Widok
my w okolicy przychodni, poczty...
ja byłamkilka razy u jednej idrugiej i jakoś nie lubie pediatrów którzy siedzą tam jak za karę...
Aktualnie korzystam z luxmedu - niebo a ziemia i pod względem podejścia jak i informacji - Dr Tosik super babka, zawsze wita z uśmiechem bada Olka na zasadzie zabawy z nim on zawsze się uśmiecha jak ja widzi
naprawdę jest różnica.
ja byłamkilka razy u jednej idrugiej i jakoś nie lubie pediatrów którzy siedzą tam jak za karę...
Aktualnie korzystam z luxmedu - niebo a ziemia i pod względem podejścia jak i informacji - Dr Tosik super babka, zawsze wita z uśmiechem bada Olka na zasadzie zabawy z nim on zawsze się uśmiecha jak ja widzi
naprawdę jest różnica.
nie byłam u tych lekarek, ale korzystam z usług dr Godlewskiej, bardzo fachowa, przesympatyczna, energiczna, rzeczowa
sama ma kilkoro dzieci więc ze wszystkim jest na czasie
naprawdę polecam !
poza tym zamiast przepisywać masę leków poleca skuteczne metody naturalne i za to jestem wdzięczna bardzo
ja okolice stawu
sama ma kilkoro dzieci więc ze wszystkim jest na czasie
naprawdę polecam !
poza tym zamiast przepisywać masę leków poleca skuteczne metody naturalne i za to jestem wdzięczna bardzo
ja okolice stawu
ja tez mieszkam w Osowej mam prawie 2 letnie bliznieta chlopca i dziewczynke :)
chetnie sie poznamy z innymi mamami
PS w przychodni przepisalam dzieci od dr Pietrzak do dr Borys. ale moim hitem lekarskim jest Lux med i dr Tosik - podejscie do dzieci suoer, wiedza i doswiadczenie. zawsze chetnie do niej chodzimy.
moj mail w razie gdyby ktos chcial sie umowic :)
zoya78@wp.pl
chetnie sie poznamy z innymi mamami
PS w przychodni przepisalam dzieci od dr Pietrzak do dr Borys. ale moim hitem lekarskim jest Lux med i dr Tosik - podejscie do dzieci suoer, wiedza i doswiadczenie. zawsze chetnie do niej chodzimy.
moj mail w razie gdyby ktos chcial sie umowic :)
zoya78@wp.pl