Widok

jakiego endokrynologa polecacie ?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Przepraszam że tak zawale nazwiskami, ale nigdy nie chodziłam do endokrynologów więc zupełnie ich nie znam, proszę więc o opinie.
Kogo z ponizszych polecacie a kogo odradzacie, z góry dziękuję za pomoc.
dr Krzysztof Blaut
dr Wanda Gręda-Gregorkiewicz
dr Anna Lewczuk
dr Jacek Michalski
dr Krystyna Mizan-Gross
dr Mariusz Połeć
dr Ewa Ziemlewska-Krawczyk
dr Krzysztof Sworczak
dr Vijay Kumar Sharma
dr Lizakowska-Kmieć
dr Chełmińska Katarzyna
dr Anna Babińska
dr Mariusz Kazmirowicz

image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodze do tego lekarza i jestem bardzo zadowolona. Zawsze ma dla mnie czas, słucha co mówie , odpowiada cierpliwie na pytania. Nareszcie nabrałam checi do zycia, mine ly stany depresyjne... Ja jestem bardzo zadowolona!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fakt, jest dobrym lekarzem!
witam szukam gabinetu gdzie przyjmje pani Anna Lewczukmoże wiesz
pozdrawiam Marzena
Zgadzam się, też nie polecam. Lekarz, który chyba jest lekarzem przez przypadek, to dr Jacek Michalski. Byłam na 2 wizytach, na żadnej nie był za rozmowny, nie potrafi rozmawiać z pacjentem tzn informować o tym, co wykazują wyniki, a jak wiadomo nie każdy wynik laik potrafi rozszyfrować. Zraziłam się, no cóż są ludzie, którzy znają się na swoim zawodzie i Ci co.....chcą się znać.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja chodze do kazmirowicza i póki co jestem zadowolona. Obszerny wywiad, skierownia na badania - tsh, ft3, ft4, anty TPO, anty TG, prolaktyna , usg tarczycy, ferrytyna, b12, i inne... Jestem pod wrażeniam , bo poprzedni lekarz zlekcewazył moje samopoczucie i podstawowe wyniki...
Ale i tak pójde skonsultowac moje wyniki jeszcze z dwójka lekarzy - polecono mi ( ludzie ze swiata lekarskiego ) dr Joanne Pokrzywicką i z dr Krzysztofem Blautem. Chodzilismy razem do klasy i jesli sie nie wiele zmienił poza upływem czasu, to musi byc dobrym lekarzem!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mariusz Kazmirowicz KONOWAŁ- szczerze odradzam, po operacji tarczycy chodziłam do niego cały rok, przychodziłam co trzy miesiące, nie zlecił żadnego badania, tylko potrzymał za rękę podtykał szyi i na tym koniec, a ja czuje się coraz gorzej. Po roku "leczenia " dostałam skierowanie ( po awanturze) na jedno badanie. Pomimo, że obiecywałam sobie iż nie pójdę prywatnie to nie mam wyjścia , idę do dr. Mizan- Gros. Odradzam tego lekarza, szkoda nerwów i czasu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak byłas leczona na prolaktyne ,ze poskutkowało?
\ja sie lecze juz wiele lat i nic:/
przez to tylko spieprzyły mi sie inne hormony i mam mięśniaki:/
Zgadzam się, sam fakt, że bardzo, bardzo trudno sie do nich dostać, jak nie jest się stałym pacjentem, świadczy o tym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
POLECAM
Mizan-Gros i Sworczaka
z całego serca mogę polecić dr Mariusza Kazmirowicza, do któego chodzę od kilku lat do Evi-Med'u w Gdyni. Drażni mnie jednak ilość pacjentów, szczególnie tych, którzy przychodzą tam bez kolejki "tylko wynik pokazać".
Ja, pomimo tego, że jestem w ciąży, za każdym razem się rejestruję i nie wpycham się przed innych.
Efekty leczenia są, ciąża również w pierwszym miesiącu starań.

Uważam, że powyższe komentarze n/t Pana Doktora są po prostu chamskie i mocno przesadzone, nie mówiąc już o poziomie słownictwa osoby, która je zamieściła.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja polecam Dominika Rachoń
www.poradnia-endokrynologiczna.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Też polecam dr Mizan-Gross, jestem od lat jej pacjentką (poczytajcie o niej na "znany lekarz.pl") , tylko jest problem - ma tak dużo wiernych pacjentów, że nowych nie przyjmuje stale, tylko czasami (zawsze jest informacja, kiedy).
Konkretna, rzeczowa, świetny fachowiec, punktualna (i tego wymaga od innych), dużo tłumaczy, można się z nią konsultować telefonicznie w wyznaczonych dniach i godzinach (wieczornych).
Dobra wiadomość - będzie rejestrować nowych pacjentów od początku stycznia, ale pewnie tylko przez kilka tygodni.
Moje koleżanki, które nie dostały się do niej chwalą dr.Szafrana z Gdyni i dr Suchecką-Rachoń - spróbujcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam Lewczuk, polecam Mizan - Gross
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Kaźmirowicz - LuxMed, Promedis, Medycyna Rodzinna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam dr Rafała Ciepłucha - ginekolog i endokrynolog. Jeśli twoja wizyta u endokrynologa jest związana ze staraniami o dziecko, polecam właśnie jego. wiekszosc endokrynologow nie ma zbyt duzej wiedzy z zakresu zależnosci hormonalnej w CZASIE ciazy, bo jest dosc specyficzna. On natomiast jest swietnym specjalista od tego. Dzieki niemu dzis jestem w 5 miesiacu ciazy. Nie daje lekow bezpodstawnie i ma na prawde ogromna wiedze!
image

image
Lewczuk i Sharma odradzam zdecydowanie. Dużo ludzi poleca dr Mizan-Gross. Ja polecam dr Ewę Gross-Tyrkin z Non-Nocere w Gdańsku, ale nie przyjmuje na NFZ. Sworczak to znany specjalista z dużym doświadzceniem, ale dostać się do niego to masakra.

Lewczuk odradzam, bo kiedyś też byłam zadowolona, że można do niej zadzwonić, ale to było kiedyś. Potem coś jej się odwidziało i zmieniła się diametralnie. Jest opryskliwa, wiecznie się spóźnia, przez co ma mniej czasu dla pacjentów i zapomina jak się umawiała. I to wszystko za grubą kasę.

Sharma odradzam, bo to straszny cham. Nic nie wytłumaczy i mimo prywatnej wizyty traktuje ludzi jakby przychodzili za darmo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również chodze do dr.Vijay kumar sarma i bardzo dobry spokojny życzliwy i konkretny doktor.Który mi powiedział że wyleczy mnie z prolaktyny co poprzedni lekarz nie potrafił tego uczynić? Serdecznie polecam!!!!
bo naprawde konkretny fachowieć. Również on po wynikach ocenił moja tarczyce i stwierdził że mam małą niedoczyność któr atez trzeba leczyć, a poprzedni lekarz twierdził że z tarczyca jest oki.
naprawde ciesze się ze dostałam namiary od koleżanki na tak wspaniałego lekarza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam dr Lewczuk!!!! Bardzo dobry specjalista i mial kobieta. Duży plus jest to, ze można być z nia w kontakcie telefonicznym jeżeli coś się będzie działo. Ta doktor pomogła mi zajść w ciąże, tym udowodniła, że zna się na tym co robi!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
cześć dziewczyny,
ja mam niedoczynność tarczycy i leczę się od 2001 r. biorąc euthyrox 75. jak byłam w ciaży to brałam dawkę 150.
przez ostatni rok chodziłam do dr Kałas, ale ostatnio nie udało mi się do niej zarejestrować... idę 17 sierpnia do dr Traczyk-czy to dobry lekarz?
dziękuję za odpowiedź :)
a ja strasze wyglądem!!!!!!!z powodu spieprzonej tarczycy czeka mnie operacja,a póki co mam spustoszenie w całym organizmie,wszystko rozchwiane, nienawidze siebie bo wygładam inaczej i czuje sie fatalnie,jestem b.gruba(dał tabletki w ciemno tzn.bez badań!)= tak mnie"wyleczył"ów cudotwórca żaluje tylko jednego:że nie może doświadczyć na sobie męki fizycznej i psychicznej ktorą znosze ja ale życze gnojowi wzystkiego najgorszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2