Widok

janowska/bydgoska

Witam. Postanowiłem napisać na tym forum, bo widzę,że dość często ludzie z "mat-budowskiech" osiedli tu zaglądają. Chodzi mi konkretnie o blok przy Janowskiej i Bydgoskiej. Może lokatorzy imprezujący na balkonach do późnychgodzin nocnych po przeczytaniu tego posta zrozumieją,że w związku z tak marną odległością tych dwóch bloków echo niesie się strasznie i hałas jest bardzo spotęgowany a tym samym baaaardzo dokuczliwy szczególnie w nocy,kiedy niektórzy chcieliby po prostu spać.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapewne mówisz o imprezach w klatce C na ostatnim piętrze ?
Pozdrawiam
Chyba nie chodzi tu o wskazywanie konkretnych lokatorów (bo to nie z jednego mieszkania tak hałasują), tylko o to żeby nam wszystkim przyjemnie i spokojnie się mieszkało?
a gdzie u was jest klatka c? widać tylko a i b (na skrzynkach też)
klatka C to dąbrowskiego 50, ale my nie imprezujemy na balkonie , imprezki to ja słyszę i widzę z klatki B i rzeczywiście są uciążliwe, ale nie bardziej niż g*wniarze siedzący na ławce pomiędzy blokami
mieszkam w klatce B i jedyne,co dokucza to wspomniani g*wniarze

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Widoki (5 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

do góry