Widok
jeżeli mówiąc restauracja myślisz SFINX to tutaj MUSISZ zobaczyć jak smakuje prawdziwe jedzenie!
coż... o Kresowej słyszeliśmy wiele, nadszedł czas zasmakować... znane jest nam mnóstwo pozytywnych opinii, więc nabraliśmy podejrzeń, że po prostu daje się tam dobre, poprawnie ugotowane jedzenie, które dla większości jadających w restauracjach wydaje się bardzo smaczne. Zamówienie według zaleceń Pani Tatiany z jednej strony było nieco dziwne (przecież ja wiem na co mam ochotę), z drugiej jednak zaintrygowało... wątpliwości się rozwiały w chwili podania zup... Standardowy barszcz z uszkami to wspaniały test. To co zostało nam podane było zdecydowanie czymś więcej niż "poprawne"... barszcz z uszkami zaintrygował rozwiniętym buraczanym smakiem nie zabitym octem i cukrem. Drugie danie to także w pewnym sensie standard: karkówka, ale w autorskiej interpretacji Pani Tatiany... i tutaj w pełni poznaliśmy na co stać "Kresową"... TO JEST PRAWDZIWA RESTAURACJA, W KTÓREJ NA PRAWDĘ MOŻESZ IŚĆ POSMAKOWAĆ I PODELEKTOWAĆ SIĘ JEDZENIEM! Wielkość potraw w sam raz (wyjdziesz najedzony po dwóch daniach), ceny nie niskie, ale czujesz za co płacisz! ZDECYDOWANIE POLECAMY!
Moja ocena
Restauracja Kresowa
kategoria: Restauracje
obsługa: 4
menu: -
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 5
4.2
* maksymalna ocena 6