Widok

jakiego sklepu brakuje na Grabówku ?

Witam,
tak jak w tytule - proszę o Wasze spostrzeżenia i uwagi czego nie ma, a co chcielibyście miec na Grabówku? mam na mysli sklep, pub, kawiarnię, itp.
Z góry dziękuje za wpisy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio z mężem chcieliśmy zamówić prawdziwego kebaba z dostawa do domu no i niestety szukaliśmy w internecie i nigdzie w pobliżu nie było. Jak dobrze pamiętam to na Chyloni był ale bez dostawy. Zamówiliśmy z krainy smaku i nigdy w życiu tam nie kupię kebaba. To nie byl kebab tylko bulka z kapusta i pomidorem o grubosci 5cm i kawalkami piersi z kurczaka bez smaku. Coś ochydnego! Więc taki prawdziwy kebab jak na skwerku by się przydał. ;) Dobry pomysł to też takie miejsce gdzie sie spotykaja kulturalni ludzie na kawe piwko drinka aby pogadać cos w stylu cyganerii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze jakis dobry ciucholand? ale nie chodzi mi o taki gdzie ubrania brzydko pachna i sa zmielone w jednym pojemniku gdzie 15 osob stoi przy nim i grzebie, chodzi mi o taki z prawdziwego zdarzenia :) mysle ze jest to ciekawy pomysl a nie wiem czy na grabowku mozna cos takiego spotkac
Przydałby się Rossmann.Marzymy o nim...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rossmann już powstaje, będzie przy Kauflandzie :)))
cudownie!!! jednak marzenia sie spełniają :))
Otwarcie Rossmanna 17.12.2012.

Inne tematy z forum Grabówek

Seaport (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na wzniesieniu, z którego rozciąga się widok na gdyńską stocznię oraz Zatokę...

Muza musi grać. (2459 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry