Widok

jesienią na urlop

witam, gdzie mozna w Polsce wyjechac na urlop teraz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba nad morze ;) Ja bardzo lubię jeździ jesienią do Gdańska, bo często są promocje na bilety autobusowe i można znaleźć fajne noclegi w dobrej cenie na przykład na BookAparcie czy Trivago.
Ja też korzystam z bookapartu ale ja polecałabym Kotlinę Kłodzką, cudowna okolica. ;)
wlasnie z Gdanska jestem.
to może Zakopane? Albo Szczyrk, Wisła? :) Sama właśnie się zastanawiam nad tymi rejonami, ale raczej na święta/sylwestra. Widziałam, że na bookaparcie i bookingu jeszcze niezłe ceny są, ale chyba trzeba się spieszyć.
Moja koleżanka właśnie wróciła z wyjazdu, spędziła kilka dni w Krakowie, a później w Zakopanem. Ponoć jest cieplutko i pięknie, nie tak jak u nas nad morzem ;) Jesienią koniecznie na południe!
Od siebie polecić mogę Białkę Tatrzańską, jeżdżę tam kiedy tylko mogę, cudowne miejsce!
My też bardzo często jeździmy do Białki Tatrzańskiej, rezerwujemy noclegi na bookaparcie i w drogę :)

ja mam podobnie, też szukam głównie na bookaparcie :D
Nad morze!!! Ludzie nie doceniają morza jesienią, jeżdżą prozdrowotnie latem, a to właśnie na jesieni powietrze jest najzdrowsze, najwięcej w nim jodu. Bardzo fajna miejscowość, to Kąty Rybackie na Mierzei Wiślanej. Cisza spokój, piękne lasy - ZWŁASZCZA JESIENIĄ - są CUDOWNE !!!
Noclegi Kąty Rybackie oferują w różnych miejscach, na nocowaniu jest duży wybór:
Kąty Rybackie noclegi
Coś w lepszym standardzie i dobrym położeniu, to apartamenty Kąty Rybackie Willa Turkusowa
Kąty Rybackie apartamenty

Uwielbiam podróżować zarówno po Polce jak i po świecie. Jesienią proponuję odwiedzić urokliwą Czarnogórę. Atrakcyjną wycieczkę proponuje Wytwórnia Wypraw. Byłam na niej w tamtym roku i naprawdę polecam. Przystępna cena i liczne atrakcje jak min. przepastny kanion Tary oraz spływ łodziami Tarą powodują, że wycieczka zapada w pamięć i była bardzo udana.

Inne tematy z forum Podróże

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

do góry