Widok
Mojej żonie kupuje kwiaty w Bojanie, bukiety są całkiem ładne i w przystępnej cenie. Jak chcę coś wyszukanego to wjeżdżam po drodze z pracy do kwiaciarni w Chwaszczynie, ale tam już jest drożej. W Bojanie nie ma dużego wyboru kwiatów, ale to jest naturalne w takiej miejscowości - nie sprzedałyby się w odpowiednim czasie.
Co tu za ludzie się wypowiadają???
@ jolasia Nie mów kto gdzie będzie co kupował!!!!
oddaj swoje zdanie i tyle!!! skąd ty wiesz co kto kupuje?
i na pewno nie stokrotki...nie oceniaj po nicku, bo może jestem facetem.
Kupuje codziennie kwiaty, inni tez by kupowali częściej, gdyby było coś porządnego...a że nie ma to nie kupują...
I to, że Ty nie kupujesz nie znaczy, że inni nie kupują, więc się nie wypowiadaj za innych!!!!
A poza tym nie całe Bojano udziela się na tym forum....
@ jolasia Nie mów kto gdzie będzie co kupował!!!!
oddaj swoje zdanie i tyle!!! skąd ty wiesz co kto kupuje?
i na pewno nie stokrotki...nie oceniaj po nicku, bo może jestem facetem.
Kupuje codziennie kwiaty, inni tez by kupowali częściej, gdyby było coś porządnego...a że nie ma to nie kupują...
I to, że Ty nie kupujesz nie znaczy, że inni nie kupują, więc się nie wypowiadaj za innych!!!!
A poza tym nie całe Bojano udziela się na tym forum....
Uważam że ta przy szkole w zupełności wystarcza na Bojano. Jestem bardzo zadowolony z bukietów zamawianych, nie spotkałem się ze starym towarem zawsze jest z czego wybrać.PS. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Skoro tak długo się utrzymała widocznie ludziom odpowiada i są zadowoleni.
Zgadzam się z opinią powyżej. Zawsze kupuje kwiaty w tej przy szkole bukiety wyglądają elegancko i gustownie! Kiedyś kupiłam w tej drugiej to wstyd było pózniej mi je wręczyć poza tym było tam brudno i śmierdząco a w tej przyszkole zupełnie inaczej. Wchodząc tam zawsze ładnie pachnie no i wystrój samej witryny o czymś świadczy!!!! Uważam że z wszystkich kwiaciarni które były ta jest naprawdę na poziomie i starczy na całe Bojano i okolice.
Ja mogę powróżyć... z Tarota.;)
Ale tak całkiem serio, uważam, że na otwarcie kolejnej kwiaciarni w tak niewielkiej miejscowości, trzeba mieć dużą odwagę cywilną i nadmiar kapitału... myślę, że to może nie wypalić.
Osoby, które tak zajadle tutaj pokrzykiwały, jaki to mały jest wybór asortymentu biadolą bez celu i sensu - nie można mieć ogromnego asortymentu gdy nie ma zainteresowania, tego nie przeskoczy nikt.
Ale tak całkiem serio, uważam, że na otwarcie kolejnej kwiaciarni w tak niewielkiej miejscowości, trzeba mieć dużą odwagę cywilną i nadmiar kapitału... myślę, że to może nie wypalić.
Osoby, które tak zajadle tutaj pokrzykiwały, jaki to mały jest wybór asortymentu biadolą bez celu i sensu - nie można mieć ogromnego asortymentu gdy nie ma zainteresowania, tego nie przeskoczy nikt.
Odi profanum vulgus... et arceo.
W tej przy szkole zawsze kupowałam i to dosyć czesto, no i tak tez zrobilam kiedy zamowilam wieniec i wiazanke na pogrzeb. Wieniec za 70zł miał byc z białymi liliami, dostałam różowe lilie i ogolnie był cały rózowy a liscie prawie ze zółte. A i to wieńca nie przypominało tylko wiązanke za ok 40zł. Wiazanka fioletowa (tez mialy być jasne kwiaty) która sie sypała. Jakbym sie nie śpieszyła na pogrzeb to napewno bym tych kwiatów nie wziela
Właściwie, to tak czytam od jakiegoś czasu i nie bardzo rozumiem. Czego wy oczekujecie od kwiaciarni w takiej małe mieścinie? Że będzie miała asortyment z całego świata dla tych paru klientów dziennie?
Jak chcecie mieć duży wybór w sklepach, przynajmniej takich, gdzie towar się szybko "przeterminowuje", to chyba trzeba do miasta się przeprowadzić.
Jak chcecie mieć duży wybór w sklepach, przynajmniej takich, gdzie towar się szybko "przeterminowuje", to chyba trzeba do miasta się przeprowadzić.
Zgadzam się z Rusałką, w Ogrodniczym są rzeczy które kosztują kilkaset złotych i co ???Nikt tego nie kupuje, bo za drogie....
Jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził
W tej przy szkole nigdy nie miałam problemu żeby coś kupić, niestety często jest tak że sami nie wiemy co chcemy i wtedy właśnie marudzimy.
Jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził
W tej przy szkole nigdy nie miałam problemu żeby coś kupić, niestety często jest tak że sami nie wiemy co chcemy i wtedy właśnie marudzimy.