Widok

jubiler + gdańsk

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:) j.w. tani i dobry jubiler w gdańsku lub we wrzeszczu - czas na obrączki ;)
szukam czegoś o dobrej jakości i cenie niższej niż w firmowych salonach :)

liczę na opinię :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hell :o) Jubiler na Przymorzu, na Jagiellońskiej, na przeciwko przychodni. Z prawdziwego zdarzenia pracownia. My tam będziemy zamawiać. Ceny b. tanie. buziaki :o)

[img][/img]
ja zamawiałam w Gdyni (choc mieszkam w Gdańsku) Dzisiaj odbieramy !!!!! :))))

fajny jubiler jest w centrum handlowym Real.kupilismy tam pierscinek zareczynowy a obraczki robilismy.
Potwierdzam. My też tam zamawialiśmy obrączki- duży wybór, ceny przystepne. Nazywa się Jubirex.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
o własnie Jubirex.Naprawde polecam miła obsługa i duzy wybór
jubirex był chyba na targach, mam rację?
Zgadza się. Byli.
A gdzie dokladnie w Gdyni???
image
Witch my kupiliśmy obrączki w APARCIE i wcale nie kosztowały strasznie dużo. Zapłaciliśmy 450zł z grawerowaniem! A kiedy poszliśmy z obrączkami, które dostaliśmy od babci mojego narzeczonego, żeby przetopić i zrobić wg własnego projektu do jubilera na Zapie koło ETC, to zażyczył sobie 200zł + grawerowanie (2zł/literkę czyli prawie 100zł). Wczoraj byłam jeszcze w KRUKU i tam też nie mają strasznie drogo (obrączki można kupić już od 300zł).
pozdrowionka

właśnie mnie zastanawia dlaczego ceny obrączek są tak nieporównywalne.... za podobny model w tym samym rozmiarze (ok4mm) w Kruku (sempra) zapłace okoł o 500 zł, w aparcie odrobinkę więcej chyba, w Szubercie (Carrefour) z 800, w Arbiszu ok 1000!!!! a w jubireksie też ok 800 ;) hymmmm to dla mnie zagadka....

zastanawiam się czy oni mają złoto o tej samej próbie?
tani i dobry jubiler w Gdansku, jak przejdziesz Zbrojownie to kieruj sie w strone dworca, pod filarami jest jubiler. My znalezlismy w Kruku obraczki i kosztowaly 900zl, u tego jubilera, zaplacilismy 350zl (mielismy troche swojego zlota)

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry