Widok

językowe przedszkole i podstawowka

Hej, zastanawiam się nad przeniesieniem mojego 4,5 letniego synka z przedszkola publicznego do przedszkola językowego. (od wrzesnia). Wiem jakie są oplaty. Proszę tylko o podpowiedz czy są na terenie Gdanska (najlepiej moreny/okolic) takie przedszkola , gdzie mowi se do dzieci TYLKO w języku obcym, bardzo wazne jest aby to przedszkole mialo kontynuacje w szkole podstawowej (ta sama placowka/wlasciciel).

Z gory dziekuje za podpowiedzi,
pozdrawiam
xoxo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm... przecież zasady w przedszkolu są jasne. Dziwię się takiej opinii, to tak jakby rodzic nie wiedział gdzie puszcza swoje dziecko... Ok są dodatkowe opłaty ale to jest standard jeśli chodzi o przedszkola prywatne. Zresztą publiczne też. Ja tam mogę polecić przedszkole dwujęzyczne tevizja. Moje dziecko jest już tam drugi rok i wszystko jest ok:) dużo fajnych zajęć dodatkowych, dobra opieka nad dziećmi, ładne i zadbane sale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja przeniosłam swojego synka z przedszkola publicznego do prywatnego. Też właśnie do TeVizji bo znajomi zachwalali to przedszkole. Jeśli chodzi o takie przedszkola językowe to chyba nie ma lepszego w okolicy pod względem oferty. A do tego lokalizacja przedszkola jest bardzo na plus.

potwierdzam pozytywne opinie o przedszkolu tevizji. Właściwie już wszystko zostało tu napisane: w przedszkolu dzieci od samego początku mają kontakt z angielskim, a panie opiekunki prezentują wysoki poziom. Także jeśli komuś zależy na dwujęzycznym przedszkolu to tevizja będzie idealna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba muszę się zgodzić z tą opinią, bo faktycznie tak to wyglada. Ile można czekać na poukładanie pewnych spraw? Obiecują, obiecują, a w praktyce jest zupełnie inaczej.

Problem zaczyna się w szkole!

jeśli chodzi o przedszkole językowe to tylko tevizja na piekarniczej. Samo przedszkole jako budynek i wyposażenie są spoko, ale to przede wszystkim panie przedszkolanki są odpowiedzialne i tworzą tam taki klimat że dzieci z chęcią chodzą do przedszkola
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam się z opinią powyżej. Moja córka skończyła właśnie to przedszkole i nigdy nie było jakichkolwiek problemów :) fajne, przyjazne dzieciom przedszkole i sporo nauki poprzez zabawę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Gdańsku nie ma lepszego przedszkola niż tevizja. Mój syn chodzi do przedszkola na Piekarniczej i ja polecam szkołę bez dwóch zdań :)

te vizja jest rzeczywiście bardzo ok. Moje dziecko chodzi tam co prawda dopiero od tygodnia ale już od pierwszej chwili wiedziałam, że to jest to. Fajna, rodzinna atmosfera, ciekawe zajęcia i bardzo zaangażowane ciocie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak cie nie stac na papier to z pracy wynies dziadu