Widok

już nie stały bywalec - opinia

Menu dość szerokie, ale wegetariańskich dań prawie nie ma... Zwykle te właśnie zamawiałem, ale z czasem zrobiły się coraz gorsze. W dodatku chińskie smakują tak samo, jak indyjskie.
Wystrój lokalu całkiem porządny, jednak po całym wnętrzu niesie się spory gwar.
Sam system zamawiania i wydawania to jakieś nieporozumienie. Pagery często nie działają, a czasem są mylone i zdarza się zejść na dół, by odebrać, a tam okazuje się, że twoje zamówienie jest daleko w polu... W dodatku obsługa nie ogarnia sytuacji, gdy jest więcej zamówień w porze lunchu.
Na starcie było w miarę fajnie. Często wpadałem. Teraz jest bardzo słabo i już tam nie wrócę.
Moja ocena
Bazar Smaków Bistro kategoria: Restauracje
obsługa: 4

menu: 2

jakość potraw: 2

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kolego tam podobno zwolnili wszystkie fajne i sympatyczne osoby z obsługi.... dlatego jest tam teraz takie zamieszanie, a jakość potraw podupadła, bo razem z nimi wyleciał ten sympatyczny hindus - szef kuchni co ten cały interes rozkręcał i wszędzie chwalili się jego nazwiskiem. Ot taka polityka właścicieli....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
no wlasnie dużo nie widać dziewczyn, czarna z baru, blondynka z obsługi ? fajne i sympatyczne dziewczyny zwolnione ???? co do szefa kuchni szkoda taki sympatyczny był do klienta wyszedł na sale podal posiłek, pogadal. a teraz ? nie czuc tego klimatu i jedzenie się pogorszylo. desery rewelacyjne, a tak to na minus.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry