Widok
kategorycznei nie polecam
wchodząc do restauracji wydawała się miejscem przyjemnym, to tylko pozór-sam wystrój! Zamówiliśmy herbaty, zupę, i dwa dania główne. Popijając dość szybko otrzymaną herbatę, dostałam zupę, rozmowa kleiła się, ale zaczynało sie przeciagać, wymowne spojrzenia, doskwierający głód, spojrzenia na zegarek.. w tym czasie Panowie z kuchni dwukrotnie wychodzili na zewnatrz lokalu, w końcu po ok 40 min kelnerka przyniosła danie główne i to nie dla mnie, tylko dla mojego współtowarzysza, tłumacząc ża chwilke.... która kategorycznie wydłużała się. Klimat był dziwny a mojego dania wciąż nie było. Mężczyzna z racji KULTURY, czekał z konsumowaniem posiłku, w końcu po kolejnych 20 min otrzymałam swoje danie. I w tym czasie moje było gorące, mojego współtowarzysza zimne, zgłaszając to kelnerce, stwierdziła, że jest jej przykro i że w związku z długim oczekiwaniem dostaneimy -20%, ale czy to zrekompensuje straty tego wieczoru.. miało się to nijak do rachunku, który i tak zapłaciliśmy :( dania: nie były adekwatne do opisu w menu, nasączone tłuszczem i niezbyt smaczne,wizualnie tez wyglądały średnio, wadą jest brak zamieszczanych zdjęć w menu!!!
Moja ocena
Kansai Sushi
kategoria: Sushi
obsługa: 2
menu: 2
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6