Widok
jestem bardzo zawiedziona!
Strasznie zawiozłam się na u7 w GA. po zarezerwowaniu dwoch godzin toru bylismy ze znajomymi pewni ze otrzymamy trzecia godzine gratis (promocja 2+1) . Gdy spytałam się na miejscu o to czy otrzymamy zgodnie z promocja trzecia godzine obsluga odpowiedziala, ze nie sa w stanie dac nam trzeciej godziny, poniewaz MAJA JUZ REZERWACJE WSZYSTKICH TOROW NA GODZINE KTORA MIALBY BYC NASZA TRZECIA GODZINA GRANIA! Dodali tez, ze POWINNAM ZAPYTAC SIE O TĄ PROMOCJE PRZY ZAMAWIANIU TORU! przepraszam bardzo ale na stronie niie jest napisane, ze klient musi upominac sie o promocje!
Moja ocena
Centrum U7 Gdynia
kategoria: Kręgielnie
obsługa: 2
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Witam serdecznie,
Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Każda opinia jest dla nas niezwykle cenna. Stale dążymy do pełnej satysfakcji klientów, którzy korzystają z naszych usług.
Dlatego też dzięki Pani opinii postanowiliśmy wprowadzić specjalne zaproszenia, które pozwalają klientowi wykorzystać godzinę w innym terminie. Oczywiście tylko w przypadku, gdy nie ma możliwości wykorzystania trzeciej godziny od razu.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Każda opinia jest dla nas niezwykle cenna. Stale dążymy do pełnej satysfakcji klientów, którzy korzystają z naszych usług.
Dlatego też dzięki Pani opinii postanowiliśmy wprowadzić specjalne zaproszenia, które pozwalają klientowi wykorzystać godzinę w innym terminie. Oczywiście tylko w przypadku, gdy nie ma możliwości wykorzystania trzeciej godziny od razu.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.