Widok

jelitówka :(

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny potzrebuję pomocy...a dokładnie rady...
chodzi mi o córę 2 letnią..w poniedziałek byłam z nią u mojej mamy,kiedy młodsza córka mojej siostry wróciła ze szkoły wymiotowała i skarżyła się na ból brzucha...wróciłam z dzieckiem dodomu wieczorem zjadła kolację wesoła radosna itd po czym położyła się spać..za 2 godziny obudziła i wymiotowała,trwało to przez całą noc z przerwami...rano dowiedziałam się iż w domu mojej mamy wszyscy wymiotowali mieli rozwolnienie itp cały wtorek mała przeleżała jak nie żywa wymiotowała bez gorączki i bez rozwolnienia dopiero wieczorem mały stan podgorączkowy ale noc ładnie przespała a w środę obudziłą sie jak nowo narodzona...u mojej mamy w domu też w środę było wszystko w porzadku ominęło to moją siostrę..i tu tkwi problem byłam dziś u nich i teraz siora jest chora wymioty biegunka itd...proszę doradzcie mi czy jest możliwość żeby znowu od nowa wirus zaatakował wszystkich?????? najbardziej boję się o moją córeczkę bo tamte dziewczyny są już duże i sobie radzą a mała się bardzo meczyła :( jestem zestresowana...kiedy się zaraża takim wiirusem? w którym etapie? na początku objawów czy wcześniej? przepraszam napisane chaotycznie z tego stresu :(:(:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój też kiedyś tak przechodził jelitówke, że w nocy wymioty, w dzień zmęczony zarwaną nocą, później spał jak aniołek obudził się jak nowo narodzony i pod wieczór dostał rozwolnienia, nocka znów zarwana, ranek nie fajny, i przeszło. Nie denerwuj sie na zapas, jak nic po za tym się nie dziej, nie ma gorączki to pewnie właśnie się kończy. I nie chcę Cię martwić, ale pewnie dopadnie to Was jeszcze niejednokrotnie. Tak to już jest z tą jelitówką. Zdrówka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem kiedy można się zarazić ale najlepiej podaj małej już probiotyki w razie w
nie zaszkodzą a pomogą gdyby znowu miało coś się dziać.
ja nauczyłam się że nie ma sensu martwić się na zapas.
zdrówka dla małej.
Może. Szczególnie często należy wtedy czyścić toaletę, bo tam go najwięcej. Moja córka miała tak. że całą noc wymiotowała, przerwa i następny dzień s****zki.
dziękuję :) podaję jej codziennie probiotyk :) byłam u lekarza mam leki na nawadnianie w razie odwodnienia ale strasznie się boję jestem cała w stresie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
uważam że po prostu siostra poległa później od Was wszystkich ale to ten sam wirus - pewnie jej przejdzie i zapomnicie - tylko podawaj córce probiotyki przez jakiś czas
zdrówka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry