Widok
jasnowidz
Pan prof jest jak jasnowidz! przez lata chorowalam na zapalenia zatok i zapalenia gardla, bylam leczona za kazdym razem antybiotykami, czesto leczenie trwalo i 3 tyg i 4 tyg poniewaz poprawa ciezko przychodzila. Pirerwsza wizyta u prof z gardlem - diagnoza refluks, dostalam antybiotyk gdyz lbylam juz w takim stanie ze nie jadlam i nie pilam tak spuchlam, leczona nieudolnie przez internisteza, po diagnozie u prof za dwa dni bylam juz zdrowa. Kolejna wizyta - zatoki - diagnoza : alericzne zapalenie zatok, dostalam krople i tabletki dla alergikow i rowniez za 3 dni byla juz znaczna poprawa. Dodam, ze z zatokami 3 h wczesniej bylam u internisty i dostalam silny antybiotyk, Pani dr stwierdzila ze mam ostre zapalenie zatok. Pan prof tylko napomknal, iz dobrze ze nie zaczelam brac tego antybiotyku. Pan prof to pelna profeska i wiem co mowie! Zaluje ze nie bylam madrzejsza duzo wczesniej i zamiast do lekarza pierwszego kontaktu przychodzilabym tutaj, to przez te kilka lat nie zjadlabym niepotrzebnie tony antybiotykow. Dziekuje Panu prof za wszystko!
Moja ocena
Prof. dr hab. med. Waldemar Narożny
kategoria: Laryngolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6