Widok
mogą zaszkodzić tylko wtedy jeśli ślepo im ufasz i odstawiasz leki zalecane przez lekarzy.
zresztą żaden prawdziwy bioenergoterapeuta nie każe odstawić leków czy zaniechać wizyt u lekarza!
mało tego - znam kilku lekarzy, którzy sami korzystają z wiedzy i umiejętności bioenergoterapeutów (na zasadzie wymiany usług) :)
mój Teść leczył się u Zbigniewa Nowaka - co jakiś czas przyjeżdża do Gdyni i można się wybrać lub jechać do niego do Podkowy Leśnej pod Warszawą.
poza tym pomagała Mu jeszcze jedna osoba - ale nie robiąca tego "masowo" ;)
zresztą żaden prawdziwy bioenergoterapeuta nie każe odstawić leków czy zaniechać wizyt u lekarza!
mało tego - znam kilku lekarzy, którzy sami korzystają z wiedzy i umiejętności bioenergoterapeutów (na zasadzie wymiany usług) :)
mój Teść leczył się u Zbigniewa Nowaka - co jakiś czas przyjeżdża do Gdyni i można się wybrać lub jechać do niego do Podkowy Leśnej pod Warszawą.
poza tym pomagała Mu jeszcze jedna osoba - ale nie robiąca tego "masowo" ;)
a potem do ks egzorcysty bedziesz biegac ! !! znam takich co po energoteraputach do nie moga sie pozbierać .
Najlepiej jak pojdziesz do kosciola Sw Michala w Sopocie ostatni piatek miesiaca na 18 tam odprawia msze sw ks prof Andrzej Kowalczyk diecezjalny egzorcysta .Posluchaj co mowi na temat energoterapeutow !!! i innych form okultyzmu :)
Najlepiej jak pojdziesz do kosciola Sw Michala w Sopocie ostatni piatek miesiaca na 18 tam odprawia msze sw ks prof Andrzej Kowalczyk diecezjalny egzorcysta .Posluchaj co mowi na temat energoterapeutow !!! i innych form okultyzmu :)
AgusiaGda - ja się zgodze, mam przypadek w kręgu znajomych, przykry, kobieta lat 36, zostawiła dwójkę malych dzieci i meza, bo nie chciaął się leczyc z raka u onkologa tylko wlasnie do takich znachorów latała do bioenergoterapeuty, który odradzał jej tradycyjne leczenie. Jak się w końcu dała namówic to było za późno i zmarła.
także ja odradzam
także ja odradzam
Zaślepiona, bez żadnej wcześniej opini na temat Odnowy w Duchu
Świętym trafiłam tam. Teraz moje doświadczenia z tym ruchem są
bogatsze. Istnieje Ruch Odnowy w Duchu Świętym i też tu był taki
charyzmatyczny ksiądz (Ojciec Jan), który swego czasu przyciągał
tłumy. Skonczyło sie tym, ze dwie młode osoby jedna: 17-letni
chłopak, po tzw.darze jezyków wyladowały w szpitalu psychiatrycznym.
A ksiedza wysłano do Afryki, tam pewnie teraz konkuruje z szamanami.
Na spotkaniach przeżyłam szok jak zobaczyłam, kiedy w czasie
modlitwy wstawnieniczej ojciec nakładał na nich swoje ręce 2 osoby
upadły. Zdarzyło się, że parę osób krzyczało i nimi rzucało.
Wyglądało to na bardzo niebezpieczne. To, że niektórzy z dotkniętych
tracą przytomność i osuwają się na ziemię wybitnie pokazuje na
wampiryzm. Zabiera moc jednym (tracą na chwilę przytomność, są
słabi,upadają).
Świętym trafiłam tam. Teraz moje doświadczenia z tym ruchem są
bogatsze. Istnieje Ruch Odnowy w Duchu Świętym i też tu był taki
charyzmatyczny ksiądz (Ojciec Jan), który swego czasu przyciągał
tłumy. Skonczyło sie tym, ze dwie młode osoby jedna: 17-letni
chłopak, po tzw.darze jezyków wyladowały w szpitalu psychiatrycznym.
A ksiedza wysłano do Afryki, tam pewnie teraz konkuruje z szamanami.
Na spotkaniach przeżyłam szok jak zobaczyłam, kiedy w czasie
modlitwy wstawnieniczej ojciec nakładał na nich swoje ręce 2 osoby
upadły. Zdarzyło się, że parę osób krzyczało i nimi rzucało.
Wyglądało to na bardzo niebezpieczne. To, że niektórzy z dotkniętych
tracą przytomność i osuwają się na ziemię wybitnie pokazuje na
wampiryzm. Zabiera moc jednym (tracą na chwilę przytomność, są
słabi,upadają).
Wymiana dobr wszelakich typu energia, emocje, bliskosc i cieplo sa naturalne miedzy ludzmi, ale nadmierne podniecanie sie tym i nazeranie, wypelnianie siebie kims innym nigdy nie ma dobrych skutkow na dluzsza mete, do tego dosc mocno uzaleznia i psychicznie i duchowo, jest slodziutkie, zaspokaja nasza potrzebe wiecznego niedoboru bliskosci i magii w zyciu.
Ludzie szanujcie cialo i ducha... to nie jest pelne efekciarstwa, jest nudne i mozolne, ale nie rozpierdzielicie sobie psychiki.
Ludzi naprawde uzdrawiajacych i czystych przy tym jest b malo i smiem watpic ze robia to za kase.
Dobry lekarz, leki, dyscyplina w leczeniu, dobrzy ludzie naokolo i bedzie dobrze. Cudow nie ma co oczekiwac ani wymuszac bo te zdarzaja sie niezwykle rzadko i chadzaja wlasnymi drogami :)
Ludzie szanujcie cialo i ducha... to nie jest pelne efekciarstwa, jest nudne i mozolne, ale nie rozpierdzielicie sobie psychiki.
Ludzi naprawde uzdrawiajacych i czystych przy tym jest b malo i smiem watpic ze robia to za kase.
Dobry lekarz, leki, dyscyplina w leczeniu, dobrzy ludzie naokolo i bedzie dobrze. Cudow nie ma co oczekiwac ani wymuszac bo te zdarzaja sie niezwykle rzadko i chadzaja wlasnymi drogami :)
wróżbici uzdrowiciele i lekarze wypisujący leki homeopatycznie powinni być wtrącani do aresztu i po badaniu psychiatrycznym leczeni lub sądzeni za oszustwo.
Pomocy od takich osób nie oczekuj oni ci zorganizują kłopoty a często w wyniku zaniechań mogą doprowadzić do śmierci.
Jak jesteś osobą wierząca to może się pomódl dodatkowo jednocześnie lecząc się u lekarza.
Pomocy od takich osób nie oczekuj oni ci zorganizują kłopoty a często w wyniku zaniechań mogą doprowadzić do śmierci.
Jak jesteś osobą wierząca to może się pomódl dodatkowo jednocześnie lecząc się u lekarza.
Polecam te msze w Parafii św. Michała o których pisał ktoś z poprzedników. Takie same msze są w kościele Gwiazda Morza w Sopocie.
Zawsze w I sobotę miesiąca o 19.30
Sama tam chodzę i widzę jak wiele się zmienia.
A uzdrowicieli nie polecam. Znam osobiście ludzi, którzy mieli wielkie problemy po wizytach u uzdrowicieli i bioenergoterapeutów.
Zawsze w I sobotę miesiąca o 19.30
Sama tam chodzę i widzę jak wiele się zmienia.
A uzdrowicieli nie polecam. Znam osobiście ludzi, którzy mieli wielkie problemy po wizytach u uzdrowicieli i bioenergoterapeutów.
Najlepiej jak odwiedzisz stronę http://www.janpawlik.pl Znajdziesz wyczerpującą odpowiedź na nurtujące Cię pytania. A szczególnie polecam wypowiedzi osób nagrane na wideo.Tam nie ma przekłamania. Są autentyczne i za pisemną zgodą na udostępnianie wizerunku.