, czy wypadaja wosy i inne objawy, które sa charakterystyczne dla chorej tarczycy. Ogólnie u niego wizyta trwa ok. 20 minut, ale jest to bardzo spokojna, rzeczowa rozmowa, która niesie duzo uspokojenia. Bardzo sensownie i rzeczowo odpowiada na wszystkie pytania.
a KATEGORYCZNIE ODRADZA Dr Piotra Minowskiego - jemu powinni zabronić "leczyć" ludzi. Dzięki niemu własnie dzis mam rozwalona tarczycę, wyniki miałam dobre, a on zaczął podawać mi leki!!!!!!!
to morderca ludzkiej tarczycy.
a KATEGORYCZNIE ODRADZA Dr Piotra Minowskiego - jemu powinni zabronić "leczyć" ludzi. Dzięki niemu własnie dzis mam rozwalona tarczycę, wyniki miałam dobre, a on zaczął podawać mi leki!!!!!!!
to morderca ludzkiej tarczycy.
A ja polecam dr Annę Lewczuk.
dziękuję Wam za pomoc...żeby sie leczyć trzeba mieć zdrowie...mam karte Promedisu i nigdzie nie moga mi udzielic jednoznacznej odpowiedzi co dokładnie wchodz w skład pakietu grrrr i walcze od rana w poszukiwaniu innych lekarzy bo mam jeszcze pare spraw do załatwienia.
Udało mi się umówic do Piankowskiego w sprawie żylaków, teraz jeszcze musze się dowiedziec czy w mój pakiet wchodzi usuniecie operacyjne pieprzyka bo dermatolog kazała usunąć no i oczywisci nie wiadomo...i tak dzwonie...i mnie odsyłają od jednej osoby do drugiej...kosztuje to 250zł więc wolałabym za to nie placić :(
Sorry że Wam tu marudze :(
Dziekuję za pomoc przy endokrynologu.
Chyba się majls umowie tez do Sharmy bo przyjmuje tez w gdyni w evi-medzie a jestem z gdyni wiec mam blisko :)
Udało mi się umówic do Piankowskiego w sprawie żylaków, teraz jeszcze musze się dowiedziec czy w mój pakiet wchodzi usuniecie operacyjne pieprzyka bo dermatolog kazała usunąć no i oczywisci nie wiadomo...i tak dzwonie...i mnie odsyłają od jednej osoby do drugiej...kosztuje to 250zł więc wolałabym za to nie placić :(
Sorry że Wam tu marudze :(
Dziekuję za pomoc przy endokrynologu.
Chyba się majls umowie tez do Sharmy bo przyjmuje tez w gdyni w evi-medzie a jestem z gdyni wiec mam blisko :)
przez tego "swietnego fachowca"malo sie nie wykonczylam.KONOWAŁ odradzam wam bo i was wykonczy,no moze jak mu sie zaplaci to inaczej leczy?co to za 'lekarz"ktory mowi(pomimio opisywanych przeze mnie niepokojacych objawow) ze jest ok i nie trzeba robic ŻADNYCH badan?!stracilam u niego rok a przy tarczycy to duzo,czeka mnie operacja i nie wiem co dalej...moj maz powiedzial ze tego nie zostawi wiec mozliwe ze go zaskarzymy.reasumujac:odradzam tego KONOWAŁA KAZMIROWICZA bo dyplom dr to ma chyba za lapowke
ja byłam 2 razy u Dr Błauta(W Endomedzie) :) jestem zadowolona :)
w tej samej przychodni ponoć świetną specjalistką jest Dr Babińska :) i oczywiście Dr Sworczak - jeden z najlepszych specjalistów na pomorzu :) (moja Teściowa była przez niego leczona i operowana, prywatnie jest ojcem mojej koleżanki z ogólniaka)
tylko do tej ostatniej dwójki długo się czeka :P
a u Dr Błauta byłam 2 razy w ciągu tygodnia :)
w tej samej przychodni ponoć świetną specjalistką jest Dr Babińska :) i oczywiście Dr Sworczak - jeden z najlepszych specjalistów na pomorzu :) (moja Teściowa była przez niego leczona i operowana, prywatnie jest ojcem mojej koleżanki z ogólniaka)
tylko do tej ostatniej dwójki długo się czeka :P
a u Dr Błauta byłam 2 razy w ciągu tygodnia :)
Ja też polecam dr Kazmirowicza . Mama przez niego prowadzona była, grozili jej sterydami, -usunięty jeden płat i duża częśc drugiego , a jest wszystko super- tylko odpowiednio dobrane hormony . Ja też miałam problemy z tarczycą i do niego chodzę i widze dużo babeczek w ciąży. Zgadzam się z iwonką świetny fachowiec i bardzo miły i konkretny. Również polecam

Dziwie się czytając wasze opinie- mnie i mojej mamie pomógł z bardzo dobrym efektem i złego słowa na niego nie powiem. Ja ważąc 42 kg przy 176 cm zostałam tak poprowadzona, że przytyłam tylko do pewnego poziomu 58 kg- a potem spokój( a bałam się ,że będe się toczyć).Obyło się bez szpitala. a miałam tam skierowanie . Dzieki niemu zaczełam wgladać jak człoweik i nie strasze wyglądem.A hormony sa juz od paru lat w normie.Ale każdy ma prawo do własnego zdania

to jak wytlumaczysz to że rok czasu leczył mnie tylko na podstawie tsH?! ani usg, ani ft3 ift4, ani anty tpo ,tpg!!!! po roku casu zrobilam sama usg prywatnie objetośc tarczycy powinna wynosić 12 ml(normalnie) a moja- 60 ml!!!! czyli 3krotnie przerosnieta i za póżno na leczenie,mam wloe guzowate i czeka mnie operacja bo mam cala tarczyce do usunięcia.chirurg zobaczył moje wyniki mało z krzesła nie spadł do czego mnie ten gnój Kazmirowicz doprowadzil aż sie spytał o nazwisko mówiac że powinnam podać go do sądu.i tak też zrobie zniszczyl mi zdrowie i nie daruje tego
U mnie Krasińska przez 2 lata nie zauważyła niedoczynności tarczycy i leczyła mnie tabletkami anty na PCO. poszlam z jej badaniami do innego lakarza i odrazu usłyszałam: "przecież tu jest coś nie tak z tarczycą" - od tamtej chwili mineło troche bylam u kolejnych 2 lekarzy endo i PCO u mnie wykluczono ... wiec nie polecam dr. Krasińskiej
a ja strasze wyglądem!!!!!!!z powodu spieprzonej tarczycy czeka mnie operacja,a póki co mam spustoszenie w całym organizmie,wszystko rozchwiane, nienawidze siebie bo wygładam inaczej i czuje sie fatalnie,jestem b.gruba(dał tabletki w ciemno tzn.bez badań!)= tak mnie"wyleczył"ów cudotwórca żaluje tylko jednego:że nie może doświadczyć na sobie męki fizycznej i psychicznej ktorą znosze ja ale życze gnojowi wzystkiego najgorszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!