Widok
karygodna obsługa
zamówiłam zdjęcie w sztywnej oprawie. na zamówieniu mam datę odbioru 19 maj godz do 15. Panie, które tam pracują stwierdziły, że nie ma problemu i że pewnie będzie szybciej do odbioru. Po czym przyszłam dzisiaj czyli 19 maja o godz 14 i dowiaduję się że nie ma tego do odbioru i może będzie dzisiaj wieczorem. Panie nie były miłe i potraktowały mnie jak intruza który ma wygórowane oczekiwania, a ja tylko chciałam odebrać produkt zgodnie z umową. Muszę również wspomnieć, iż to że nie zrealizowano tego zlecenia zgodnie z terminem mnie będzie kosztowało dodatkowo 150 zł - koszt paliwa do stolarza, który wkomponuje zdjęcie w meble.
Moja ocena
Blue Alaskan
kategoria: Drukarnie, poligrafia, DTP
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: -
czas realizacji: 1
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
tandetna jakość produktu
Przy odbiorze produktu wykonanego po terminie nie usłyszałam słowa przepraszam, Pani łaskawie obniżyła cenę o 10 zł czyli 9 % wartości produktu. Zdjęcie wykonane niedbale i tandetnie. W dniu odbioru padał deszcz, poprosiłam o zapakowanie zdjęcia, Pani próbowała zapakować zdjęcie o wymiarach 55 cm w zużyty, mały woreczek. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką obsługą i marną jakością, no chyba że za czasów komunizmu.