Widok

jan pawlik uzdrowiciel

Czy ktoś korzystał z pomocy tej osoby ponieważ chcę pójść do niego po poradę w sprawach zdrowotnych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie wierze w uzdrowicieli to jest oklultyzm !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9
Na ile umiem czytać, to Dana20 nie pytała o Twoją wiarę czy definicję okultyzmu, tylko, czy ktoś korzystał z usług pana Pawlika.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zgadzam się, dziewczyna nie pytała się o Twoje zdanie na temat uzdrowicieli. Doskonalę ją rozumiem,gdy lekarze rozkładają rece człowiek chwyta sie kazdego rozwiezania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
i uzdrowiciel ma jej pomoc ???? bzdura ! lepiej poszukać dobrego lekarza diagnostę . czy to jest jan pawlik ....clzy jan kowalski czy inny szarlatan lepiej trzymaj sie od nich z daleka ...moga tylko zaszkodzić . wiem cos na ten temat
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8
mogą zaszkodzić tylko wtedy jeśli ślepo im ufasz i odstawiasz leki zalecane przez lekarzy.

zresztą żaden prawdziwy bioenergoterapeuta nie każe odstawić leków czy zaniechać wizyt u lekarza!

mało tego - znam kilku lekarzy, którzy sami korzystają z wiedzy i umiejętności bioenergoterapeutów (na zasadzie wymiany usług) :)

mój Teść leczył się u Zbigniewa Nowaka - co jakiś czas przyjeżdża do Gdyni i można się wybrać lub jechać do niego do Podkowy Leśnej pod Warszawą.

poza tym pomagała Mu jeszcze jedna osoba - ale nie robiąca tego "masowo" ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
a potem do ks egzorcysty bedziesz biegac ! !! znam takich co po energoteraputach do nie moga sie pozbierać .
Najlepiej jak pojdziesz do kosciola Sw Michala w Sopocie ostatni piatek miesiaca na 18 tam odprawia msze sw ks prof Andrzej Kowalczyk diecezjalny egzorcysta .Posluchaj co mowi na temat energoterapeutow !!! i innych form okultyzmu :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
AgusiaGda - ja się zgodze, mam przypadek w kręgu znajomych, przykry, kobieta lat 36, zostawiła dwójkę malych dzieci i meza, bo nie chciaął się leczyc z raka u onkologa tylko wlasnie do takich znachorów latała do bioenergoterapeuty, który odradzał jej tradycyjne leczenie. Jak się w końcu dała namówic to było za późno i zmarła.

także ja odradzam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram radzę unikać wszelakich bioenergoterapeutów, to czysty okultyzm...Widziałam wiele osób opentanych słyszałam też kilka świadectw osób związanych z tego typu praktykami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zaślepiona, bez żadnej wcześniej opini na temat Odnowy w Duchu
Świętym trafiłam tam. Teraz moje doświadczenia z tym ruchem są
bogatsze. Istnieje Ruch Odnowy w Duchu Świętym i też tu był taki
charyzmatyczny ksiądz (Ojciec Jan), który swego czasu przyciągał
tłumy. Skonczyło sie tym, ze dwie młode osoby jedna: 17-letni
chłopak, po tzw.darze jezyków wyladowały w szpitalu psychiatrycznym.
A ksiedza wysłano do Afryki, tam pewnie teraz konkuruje z szamanami.
Na spotkaniach przeżyłam szok jak zobaczyłam, kiedy w czasie
modlitwy wstawnieniczej ojciec nakładał na nich swoje ręce 2 osoby
upadły. Zdarzyło się, że parę osób krzyczało i nimi rzucało.
Wyglądało to na bardzo niebezpieczne. To, że niektórzy z dotkniętych
tracą przytomność i osuwają się na ziemię wybitnie pokazuje na
wampiryzm. Zabiera moc jednym (tracą na chwilę przytomność, są
słabi,upadają).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
religia czyni ludzi gorszymi, mniej moralnymi, wyzwala jak najgorsze instynkty, pozwala ludźmi manipulować i wykorzystywać do najohydniejszych celów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wymiana dobr wszelakich typu energia, emocje, bliskosc i cieplo sa naturalne miedzy ludzmi, ale nadmierne podniecanie sie tym i nazeranie, wypelnianie siebie kims innym nigdy nie ma dobrych skutkow na dluzsza mete, do tego dosc mocno uzaleznia i psychicznie i duchowo, jest slodziutkie, zaspokaja nasza potrzebe wiecznego niedoboru bliskosci i magii w zyciu.

Ludzie szanujcie cialo i ducha... to nie jest pelne efekciarstwa, jest nudne i mozolne, ale nie rozpierdzielicie sobie psychiki.

Ludzi naprawde uzdrawiajacych i czystych przy tym jest b malo i smiem watpic ze robia to za kase.

Dobry lekarz, leki, dyscyplina w leczeniu, dobrzy ludzie naokolo i bedzie dobrze. Cudow nie ma co oczekiwac ani wymuszac bo te zdarzaja sie niezwykle rzadko i chadzaja wlasnymi drogami :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
pomodlę sie o łaskę miłości i życzliwości do wszystkich napotkanych na Pana/Pani drodze życiowej, wszak niebo jest jedno dla wszystkich. warto kochac życie nie tylko swoje ale i tych którzy potrzebują pomocy. po życiu człowieka tylko to zostaje ile pomógł innym
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
wróżbici uzdrowiciele i lekarze wypisujący leki homeopatycznie powinni być wtrącani do aresztu i po badaniu psychiatrycznym leczeni lub sądzeni za oszustwo.

Pomocy od takich osób nie oczekuj oni ci zorganizują kłopoty a często w wyniku zaniechań mogą doprowadzić do śmierci.

Jak jesteś osobą wierząca to może się pomódl dodatkowo jednocześnie lecząc się u lekarza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam te msze w Parafii św. Michała o których pisał ktoś z poprzedników. Takie same msze są w kościele Gwiazda Morza w Sopocie.
Zawsze w I sobotę miesiąca o 19.30
Sama tam chodzę i widzę jak wiele się zmienia.

A uzdrowicieli nie polecam. Znam osobiście ludzi, którzy mieli wielkie problemy po wizytach u uzdrowicieli i bioenergoterapeutów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
zapytaj się tego księdza czy wahadełkiem się nie zajmuje a najlepiej sprawdź sam czy koło różańca wahadełka nie znajdziesz:)
bo w tym momencie jest więcej takich księży co są sami uzdrowicielami i sprawdzają przez wahadełko wszystko a w szczególności energie a najlepszą obroną jest atak :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
JA sama sie leczylam u pana Janka Pawlika i on naprawde mi pomogl i wyleczyl z raka . Chodzilam dosc dlugo ale wartalo bo do dzis jestem zdrowa, a uplynelo 12 lat . Bardzo dziekuje panu Jankowi Pawlikowi za kazda sekunde ktura poswiecil dlamnie . I polecam karzdemu .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Tak bardzo polecam . Mnie wyleczyl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Najlepiej jak odwiedzisz stronę http://www.janpawlik.pl Znajdziesz wyczerpującą odpowiedź na nurtujące Cię pytania. A szczególnie polecam wypowiedzi osób nagrane na wideo.Tam nie ma przekłamania. Są autentyczne i za pisemną zgodą na udostępnianie wizerunku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Księżom nie ufam nie dlatego, że multum ich jest alkoholikami mają lepkie ręce do pieniędzy. Jeden z nich leczył relikwiami (czytaj szczątki trupa w pozłacanej puszce) moja mamę. Ona tak mu wierzyła, że po miesiącu jego terapii gryzła już kwiatki od spodu na cmentarzu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

do góry