Widok

kalosze hunter

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
moze ktos sie orientuje gdzie oprocz HD w GB i w HD w gdynia, moge kupic te kalosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie ze mozna trafic nie najlepiej.
Ale nierzadko produkty nazywane podrobkami sa pelnowartosciowe poniewaz stanowia nadwyzke produkcyjna, ktora wlasciciel powieksza swoj zysk.
W paczce przychodza buty i osobno znaczek do naklejenia w domu na kropelce.
Czy ten drobiazg jest wart pozostalych 2/3 ceny?
Nie dla kazdego ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na prawdę wierzysz w to, że to nadwyżki ? Bo ja ani trochę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, ze huntery sa produkowane w Chinach. Kazdy kto tam produkuje liczy sie z tym, ze fabryki produkuja wiecej niz zamawia ;).
Oczywiscie nadwyzki moga miec rozna jakosc, ale nie znaczy to ze zawsze najgorsza.
Choc huntery sa praktyczne i nie najgorzej sie prezentuja, to sa to tylko kalosze, z tym ze mozna je zalozyc w miescie ;).
Jesli bym takie chciala to napewno nie przeplacalabym :].
Wystarczy spojrzeć na strony z chińskimi "hunterami" i minimalne zamówienie to 2000 szt nie wydaje mi się żeby taka ilość minimalnego zamówienia była nadwyżkami.

Oczywiście to tylko kalosze, ja osobiście nie kupiłabym ich za tyle kasy i na pewno nie kupiłabym podróbek wtedy wolę ich w ogóle nie mieć ;)

W każdym bądź razie chciałam aby ktoś miał na względzie, że chiny to kraj masowych podrób a rzekome nadwyżki to taki pic na wodę. Firmowe wózki także do złudzenia przypominają oryginały, podrabiają na szeroką skalę i bynajmniej nie są to nadwyżki magazynowe bo sama firma których wózki są podrabiane próbuje z tym walczyć niestety bez rezultatu :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mialam na mysli zakup detaliczny. Sa stromy z darmową wysylka. Sama cos zamowie za grosze i jak na razie nie mam zarzutow.
Ale wiem ze sa osoby ktore kupuja drozsze rzeczy i tez nie narzekaja. Ale sprzedawcow jest mnostwo i roznie mozna trafic...
Wszystkie huntery sa chinskie :)
Ja po prostu mam opory przed doplacaniem za znaczek kilkuset pln i tylko dlatego o tym napomknelam:)
A mogłabyś wstawić tu adres do takiej strony gdzie można kupić je detalicznie? Pytam z ciekawości bo szczerze mówiąc nie spotkałam się po za w/w stroną z "hunterami" w ilości hurtowej. No i ten znaczek do samodzielnego przyklejenia mnie niezmiernie ciekawi ;)

Huntery nie są chińskie a w Chinach produkowane to spora różnica ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aliexpress com
Mnie ten temat ciekawi o tyle, ze sama kupuje w sklepie body np z h&m, m&s z zaklejonymi metkami, (czasem z ucietymi i wtedy nie wiem jakiej sa firmy) w popularnym sklepie sieciowym za 5-6 pln.
Pracowalam w centrali i wiem ze te rzeczy sa z Chin i chinskie ale z doswiadczenia wiem, ze jakoscia nie ustepuja od oryginalnych. I ze przechodza kontrole sanepidu ;)
Ta siec ich nie zamawia, sa "proponowane" przez producentow :)
Czy ktoś się może orientuje w jakim sklepie w G. Bałtyckiej mogę dostać kalosze HUNTER? Nie będę miała czasu szukać :) będę wdzięczna za odp.
w HD...

Proszę tutaj - merg.pl/product-pol-54441-Wysokie-Kalosze-Ze-Sprzaczka-LILY.html
Kalosze mają być wygodne, powinny efektownie wyglądać, najlepiej mieć ciekawy wzór. Wiadomo, że chodzi o ochronę stopy przed deszczem, ale nie zmienia to faktu, że jakoś w nich jeszcze trzeba wyglądać.

No dziewczyny przeczytalam cale te wasze wywody i az mnie glowa boli. Nosze juz kilka lat ugg i nie zamienilabym ich na zadne inne buty nawet jakby mi doplacali. Zaczelam je nosic jakies 10 lat temu wtedy to dopiero byl ze mnie ewenement glamour na ulicach. Gwiazdeczki i aktoreczki jeszcze ich nie nosily a i gazetki o nich nie pisaly. Ale serio. Jest w nich cieplo nosisz cala zime na gola stope i ani sie nie poci ani nie marznie. Zaimpregnowane nie przemakaja. Sa poprostu super polecam w 100%. NO TYLE ZE JA SIE NIE PRZEJMUJE W CZYM CHODZE. Ma byc wygodnie i bezpiecznie.
Uhuhuhu a ile razy bylam w galeri w kaloszach Hahaha i sie na mnie dziwnie patrzyli.... ale jak jestes ze wsi no to w czym jak nie w kaloszach ubloconych masz chodzic. Jak rano wieziesz dziecko do szkoly i leje a potem musisz zrobic zakupy i jeszcze cos na miescie zalatwic a tu nagle slonko wychodzi i sie robi cieplo ...no niestety szpileczek w samochodzie nie trzymam.. .a ojoj moze powinnam.... no i dlatego sie zastanawiam nad kupnem slawnych hunter.
I tu pytanko....
Naprawde dziewczyny sa one tak wygodne??? Bo ja tak czasem w kaloszkach pomykam po miescie caly dzien i mnie potem stopy Bola.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry