Widok

jakiego sklepu brakuje w trojmiescie??

Witam, zastanawiam się nad otworzeniem własnego biznesu. Szukam jakiś ciekawych pomysłów. Dlatego zwracam się do was, forumowiczów z pytaniem czego wam brakuje w trójmieście?? Dobrego sklepu odzieżowego czy może lepszego "second handu" a może czegoś innego??
Z góry dzięki za odpowiedzi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
he u nie na osiedlu brakuje pozadnego miesnego i rybnego ;p
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
a i warzywniaka z porzadnego zdarzenia :)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
sory prawdziwego zdarzenia:)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
bardziej chodzi mi o branze odziezowa ;P rybami to moze zajmie sie ktos inny ;)
Second-handów jest chyba dość... Ale z drugiej strony zależy od tego, gdzie mieszkasz - może akurat na twoim osiedlu/w twojej okolicy nie ma.
no chce otworzyc cos w scislym centrum Gdyni
Next,,,
http://vaila.pl/
http://odbiorybudowlane.com.pl/
wszystko co jest związane z wellness:))),ja pracuję tylko z domu na dodatkowo, ale Ci co pozakładali własne biznesu - niesamowicie idą do przodu.
a mi sie zdaje ze brakuje sklepu z sukienkami wieczorowymi z miare normalnymi cenami!! i napewno orginalne wzory bo jak wchodzi sie do gildii to widac wszystko to samo nuda....
image

image
Jestem z Sopotu i rzadko jeżdżę na zakupy do Gdyni Głównej.
Czy jest tam dużo sklepów z odzieżą i akcesoriami dla dzieci? Zastanawiałaś się nad tym?
myslalam cos nad sukienkami wieczorowymi ale ciezko by bylo przebic sie na rynku sprzedajac tylko sukienki.
GAP'a
image
mi w gdyni brakuje sklepow z bielizna a raczej stanikow dla wiekszych biustow w fasonach i wzorach jak na mały biust.......
W Gdyni akurat jest i Lingeria, i Galeria Rajstop, w dodatku blisko siebie, oba sklepy maja bieliznę do brytyjskiej miseczki K.
marks & spencer - chyba tylko w warszawie jest ten sklep
Jeszcze w Koszalinie, Poznaniu i Legnicy. :)

http://www.marks-and-spencer.com.pl/sklepy/
a myslałas o komisie sukien slubnych?? super marki do tego połowa ceny od włascicielek( oczywiscie na dobrych warunkach dla jednej i drugiej strony) plus suknie wieczorowe
image

image
jak mozna ubierac sie w 21-wieku w ciucholandzie, te ciuchy mozna dostac za darmo na zachodzie,w tu sa sklepy w centrum miasta,to
wiocha niesamowita, obcokrajowcom trudno w to uwierzyc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uwierz, ze w innych krajach tez funkcjonuja "ciucholandy", jako tzw. charity shopy, czy recycled clothes, czy tez vintage. Sa miedzy innymi ciucholandy, ktore prowadza jedynie ubrania haute couture, gdzie ceny wielokrotnie przewyzszaja te z pierwszej reki w "butikach" typu H&M. I wcale nie jest wstyd tam kupowac. Wiec sie tak nie dziw, bo chyba nie do konca wiesz o czym mowisz.

Inne tematy z forum Moda i uroda

suche włosy (44 odpowiedzi)

Dziewczyny poradźcie dobry szmpon i odżywkę, ktore sprawdziły sie u was przy suchych włosach.

Sklep Valetta.pl opinie (1734 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

do góry