Widok

język spadł na psy...

Ubolewam, że niegdyś język powszechnie uważany za wulgarny i obraźliwy jest dziś czymś na porządku dziennym u wielu osób.

Za normalna spokojną kulturalną uwagę można być zbluzganym od góry do dołu, w kłótniach, w złości padają takie określenia, że aż płakać się chce,powiesz komuś, że jest (biorę przykład z innego topiku) pustym smarkiem, to ktoś nazwie cię suką. Tu nawet nie ma czegoś takiego jak równowaga. Ludzie nie potrafią albo i nie chcą, jeśli już muszą, żreć się na jednym poziomie. Są określenia delikatniejsze, są i te z dolnej półki, a ciągle zauważam, że jest jakiś chory trend na mierzenie się. Za odzywkę, trzeba dowalić używając gorszych słów i tak w kółko...

Jeszcze się nie dobudziłam, więc chaotycznie to napisałam, ale mam nadzieję, że łapiecie o co cho:P

i pytanie: dlaczego tak jest?

Czy nie może być inaczej? coraz większa agresja w nas jest, jak tak będziemy ewoluować, to za jakiś czas za byle co każdy będzie nożem dźgał. Najgorsze jest to, że to wszystko i tak najczęściej wychodzi z z błahej sprawy, a wojna niczym jakby kto komu rodzinę wymordował albo coś jeszcze gorszego...
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hauhau poszczekajcie sobie, ja już nic tłumaczył nie będę wasze argumenty a raczej ich brak aż porażają, odwracanie kota ogonem jest tutaj normą.

Także dalej hejtujcie w moim kieruneczku, śmialutko :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to morze ja moge?
puszczasz wiatry?
fujjjjj świntuchu
o borze miałam napisać moze
sorrki
dear WC
to nie chodzi o to że się do ciebie czepiam. Sęk w tym że w hip hopie jest mnóstwo wartościowej muzyki old shcoolowców, scratcherów, eksperymentatorów z pogranicza d m b, jungli, trip hopu, breaków, electro.. itd.

Ale nie - Ty jako riprezent do lat 16 lansujesz się z tede dając wodę na młyn że ta muzyka to tylko pustota blokersów i laskanie pytonga...

Jeżeli już musisz być joł joł to poszerz horyzonty i nie sprzedawaj ludziom że ta muzyka to reprezentuje tak niskie wartości. Zapodaj coś ambitniejszego. Więcej nic do ciebie nie mam i fajnie ze jesteś.
Sęk w tym, że nie czytasz między wierszami. Za dużo chyba z tymi 13-latkami przebywasz.

Ze mnie taki hiphopowiec jak z Ciebie krytyk muzyczny. Także odpuść sobie.
WC
Odpuszczam;)
widać ciemny ze mnie człek skoro pojmuje twych subiektywnych idei ;)
http://www.youtube.com/watch?v=oKZ6osStcuY&ob=av3e
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
@KK - daj spokój...
@Hal - już nic mówię;))) a na radosne pax odrobina dystansu dla nas wszystkich;)))))))

image

Uploaded with ImageShack.us
"...Gdyby Polakom zakazać kurky, niektórzy z nich przestaliby w ogóle mówić, gdyż nie umieliby wyrazić inaczej swoich uczuć. Cała Polska zaczęłaby porozumiewać się na migi i gesty.
Doprowadziłoby to do nerwic, nieporozumień, niepewności i niepotrzebnych naprężeń w narodzie polskim. A wszystko przez jedną małą kurkę.

Wyobraźmy sobie, jak ubogi byłby słownik przeciętnego Polaka bez prostej kurky.
Idziemy sobie przez ulicę, potykamy się nagle i mówimy do siebie: Bardzo mnie irytują nierówności chodnika, które znienacka narażają mnie na upadek. Nasuwa mi to złe myśli o władzach gminy.

Wszystkie te i o wiele jeszcze bogatsze treści i emocje wyraża proste O kurka!, które wyczerpuje sprawę..."

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (232 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry